Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 37 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 102855
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ένα από τα κορίτσια του glamour που ήθελα καιρό να δώ ήταν η συγκεκριμένη αλλά δεν είχε καταστεί δυνατόν μέχρι τώρα να συμπέσουν τα προγράμματά μας. Συνήθως overbooked η κοπέλα, όταν μπορούσα εγώ εκείνη έλειπε και ούτω καθεξής. Όλα αυτά μέχρι χθες, όπου νωρίς απόγευμα έστειλα στην Έλενα στο γραφείο μήνυμα απελπισίας λέγοντάς της, ποιες είναι διαθέσιμες στο Smart. Μου λέει για πότε?? Της απαντάω...για τώρα?? H κοπέλα είναι αετός, δεν έχω κάτι άλλο να πω, άμεση εξυπηρέτηση, ευγένεια κ ευελιξία κ μου λέει για...τώρα έχω Λορένα και Ντιλάρα. Αυτό ήταν. Με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισα Dilara,μιας και Λορένα έχω πάρει προσφατα και σε 13 λεπτά ήμουν στη Συγγρού να χτυπάω την πόρτα της, αφού πρώτα από την υπερβολική καύλα μπέρδεψα τα νούμερα και χτύπησα άλλο δωμάτιο και με κυνηγούσε η ρεσεψιονίστ...

Ανοίγει η Dilara και βλέπω ένα σύνολο άκρως ερωτικό! Πρόσωπο? Προσωπάρα!! Όπως στις φώτος. Πανέμορφο για τα γούστα μου. Μακρύ μαύρο μαλλί απαλό...Μάτια?? Ματάρες!! Εκφραστικές και όμορφες. Φωνή? Φωνάρα!! Αισθησιακή και χαμηλόφωνη με καλή γνώση αγγλικών για άμεση συνεννόηση. Με υποδέχθηκε με μαύρο σετ εσωρούχων και μαύρες κάλτσες. Πραγματικά καύλωσα στη στιγμή. Πάω για ντουζάκι για φρεσκάρισμα και την βλέπω να με περιμένει όρθια στην άκρη του κρεβατιού. Την πλησίασα και τα χείλη μας ενώθηκαν. Το φιλί της?? Φιλάρα!! Αισθησιακό, απαλά τα χείλη της, με παίξιμο γλώσσας, αργό και ερωτικό. Την ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να την περιποιούμαι, μοσχομύριζε, το άρωμά της?? Αρωμάρα. Δε χόρταινα να τη μυρίζω. Της έβγαλα τα εσωρουχα και αποκαλύφθηκε το στήθος της. Στηθάρα όμορφη, φυσική με ανταποκρίσιμη ρώγα. Κατέβηκα και πιο χαμηλά μέχρι να αποκαλυφθεί το μουνάκι της. Μουνάρα πανέμορφη, καθαρή, μοσχομυριστή με ώραια χειλάκια έτοιμα να τα φας. Δεν μπόρεσα να περιμένω παραπάνω και έπεσα σαν καλός παρτενέρ να την περιποιηθώ για ώρα. Τρομερή ανταπόκριση, σωστή, ερωτική όσο την έγλειφα, όσο έπαιζα με τη γλώσσα μου με την κλειτορίδα της. Είχα γίνει κάγκελο και πάω όρθιος δίπλα της όπως ήταν ξαπλωμένη, και της τόν δίνω στο στόμα....Πίπα?? Πιπάρα!! Εκπληκτικό τσιμπούκι, με σάλιωμα κ φτύσιμο του πέους μου, τρομερό στήσιμο στο κρεβάτι, μόνη της πήγε και ξεκίνησε να περιποιείται και τα αρχιδάκια. Στη συνέχεια ξάπλωσα στο κρεβάτι και συνέχισε την περιποίησή της προς εμένα και κόντευα να τελειώσω πραγματικά με όσα μου έκανε. Εύκολα τη βάζω στις τοπ-3 πίπες.

Πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση ιεραποστολικό, με εκείνη να ανοίγει όμορφα τα πόδια της να με δεχτεί μέσα της. Gfe ρυθμοί στην αρχή, με πολλά φιλιά, εκείνη να με γραπώνει από τη μέση και να με σπρώχνει μέσα της. Στη συνέχεια τα πόδια της ενωμένα μπροστά στο πρόσωπό μου, όπου στο ημίφως και με τις κάλτσες της η καμάρα των ποδιών της και τα δάχτυλά της ήταν άκρως σέξυ. Ανέβασα ρυθμό, εκείνη ανταποκρίθηκε καλά, πλέον είχε κατεβάσει κ πολλά υγρά και άρχισε να παίζει με το χέρι της και την κλειτορίδα της. Γύρισμα στα 4, με ωραίο στήσιμο και ευκαιρία να έχω την κωλάρα της σε πρώτο πλάνο. Συνέχεια σε καλό ρυθμό και ένταση για αρκετή ώρα και όταν σταματούσα εγώ συνέχιζε εκείνη την κίνηση. Αλλαγή μετά σε cowgirl με δυνατά καρφώματα από μέρους της, εγώ να απολαμβάνω το στήθος της και τις ρώγες της να τις έχω στόμα μου και να παίζω ακατάπαυστα μαζί τους. Ξαφνικά τη βλέπω, σταματάει, γέρνει πίσω ανάσκελα και μου λέει "i want you hard"...Έρχομαι από πάνω της, και ξανά σε ιεραποστολικό, δυνατά να την καρφώνω, της έβγαλα και τις κάλτσες και πλέον ασχολήθηκα με τα πατουσάκια της τα οποία είναι πανέμορφα και με όμορφα δαχτυλάκια περιποιημένα, να τα έχω φέρει σχεδόν πίσω στο κεφάλι της και να μπαίνω με δύναμη μέσα της, εκείνη να τραβαέι τα σεντόνια και να σπαρταράει μετά από λίγο ηδονικά. Έβγαλα καπότα και την άφησα να με διαλύσει με την πιπάρα της όπερ κ εγένετο, με τρομερά παιχνίδια με τον πούτσο και τα αρχίδια, με eye contact, φτυσίματα και απίστευτα στησίματα συνέχεια οπότε το υγρό πυρ δεν άργησε να κατατεθεί στο στοματάκι της με ένταση και ορμή κ εκείνη να χαμογελάει πονηρά.

Η συνάντηση με την Dilara ήταν συναντησάρα και ακριβώς στα γούστα μου και πιστεύω έτσι πρέπει να ναι τα ραντεβού και οι κοπέλες. Εμφανησάρα, κορμάρα, συμπεριφορά σωστής συνοδού, καθαριότητα, σεξάρα από την αρχή μέχρι το τέλος και μια (ψευδ)αίσθηση ότι είσαι με ένα πλάσμα που σε γουστάρει και θέλει να γαμιέται μαζί σου. Για μένα κατατάσσεται στα τοπ ραντεβού που έχω κάνει και μπράβο στο γραφείο που έχει τόσο δυνατό ρόστερ.

Αυτά από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 27, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.425
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, Annapurna, TOMCRUISE και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού