Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 15 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 61921
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Να παραθέσω κι εγώ την κριτική μου γιατί έχω μπερδευτεί πολύ με αυτό το πιπίνι και τις προηγούμενες κριτικές…. Καταρχάς να πω ότι εμένα με φίλαγε, αλλά δεν με άφηνε να βάλω ούτε δαχτυλάκι. Οι προηγούμενοι είπαν το αντίθετο… Ένας είπε ότι τον άφησε να κάνει σχεδόν fisting. Ούτε καν… Κάτι τέτοιο αποκλείεται!!! Ξεχάστε το! Εκτός εάν είναι διπολική η κοπέλα… Πάμε τώρα στο ρεζουμέ:
Το γραφείο πολύ καλό και εξυπηρετικό. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της. Φρέσκο πετιτ πιπίνι με πολλά τατουάζ. Μικρό και όμορφο βυζί και δέρμα. Πολύ καλή πίπα (επιβεβαιώνω τους προηγούμενους). Ωραίο τελείωμα μισό σε πρόσωπο και μισό στο στόμα με ωραία κοιτάγματα και βγάλσιμο γλώσσας ζητώντας τα… Από σεξ έτσι κι έτσι… Δεν ανεβάζει και πολλές στροφές…. Γλυφομούνι οκ λίγα πράγματα, όπως είπα δεν άφηνε καθόλου δάκτυλα…
Επικοινωνία ελάχιστη, έχει μάθει βασικά Αγγλικά pre-elementary. Αλλά οκ. Το extra ξέρει να το λέει όταν θέλει. Μολδαβία είπε, Αλβανία την έκοψα. Κανένα πρόβλημα (δεν καταλαβαίνω γιατί να λέει ψέματα ότι είναι από την Μολδαβία…), νομίζω τα κόμπλεξ με τις Αλβανίδες τα ξεπεράσαμε χρόνια τώρα στην Ελλάδα, μια χαρά μουνάρες βγάζει η γειτονική μας χώρα. Την έκοψα περίπου 20 χρονών. Εν κατακλείδι: Ένα ωραίο, γλυκό, φρέσκο, πετιτ, με όλα φυσικά ωραία πάνω του πλην των πολλών τατουάζ. Αξίζει να το δοκιμάσεις έστω μια φορά. Άμα είσαι πιπίνι λάτρης περισσότερες φορές. Άμα ψάχνεις εμπειρία, επικοινωνία ή χυμώδεις μωρά, ξέχνα το, καλύτερα να την αποφύγεις. Εμένα μου αρέσουν αυτά τα πιπινάκια. Ίσως στο εάν θα τα ξανασυναντούσα, γιατί δεν την λες και υποψήφια για σττανταράκι βάσει προσόντων και εμπειρίας και υπάρχουν πλέον αρκετά πιπίνια στο χώρο που δεν μιλάνε Ελληνικά. Καλό βόλι συναγωνιστές!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 15, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Αυγ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
426
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Γιώργος Παπ., STAVROS6969, mitsmitsa και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού