Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 63 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 153298
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Επικοινωνία με γραφείο εξαιρετική και πανεύκολη παρόλο που ήμουν νέος πελάτης και παρόλο που τους έστειλα 1 το βράδυ. Κυριολεκτικά με 3 μηνύματα έκλεισε το ραντεβού για ξενοδοχείο στα νότια για μιάμιση ώρα μετά δηλαδή στις 02.30.

Η κοπέλα στην ώρα της. Εμφανισιακά είναι ότι ακριβώς βλέπετε στις φωτογραφίες. Ψηλή κοπέλα, για τα γούστα μου πολύ όμορφο πρόσωπο με πολύ όμορφο χαμόγελο το οποίο μπορείτε να δείτε καλύτερα και στις φωτογραφίες που είναι selfie και όχι αυτές που είναι για περιοδικό. Στήθος 3άρι αλλά όχι φυσικό με πολύ καλή αίσθηση και της πάει. Πολύ ωραίο κορμί skiny και όμορφο πεταχτό κωλαράκι. Λίγα μικρά τατουάζ.

Συμπεριφορά εξαιρετική αν έχετε όρεξη για χαβαλέ. Η κοπέλα έχει πολύ πλάκα και δεν είναι ξινή. Κάναμε πολύ χαβαλέ που μας βγήκε και στο σεξ και γελούσαμε και κατά τη διάρκεια. Τα αγγλικά της μέτρια αλλά οκ βγαίνει άκρη.

Στα του αγώνα φιλιά χωρίς γλώσσα αλλα είμαι οκ καθώς ούτε και εγώ θέλω. Ξεκίνησα να τη φιλάω σε όλο το κορμί της και γούσταρε και με οδήγησε προς τα κάτω μόνη της, παρόλο που αποφεύγω το γλειφομούνι σε κοπέλες του χώρου είχε τόσο ωραίο δέρμα και δεν αντιστάθηκα. Το γούσταρε, μου πίεζε το κεφάλι μέσα και έμεινα εκεί κάνα δεκάλεπτο. Δάχτυλα δέχεται.
Στη συνέχεια μου λέει σειρά μου και μου έκανε μια καλή πίπα. Ανέβηκε cow που δεν κλέβει, δίνει πίεση και επειδή είναι αδύνατη έχει ωραία αίσθηση. Μου ζήτησε να αλλάξουμε στα 3 λεπτά γιατί κουράστηκε. Ιεραποστολικό και doggy για τελείωμα.

Δεύτερος γύρος πάλι ξεκίνησε με γλειφομούνι και πίπα από μέρους της ,σεξάκι σε gfe ρυθμούς 2 στάσεις και τελείωμα πάλι σε doggy.

Αρνητικά θα πω ότι σε όλη τη διάρκεια ζήτησε 2 ουισκι κ κόλα πήρα και εγώ ένα που πήγαν 20 ευρώ. Οκ θα μου πεις να της έλεγες όχι αλλά ντράπηκα. Στο σεξ είναι για χαλαρά πράγματα δεν έχει τρομερή συμμετοχή. Δεν έκανε ντουζ στο έλα καθώς μου είπε ότι δεν είχε άλλο ραντεβού και έκανε πριν έρθει.

Θετικά θα πω ότι είχαμε αρκετή χημεία, είναι μοντέλο που την βλέπεις έξω και παθαίνεις πλάκα. Ακομπλεξάριστη κοπέλα.

Συνοπτικά θα πω ότι αν βάλεις 160 + ξενοδοχείο + ποτά είναι περίπου 210 ευρώ τα οποία είναι πολλά για μια ώρα για δυο γύρους μέτριου σεξ. Δεν νομίζω να τη ξανασυναντούσα παρόλο που είχαμε καλή χημεία γιατί η όλη φαση δεν ήταν vfm.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 14, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Telis Tipitelis
Σεβαστός
Εγγραφή:
24 Ιαν 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
921
Πόντοι:
1.010
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 piko, Moku, Yatoputso και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιανουαρίου, 2023
Δάχτυλα μπρος μ πισω ;
review reaction 1 hornyasfuck
25 Ιανουαρίου, 2023
Μόνο εμπρός
review reaction 1 hornyasfuck
25 Ιανουαρίου, 2023
Δέχεται έαν έχεις περιποιημένα άκρα. Πίσω δεν είχα δοκιμάσει.
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3