Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 232 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η ημερομηνία συνάντησης είναι ενδεικτική. Είναι από τις all time classic βασιλισες του στοματικού, χωρίς μακία αμφιβολία αλλά αρκεί από μόνο του αυτό ;

Δεν θα αναιρέσω τα όσα μύρια έχουν γραφτεί για την Anna, όσον αφορά της στοματικές της επιδόσεις που την κατατάσσουν στο TOP-5 διαχρονικά (με βάση τα γραφόμενα εδώ μέσα). Αν μπορουσε να ήταν μόνιμα μπουκωμένη, σε όλη την διάρκεια της συνεδρίας, θα το έκανε χωρίς να διαμαρτυρηθεί. Αυτό σε άλλους δίνει χαρά κ έκσταση και για άλλους είναι μια κανονικότητα.

Προσωπικά θα διαχωρίσω την θέση μου ως προς το εξής: άλλο είναι να είσαι μπουκωμένη συνέχεια/κοινώς τον εξαφανίζεις (βλέπε Anna pipinaki) και άλλο να είσαι μαστόρισα στην πίπα (μπορεί να σε κάνει η άλλη να τελειώσεις στο 3λεπτο, με τον τρόπο που σε πιπώνει, με το βλέμμα της, με την γλώσσα της, κλπ, κλπ.. - εδώ μου έρχονται στο μυαλό 2-3 περιπτώσεις μασσατζούδων).

Δεν θα κάνω συγκρίσεις με άλλες κοπέλες του χώρου, γιατί ως αρχή έχω ότι η κριτική αφορά την συγκεκριμένη κοπέλα και όχι την σύγκριση με άλλες (το αποφεύγω όσο μπορώ όταν κάνω κριτική εδώ μέσα, θέλοντας να εστιάσω στην εκάστοτε κοπέλα και τις επιδόσεις της και όχι σε τρίτα πρόσωπα, άσχετα με την κοπέλα που αξιολογώ).

Εν κατακλείδι:
Τίμια συνέδρια, δεν μετάνιωσα για τα χρήματα μου, ωραίο τυράκι, καλή στο σοσιαλ και άνετη γενικά.
Καθαρή και σχολαστική (στο μπάνιο είδα όχι μόνο listerine αλλά κ οδοντόβουρτσα με Colgate οδοντόκρεμα).

Τι δεν μου άρεσε:
ήρθε ατοιμέλιτη, σαν σε φοιτήτρια σε εξεταστική με τζινάκι κλπ, αχτένιστη (το μαλλί πιασμένο όπως όπως), κοινώς ντεκαβλέ. Μπορεί να έχει την αποδοχή στον χώρο, αλλά ως "ιέρια" θα πρέπει να δίνει προσοχή στα βασικά και να μην τα προσπερνάει. Προφανώς το κομμωτήριο θέλει να αφιερώσεις τον χρόνο του, αλλά νομίζω ότι επιβάλλεται όταν είσαι στον χώρο (δεν υπαινίσσομαι λιγότερα ραντεβού άρα κ χρήμα, γιατί η Άννα δεν δείχνει τέτοιο άτομο).

Τώρα περί κοιλιάς και κώλου, όντως ελάχιστοι θα την θυμούνται για τον θεσπέσιο κώλο της (κοινώς είναι άκωλη), για την κοιλιά εμένα μου είναι αδιάφορο, γιατί έχω δει και χειρότερες περιπτώσεις.

Ελπίζω να μην κούρασα


Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 08, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.859
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, trio_stuges, SEXTYRHOON και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιανουαρίου, 2023
Καλησπέρα,με τον κάθε ένα απο εμάς που θέλει να της πιάσει το κεφάλι και κατ'επεκταση το μαλλί κατά τη διάρκεια της πεολειχιας,μάλλον είναι κομματάκι δύσκολο να παραμείνει χτενισμένο και όμορφο,συν ότι βοηθάει να πιάνει κότσο Ματάκι .Τώρα όσο για το τζινακι έχει και αυτό τη γοητεία του, εάν το σύνολο είναι όμορφο. Εξάλλου το βασικό μας μέλημα είναι η εκάστοτε κορασίδα να ιδρώνει την φανέλα εντός του δωματίου και να είναι κοινωνική και η Άννα στα 80€ το κάνει και με το παραπάνω.Δεν υπάρχει ποιο VFM κατά την άποψη μου.
review reaction 1 koumanidas, greekarmy, Alexis_cool και 1 ακόμα μέλος
25 Ιανουαρίου, 2023
@leo1908:
Καταρχήν σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο κ διάβασες την κριτική μου.
Επειδή έψαξα τις 198 κριτικές της κοπέλας, αλλά δεν είδα κάπου κ την δική σου κριτική (διόρθωσε με, αν κάνω λάθος), από τα γραφόμενα σου, φαντάζομαι ότι μάλλον συμφωνείς μαζί μου, ειδικά εκεί που κάνω την ανακεφαλαίωση (... Εν κατακλείδι: Τίμια συνέδρια, δεν μετάνιωσα για τα χρήματα μου, ωραίο τυπάκι, καλή στο σοσιαλ και άνετη γενικά. Καθαρή και σχολαστική (στο μπάνιο είδα όχι μόνο listerine αλλά κ οδοντόβουρτσα με Colgate οδοντόκρεμα..).

Είναι μια τίμια πρόταση, που δεν κλαις τα λεφτά σου, (εσύ το λες VFM). Όσον αφορά το μαλλί, υπάρχουν τρόποι να προστατεύσεις το Μάλι σου, είτε να το κρατήσεις ανέπαφο, όταν είσαι στην δουλειά αυτή.

Θεωρώ όμως ότι μια καλύτερη περιποίηση στην εξωτερική την εμφάνιση και στο στυλιστικό της γούστο, θα της έδινε παραπάνω creditis. Διαφορετικά αν δεν μας αγγίζουν αυτά, υπάρχουν και οι προτάσεις του 20αρικου. (απλά) Ξεφορτώνουμε και όλα κομπλέ, γιατί να χαλάμε 80..

Ο χρόνος θα (μας) δείξει.
26 Ιανουαρίου, 2023
Όπως το είπες και ίδιος,198 κριτικές και συνεχίζει και αν δεν κάνω λάθος είναι στο χώρο 6-7 χρόνια... οπότε ο χρόνος έχει δείξει.Τωρα όσο αφορά το στυλ,γούστα είναι αυτά...ολη μέρα τρέχει στο δρόμο δεξιά και αριστερά,δεν πάει μόνο σε ξενοδοχεία και δεν έχει μια στάνταρ βάση.Το χειμώνα αναγκαστικά θα φορέσει κάποιο παντελόνι και όταν ανοίγει ο καιρός φοράει τα αέρινα φορέματα και τής.Τωρα εάν πιστεύεις ότι με 20 € θα βρεις τις υπηρεσίες που προσφέρει η Άννα,τότε καλή τύχη
26 Ιανουαρίου, 2023
το δις εξαμαρτήν Ουκ ανδρός ... δεν μπορώ να σε μάθω να διαβάζεις απλά ελληνικά αγαπητέ..

Αν κατάλαβες ότι ψάχνω υπηρεσίες 20ευρου από την Άννα τότε ξαναγυρνά στο σχολείο ..

Πληρώνουμε 80 ευρώ, για άλλους έχουν αξία, για άλλους όχι .. Επειδή όμως πλερωνουμε τόσα, δεν είναι κακό να ζητάμε να έρχεται η κορασίδα κάπως επιμελημένη .. Διαφορετικά να πάμε στο 20ευρω κ να τελειώνουμε στο 10λεπτο..

Με την λογική σου, επειδή τρέχει δεξιά κ αριστερά, και επειδή σε όλα τα ραντεβού ξεντύνετε, τότε να μην φορά κ εσώρουχα, εφόσον τα βγάζει..

Πάντως, δεν είδα κριτική σου, το προσπερνάς σφυρίζοντας αδιάφορα..
Για να σχολιάζεις κριτικές άλλων, πρέπει πρώτα κ εσύ να κρίνεις κ όχι να πετάγεσαι κ να λες το μακρύ κ το κοντό σου δεξιά κ αριστερά, κάτω από κριτικές..

Εφόσον έχεις τόσα ραντεβού μαζί της, μπες κ γράψε κ μην μας ζαλίζεις τα μεζέα @@
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4