Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 39 10
Call-Girls 100632
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Περιμενα πως και πως να κατεβω αθηνα να γαμησω κανα αξιολογο μουνι απο τα γραφεια εκει. Στελνω μηνυμα Yourangels μονο 2 κοπελες διαθεσιμες, στελνω μηνυμα glamour μου στελνουν ενα κατεβατο. Αναμεσα τους και η Μισελ! λεω εδω ειμαστε, φαινεται μουναρα θα γινει τρελο γαμησι.
Φτανει η κοπελα με ενα στενο μαυρο παντελονι , εμφανιση σουπερ! μουναρα. Λεω καλα θα περασουμε σημερα! Καθεται στον καναπε αρχιζει το μπλα μπλα, τι ωραια χειλια εχεις, ποσο χρονων εισαι, τι ωραια ματια εχεις, ΠΙΠΕΣ. Σε καποια φαση την αρπαζω και την φιλαω και με το που χωνο πιο βαθεια την γλωσσα μου και κανουμε παιχνιδι, τραβιεται σαν να την χτυπησε κεραυνος και μου λεει παμε στο δωματιο καλυτερα. Ξεντυνομαστε απο το σαλονι και παμε κρεβατοκαμαρα. Αυτη παει γρηγορα γρηγορα στην τουαλετα ανοιγει την βρυση και νομιζω επλυνε το μουνι της. (Ουτε για ντουζ δεν μπηκε). Μου κανει μια πιπα παω να βαλω το χερι μου πανω στο κεφαλι της να δωσο λιγο ρυθμο μου το τραβαει.... πιπα εντωμεταξυ καλη αλλα μου την κρατουσε την πουτσα με το χερι οποτε της το τραβηξα, εκει δεν ειπε τιποτα. Σπατουλαρισμα και μετα την γαμησα ιεραποστολικα και στα 4. το μουνι της πολυ καλη αισθηση, στενο μια χαρα και τελιωσα γρηγορα γιατι εχει και ωραια εμφανιση. Μετα πολυ μα πολυ μπλα μπλα η γκομενα, μου ελεγε για τον πρωην της, για αγγλιες, για διακοπες που κανει ελλαδα και οτι δουλευε αεροσυνοδος. Ουτε καν μια προσπαθεια για 2ο γυρο. Φταιω εγω? Ισως. Αλλα αμα η αλλη δεν μου το βγαλει δεν μπορω και εγω. Και αν τελιωσο και μια φορα μετα δυσκολα.... Επισης να πω και κατι αλλο, το βυζι πετρα μα πολυ πετρα σιλικονατο και φαινοντε απο κατο στην γωνια οι ουλες. Ασχημη δουλεια.
Ενα ραντεβου που θελω να το ξεχασω οσο πιο γρηγορα γινεται.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
19 Απρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
89
Likes:
10.508
Πόντοι:
25.015
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, slaviani, THV και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Φεβρουαρίου, 2023
Κρίμα που σου βγήκε έτσι, γιατί γενικά η Mishel θεωρείται από τις κορυφαίες του γραφείου και ποτέ δεν είχα θέμα μαζί της.
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1