Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 235 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ήρθε και η σειρά μου να καταθέσω τις προσωπικές μου εντυπώσεις. Καταρχήν να πω ότι ήταν άμεση η απάντηση στα μηνύματα τόσο εδώ στο site όσο και στο viber έτσι το ραντεβού κλείστηκε άμεσα μετά από 2 ώρες. Καταρχήν η Άννα είναι πολύ ευγενική στα μηνύματα όπως και εγώ φυσικά επίσης.
Της είπα τι ακριβώς θέλω και μου είπε ότι θα μου κάνει ότι ήθελα. Το ραντεβού κλείστηκε σε πασίγνωστο ξενοδοχείο της Αθήνας. Όταν ανοίξε η πόρτα έπαθα πλάκα νόμιζα πως μου ήρθε λάθος κοπέλα. Ο λόγος είναι ότι στην πραγματικότητα η Άννα είναι πολύ πιο όμορφη από τις φωτογραφίες. Στο σώμα εννοώ αφού πρόσωπο δεν έχουμε δει εδώ μέσα. Το κορμάκι της πανέμορφο πολύ απαλό λεπτό πανύψηλη με πολύ ωραίο στήθος και πολύ ωραία χειλάκια..... Το πρόσωπο πανέμορφο πολύ ωραίο κοριτσάκι τα μάτια της υπέροχα. Κουβεντούλα μπανάκι και επί το έργον....
Πραγματικά αυτά που συζητήσαμε και ήθελα μου τα έκανε. Χωρίς μα και μου η αντίρρησεις . Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο το κορίτσι είναι υπέροχο τόσο στην εμφάνιση όσο και στο φέρσιμο. Εννοείται πως όταν βγουν τα οικονομικά μου θα την ξανά φωνάξω πάλι. Να προσθέσω ότι δεν είμαι απλός κλασικός πελάτης έχω και εγώ τα γούστα μου.... Γούστα τα οποία μου τα έκανε με μεγάλη προθυμία την ευχαριστώ πάρα πολύ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
median2015
Μέλος
Εγγραφή:
9 Οκτ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
35
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 SEXTYRHOON, THV, doc_lin

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού