Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 27 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Darina είναι από τα "βαριά" χαρτιά του γραφείου και με θετικές κριτικές να τη συνοδεύουν, αλλά όπως και με τη Dilara στην περίπτωσή μου πάντα ήταν ατελέσφορο το να τη συναντήσω όποτε είχα προσπαθήσει. Χθες η Καίτη όμως έκανε τα μαγικά της, και παρόλο που τη ζάλισα λόγω και του δικού μου ρευστού προγράμματος τελικά τα καταφέραμε και την έκλεισα να περάσει για μια "γενική καθαριότητα" από το σπίτι μου νωρίς το απόγευμα. Ήρθε τη συμφωνημένη ώρα και πρώτη εντύπωση θετικότατη. Ωραίο ντύσιμο, με τζινάκι κολλητό, μποτάκι και μπλούζα μακρυμάνικη με παλτό, που τίποτα δεν πρόδιδε το τι ήρθε να κάνει. Το υπόλοιπο σύνολο ακριβώς ότι βλέπετε φωτογραφίες. Γλυκιά φωνή, φιλάκι στόμα χαμόγελο. Καλά αγγλικά και λίγα Ελληνικά ήταν εύκολο να σπάσει ο πάγος. Την κέρασα ένα red bull και κατευθύνθηκε για γρήγορο ντουζάκι. Βγαίνοντας έσκασε με μάυρα εσώρουχα και μαύρες κάλτσες. Πραγματικά υπέροχο θέαμα και σέξυ. Ήρθε στο κρεβάτι κοντά μου αρχίσαμε τις αγκαλιές, τα φιλιά έγιναν υγρά γλωσσόφιλα και με πάθος. Ανέλαβα πρωτοβουλία, και της αφαίρεσα τα εσώρουχα, ασχολήθκα με το φυσικό και όμορφο στήθος της για ώρα, οι ρώγες ανταποκρίθηκαν όπως κ κείνη με ωραίους αναστεναγμούς. Κατέβηκα χαμηλά, και έπεσα με τα μούτρα στο μουνάκι της. Έδειξε ότι της αρέσει, άρχισε να κουνιέται ρυθμικά, να αναστενάζει, να μου γραπώνει το κεφάλι και να μου δείχνει που θέλει. Από τις καλύτερες συμμετοχές που έχω δει. Σειρά για το δικό της έργο, όπου βούτηξε χαμηλά και άρπαξε το τουμπανιασμένο πές μου και άρχισε κάτι κόλπα με τη γλώσσα της τρομερά ερθιστικά. Ασχολήθηκε και με τα αρχιδάκια, με πίεζε ερωτικά με τα χέρια της, έγλειφε έγλειφε, δάγκωνε πραγματικά στα ύψη η καύλα. Έβλεπα και τις βυζάρες της και πριν το καταλάβω με όσα γίνονταν και πριν το ελέγξω έφυγαν τα σκάγια πάνω στις βυζάρες της. Πραγματικά πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, να τελειώσω έτσι και τόσο γρήγορα. Αλλά η άτιμη με είχε καυλώσει άσχημα με όσα έκανε και όπως τα έκανε. Πραγματικά την πίπα της την βάζω στην κατηγορία "διαστημική"...

Σύντομο διάλειμμα, κουβέντα, μπανάκι και για τους δυο και μου λέει "θα σε σκληρύνω", της λέω "be my guest"...Και την ξαναφιλοξένησα ανάμεσα στα πόδια μου όπου σε χρόνο dt με είχε ξανακάνει τούμπανο, συνέχισε να γλείφει, να κάνει επιθέσεις στον πούτσο μου με τη γλώσσα της...τρέλλα σκέτη. Πέρασαμα καπότας και τη βάζω πρώτη στάση ιεραποστολικά. Μπαίνω μέσα της, και η φάση έδειξε εξαρχής ότι θέλει αγριάδα οπότε την κάρφωσα δυνατά, ανέβασα ρυθμό, εκείνη να αναστενάζει, να μου λέει βρωμόλογα, πήρε το χέρι μου και το έβαλε στο λαιμό της σαν να την πνίγω..Αυτό με κάυλωσε παραπάνω, ξανέπεσαν φιλιά ερωτικά και να την καρφώνω με ένταση. Ενωμένα τα πόδια της μπροστά μου, χωρίς να πω τίποτα με παρότρυνε να τη γλίεψω στα πατουσάκια γιατι καυλωνει. Αλλο που δεν ήθελα εγώ. Τέλεια δαχτυλάκια με γαλλικό πεντικιούρ, μαλακά πατουσάκια, έγιναν έρμαιο στις ορέξεις μου, κ κείνη να έχει αναψοκοκκινίσει. Γύρισμα στα 4, με θέα το υπέροχο κωλαράκι της. Συνεχίσαμε στους ίδιους ρυθμούς, σφυρί δρεπάνι την πήγα ρε και η γκόμενα ήταν σε άλλη διάσταση, πραγματικά υπερσεξουαλική σε όλα της. Να φωνάζει, τράβαγε τα σεντόνια, το στήσιμό της υποδειγματικό, να βαράει μόνη της τα κωλομέρια της...Τι να πω κ γω...Cowgirl στη συνέχεια, με τις βυζάρες της στο στόμα μου να μη τις χορταίνω, εκείνη να με έχει όλο μέσα της και να κουνιέται ρυθμικά και να φιλιόμαστε και να αναστενάζει στο αυτί μου. Τελευταία στάση πλαγιαστό ιεραποστολικό με την ίδια ένταση και τέλεια αίσθηση και επειδή δεν άντεχα άλλο την άφησα να με τελειώσει με έναν υπέροχο συνδυασμό στοματικού και footjob που πραγματικά ήταν από τους καλύτερους οργασμούς που είχα.

Η Darina μου προσέφερε μια υπέροχη συνάντηση, με έκανε να τελειώσω δυο φορές δυνατά και ερωτικά, ήταν σε όλα παρούσα, συμμετείχε σε κάθε στάδιο, ήταν επικοινωνιακή και προσεκτική σε κάθε αντίδρασή της και μου προσέφερε μια πραγματικά υπέροχη συνάντηση. Και δικαίως θεωρείται από τα δυνατά χαρτιά του γραφείου και το έχει κερδίσει με το σπαθί της.

Αυτά από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.425
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 DmtrsxXx, THV, Antonis78 και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Φεβρουαρίου, 2023
Φίλε ο Διακογιάννης του αγώνα στο σεξ είσαι! Γαμας εσυ και χυνουμε οι υπόλοιποι... ωραία αναλυτική περιγραφή... μπράβο αγορινα!
review reaction 1 review reaction 2 Elganador, lagonisian
02 Φεβρουαρίου, 2023
Πες μου το μυστικο σου σε παρακαλω. Σε εμενα ηταν σαν κοιμισμενη,υπερκουρασμενη. Στα δυνατα χαρτια με τιποτα, για 140 ευρω ισως ξαναδοκιμαζα ιδιως με το ψιλοπεσμενο στηθος μπας και συνελθει.Λες να εφταιγε το Red bull???
review reaction 1 review reaction 2 Elganador, lagonisian, piko
02 Φεβρουαρίου, 2023
για αυτο σε λενε λαγο
γιατι χυνεις πιο γρηγορα κι απο την σκια σου
G
geroksouras
review reaction 6 lagonisian
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3