Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 10 10
Call-Girls 36883
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Με αυτό το κορίτσι νοιώθω απίστευτη κάβλα όποτε τη βλέπω. Το περίεργο είναι αυτή η κάβλα αντί να μειώνεται αυτξάνει. Την τελευταία φορά μου την είχε κάνει για ένα μισάωρο μπετόβεργα χωρίς κάν να κατέβει να γλύψει. Με ξεκίνησε και αυτή βέβαια με χάδια και φιλιά. Γρήγορα ήθελα να μπώ μέσα της. Άλλαζα στάσεις προσπαθώντας να αποφύγω το γρήγορο χύσιμο. Δεν το κατάφερα όμως. Επιπλέον επειδή προσπαθούσα να το καθυστερήσω κόβοντάς το 2 -3 φορές τελικά δεν ήταν το δυνατό γραμήσι που ήθελα να κάτω. Αν και απογοητεύτηκα λίγο πηγαίνοντας για ντούς σκεφτόμουν ότι το επόμενο θα ήταν σίγουρα πιο δύνατό. Στα 51 μου δε με έχω συνηθίσει να χύνω εύκολα τη δεύτερη.

Ξεκίνησα λοιπόν όπως και την πρώτη φορά με χάδια και φιλιά και μετά από λίγη ώρα φοράω το προφυλακτικό για να μπώ μέσα της. Τη ξεκινάω ιεραποστολικά όπου και αρχίζω να καρφώνω με ένταση. Προς μεγάλη μου έκληξη διαπιστώνω ότι μετά από λίγη ώρα ετοιμάζομαι να χύσω. Και πάλι το κόβω και αλλάζω στάση. Τη 2η φορά που ξεκίνησα να χύνω κατάλαβα ότι δε θα μου έβγαινε να το κόψω οπότε και το άφησα. Και αυτή τη φορά δεν έχυσα μεγάλη ποσότητα. Κοιτάζω την ώρα και είχε περάσει ένα μισάωρο.

Κάθισε άλλα 10 λεπτά όπου τη χάιδευά το μουνάκι της και την έπαιζα και μετά από λίγο το κόψαμε και ετοιμαστήκαμε για το 2ο ντους.

Σίγουρα το είχα στο μυαλό μου να γίνει διαφορετικά αλλά και από την άλλη ένοιωσα ιδιέταιρα ανανεωμένος. Νοιώθοντας τέτοια κάβλα για μισή ώρα τα μάγουλα μου ήταν κατακόκκινα και ένοιωθα να έχει ανέβει αρκετό αίμα όχι μόνο στο κάτω αλλά και στο πάνω κεφάλι μου.

Δε λέω κάτι καινούριο. Το κοριτσάκι τα αξίζει με χίλα.

Εύχομαι σε όλους τους συνομίλικους να νοίωσουν όπως και εγώ με όποια τους ανάβει. Οι μικρότεροι δεν έχουν ανάγκη. Για αυτούς είναι πιο εύκολα τα πράγματα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
3.742
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 delipas, company of heroes tho, Elganador και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού