Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 8 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχουν γραφτεί διάφορα για την συγκεκριμένη κοπέλα και είπα να γράψω την άποψη μου.. Θα προσπαθήσω να μην επεκταθώ.
Το ραντεβού αφορά κανονικό πρόγραμμα φυσικά. Εγώ να πηδάω! χαχα
Το λέω αυτό γιατί η Ναταλία μου είπε ότι τα ραντεβού της στην πλειοψηφία τους αφορούν άντρες μέχρι 40 ετών όπου τους στραπονιάζει.. Οπότε γενικά η κοπέλα αν και προσφέρει κανονικό σεξ δεν είναι υποτακτική ή θα κάτσει να της ασκήσουν βία.
Στο hotel λοιπόν για ραντεβού μιάμισης ώρας όπου θεώρησα με βάση τις φωτό ότι σωματικά θα συναντήσω το καλύτερο πιπίνι ever..
Στο τέλος του ραντεβού η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασα ακριβώς όπως νόμιζα, δεν ήταν η φάση όπως την περίμενα, δεν ένιωσα "γεμάτος" από το ραντεβού.. Ίσως να έπρεπε να είχα βάλει μία ώρα κιόλας αντί για μιάμιση.
Για το πρόσωπο της κοπέλας τα γούστα είναι υποκειμενικά. Ηλικία δεν κατάλαβα ακριβώς, από 25 και κάτω.
Σωματικά έχει επιπλέον κιλά από τις φωτό.. Είναι juicy με σφιχτό κώλο αλλά οι φωτό είναι επεξεργασμένες. Δεν είναι χάλια. Απλά είναι πιθανό να έχεις σχηματίσει λίγο διαφορετική εικόνα στο μυαλό σου πριν το ραντεβού. Οι φωτό με το μαστίγιο πιο αντιπροσωπευτικές.
Όσοι γουστάρετε πιο juicy κορμιά θα την λατρέψετε. Επίσης κατάλαβα ότι η κοπέλα δεν θέλει να χάσει κιλά για να μην χάσει στήθος. Θα αναφερθώ και σε αυτό.
Αυτό που δεν λειτούργησε καλά για μένα στο ραντεβού είναι ότι δεν υπήρξε γενικά χημεία, δεν ταιριάξαμε πχ στο φιλί, δεν ένιωσα κάποια GFE ζεστασιά κατά κάποιο τρόπο, δεν υπήρξε η σπίθα που θα φουντώσει το ραντεβού. Γι αυτό ανέφερα ότι η επιπλέον μισή ώρα που πήρα μάλλον δεν χρειαζόταν τελικά.
Αν και δεν ένιωσα υπερβολικά φτιαγμένος στο ραντεβού, η αλήθεια είναι ότι είχε κάποιες εκπληκτικές στιγμές!
Το στήθος της είναι με διαφορά το καλύτερο που έχω πιάσει στην ζωή μου και δεν νομίζω να βρω και ποτέ καλύτερο. Εννοείται πως είναι φυσικό και μιλάμε για τεράστιο, στητό και πολύ βαρύ. Στο ισπανικό κόντεψα να τελειώσω και γενικά στο ραντεβού ήθελα να τα χουφτώνω συνέχεια μπας και μπορέσω να τα χορτάσω. Εμπειρία ζωής αυτό το βυζί!
Το στοματικό της πάρα πολύ καλό. Ρούφαγε με όρεξη και ομολογώ ότι το πιπίλισμα και το ρούφηγμα στα @@ ήταν εξαιρετικό και το καλύτερο που μου έχουν κάνει. Ο τρόπος που άρπαζε με το στόμα της και ρούφαγε επίμονα τις μπάλες ήταν η πρώτη στιγμή στο ραντεβού που ένιωσα φουλ καυλωμένος.
Όσον αφορά το δικό μου στοματικό και την ενασχόληση με την κλειτορίδα της, η κοπέλα έκπληκτη τελείωσε αρκετά εύκολα και μου έδωσε τα εύσημα χαχα Δεν με άφησε να την αγγίζω για λίγη ώρα γιατί ήταν αρκετά ευαίσθητη.
Σύντομα όμως στήθηκε στα τέσσερα ενώ όταν την ρώτησα αν θέλει να τελειώσω βυζιά, πρόσωπο ή στόμα απάντησε ότι της αρέσει να τα καταπίνει. Οπότε γονάτισε και δεν άφησε σταγόνα.
Αρκετά ιδιαίτερο, μπερδεμένο και αναγνωριστικό ραντεβού. Ήμουν κάπως μουδιασμένος, δεν χαλάρωσα ποτέ, δεν ένιωσα ότι έκανα το τρομερό ραντεβού που είχα στο μυαλό μου αλλά κάθε φορά που φέρνω στο μυαλό μου τις βυζάρες της, το ισπανικό, το ρούφηγμα της στα @@ και το δυνατό χύσιμο στο στόμα με δική της προτροπή, νιώθω την ανάγκη να την ξαναδώ.
Αυτά (αν και σίγουρα ξέχασα να αναφέρω διάφορα) και ελπίζω να βοήθησα κατά κάποιο τρόπο στο πως είναι πραγματικά η κοπέλα!
Thanks για την ανάγνωση!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
220€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Antidote
Ανώτερος
Εγγραφή:
16 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
6.296
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 bigmountain89, Γιώργος Παπ., Διαγραμμένο μέλος 227369 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού