Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 36 10
Call-Girls 172768
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετά από αρκετά προπέρσινα ξενερώματα σε studios-ξεπέτες είχα αποφασίσει ότι θα αποφεύγω τις Ελληνίδες εκδιδόμενες, γιατί το δικό μου δείγμα στατιστικά μάλλον τείνει στο ότι η ύπαρξη πολιτισμικού κενού κάνει τα πράγματα πιό απλά, και όσο πιό απλά μένουν τόσο πιό πιθανό είναι να γίνονται τα πράγματα σωστά στο σεξ.

Απόφαση για σεξ τελευταία στιγμή όπως πάντα για την ανοργανωσιά μου, καλώ yourangels, πετυχαίνω Νικόλ και κάνω το λάθος να την αμφισβητήσω, και ως αποτέλεσμα με οριοθετεί και με βάζει να διαλέξω μόνος μου, οπότε μου ξανάρχονται οι φάσεις στο μυαλό όταν για να διαλέξω έριχνα κέρμα, κάπως το σώζω, καταφέρνω να πάρω εξατομικευμένες προτάσεις αντί να μπω στη διαδικασία να ρίχνω κέρματα, και από τις επιλογές αποφασίζω Melissa. Μετά από 10 λεπτά με παίρνουν για ακύρωση λόγω έκτακτου (ffs), ρωτάω τί άλλες επιλογές έχω, μου αραδιάζουν όλες όσες έχω ήδη δοκιμάσει κ όντως είναι θεϊκές, αλλά αποφεύγω συνειδητά τις προσκολλήσεις, άρα δεν θέλω επαναλήψεις. Καταλήγω με αρκετή ανασφάλεια στην επιλογή της Μάγιας (Ελληνίδα), επίσκεψη στο χώρο της.

Μπαίνω στο δωμάτιο, με υποδέχεται με ωραίο χαμόγελο και δεν πρόλαβα ούτε να συστηθώ και να κλείσω την πόρτα και η γλώσσα της είχε ήδη φτάσει στο λαρύγγι μου (respect). Κατά τη διάρκεια του γαμάτου φιλιού ξεκινάει να ξεκουμπώνει το παντελόνι μου, κατεβαίνει από μόνη της για στοματικό, ακόμα δεν έχω βγάλει την τσάντα μου εγώ, έχω μείνει σοκαρισμένος και άφωνος, σκέφτομαι ότι έτσι θα ήθελα να με υποδέχονται όταν επιστρέφω από δύσκολη μέρα, οκ αυτό δεν το έχω ξαναζήσει σαν υποδοχή είναι η αλήθεια, ΜΕΓΑΛΟ respect. Βλέπει την διάθεσή μου που έχει ανέβει κατακόρυφα, ανεβαίνει και η ίδια, δεν προλαβαίνω καν να φρεσκαριστώ, ξεκινάει η φάση ακαριαία να γίνεται της γαμιόλας, Τοξότης αυτή, Ταύρος εγώ, πολύ καλή χημεία στο σεξ από τα άστρα, η γυναίκα έχει πολύ καλή σχέση με τον κώλο της και φοράει μόνιμα τάπα από άποψη (όπως στη φωτό). Τρελαίνομαι περισσότερο εγώ με την τάπα, της δίνω στοματικό, συνεχίζουμε με 69 να της γαμάω τον κώλο με τη γλώσσα μου και να επιταχύνει ουρλιάζοντας, ανεβαίνει πάνω μου cow, δίνω πόνο, μου δίνει πόνο πίσω, την πετάω κάτω ιεραποστολικό, το απογειώνει παίρνοντας ένα δονητή κλειτορίδας, έχω μείνει ά-φ-ω-ν-ο-ς. Προσπαθώ αλλά δεν τελειώνω, γουστάρει περισσότερο αυτή, έχω χάσει 3 λίτρα ιδρώτα σε μισή ώρα (χαπακωμένος), λέω αν δεν τελειώσω είναι η τελευταία μου μέρα σήμερα, δεν αντέχω θα μείνω από καρδιά, τελικά τελειώνω υπερβολικά δυνατά και αφενός προσπαθώ να καταλάβω τί ακριβώς έφερε στο δρόμο μου η τύχη, αφετέρου έχω σπασμούς από τον οργασμό (έχω κόψει το χαλινό μου στο παρελθόν από ατύχημα στο σεξ, συνιστώ να το κάνετε επίτηδες, απογειώνει). Εννοείται ότι δεν άντεξα επανάληψη, το έριξα στην πάρλα με τσιγάρο και χαβαλέ, το άτομο είναι απίστευτο.

Από εμφάνιση στο σώμα αντικειμενικά είναι καλούτσικη, δεν είναι αψεγάδιαστη, έχει φυσικό στήθος με τάση χαλάρωσης, λίγο πλαδαρότητα στα μπούτια. Το πρόσωπό της και το βλέμμα της προσωπικά το βρήκα τρομερά ελκυστικό και μαγευτικό. Πολλά τατού, τα 2 πιό ωραία είναι στο ύψος της ζαρτιέρας, piercing και στις 2 ρώγες (respect), στη γλώσσα (πολύ respect), στον αφαλό, και όπως ήδη ανέφερα τάπα στον κώλο από άποψη (μεγάλο respect). Οκ, εγώ προσωπικά ψάρωσα. Μικρή σε ηλικία, φαινόταν κάτω από 25. Πολύ καλή στο διάλογο, μεγάλη άνεση και εγγύτητα, ήταν το φάρμακο που χρειαζόμουν για την ώρα που το επέλεξα. Μια Ελληνίδα που ξέρει να γαμιέται όπως πρέπει πραγματικά. Βγάζω το καπέλο, ευχαριστώ πολύ!
.-

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 22, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, andronikos3, bigmountain89 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιανουαρίου, 2023
Συμφωνῶ μὲ τὴν 1η σας παράγραφο κύριε... Σέ γενικές γραμμές...
review reaction 1 review reaction 3 Rensten, Stef68, chaoserevos
27 Ιανουαρίου, 2023
Ερώτηση: Η "έδρα της" είναι μόνιμα στην Αθήνα ή ανεβαίνει και Θεσσαλονίκη; Από φωτογραφίες, είναι τρομερό μωρό και σου βγάζει μία απίστευτη καύλα! Πρε΄πει να είναι "φωτιά", απ' αυτά τουλάχιστον που διαβάζω...
review reaction 1 Rensten, chaoserevos, hornyasfuck
27 Ιανουαρίου, 2023
@dorcel: αδερφε δεν ξέρω. Προτείνω να ρωτήσεις το πρακτορείο. Ότι η συγκεκριμένη αξίζει, αξίζει. Υπάρχουν κ άλλες που αξίζουν, κ καταλαβαίνω ότι αρκετοί οργανωμένοι άνθρωποι (το αντίθετο από εμενα στο σεξ) σταματούν τα gems και προγραμματίζουν. Εγώ επειδή είμαι εντελώς yolo, απλά παίρνω τηλέφωνο κ ζητάω εξατομικευμένη προταση
review reaction 1 Rensten, hornyasfuck, dorcel
28 Ιανουαρίου, 2023
Αδερφε πως την επελεξες στον χωρο της αφου στο σαιτ λεει μονο outcall?
review reaction 1 hornyasfuck
28 Ιανουαρίου, 2023
@mariosgen: είπα τι θέλω στο πρακτορείο
review reaction 1 hornyasfuck
30 Ιανουαρίου, 2023
και απο σωμα ειναι αυτο που βλεπω στις φωτο ή ειναι παλιες οι φωτο και ειναι διαφορετικο ?
review reaction 1 hornyasfuck
30 Ιανουαρίου, 2023
@mariosgen: το σώμα στη γραμμή είναι αυτό που φαίνεται στις φωτό, είναι μουνάρα. Το δέρμα σε ένταση είναι λίγο χαλαρό, η γενική εικόνα είναι έναρξη τάσης χαλάρωσης/πλαδαρότητας στα μπούτια. Επίσης το στήθος είναι φυσικό, με ό,τι σημαίνει αυτό.
03 Φεβρουαρίου, 2023
@chaoserevos και το πισω μερος ειναι δηλαδη οπως φαινεται στις φωτο ή ειναι αρκετα φωτοσοπαρισμενο?
04 Φεβρουαρίου, 2023
@mariosgen: συναγωνιστή καταλαβαίνω την επιφυλακτικότητα σου απόλυτα, ωστόσο μετά από κάποιο σημείο καταλήγουμε σε επίπεδο σκλαβοπάζαρου. Η γκόμενα είναι σούπερ, δεν είναι αψεγάδιαστη, και από ταλέντο να κάνει τη δουλειά της σωστά είναι υπεροχη. Στο τοπ 3 το δικό μου μαζί με Λίλια και Αλίσα πλέον. Προσωπικά δεν πολυσκέφτομαι, ούτε προγραμματίζω, γιατί η πολύ προσπάθεια για έλεγχο κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Αλλά σέβομαι κ όποιον προγραμματίζει κ προσπαθώ να βοηθήσω να πάρει σωστή πληροφορία.
04 Φεβρουαρίου, 2023
τι εννοείς να κόψουμε τον χαλινό? αναλυσε το λιγο
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2