Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 63 10
Call-Girls 241084
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με την Άννα μηνυματομιλούσαμε καιρό τώρα αλλά πραγματικά δεν ευθυγραμμίζονταν οι πλανήτες για να γίνει η συνάντηση καθώς έπεσαν και οι γιορτές ανάμεσα, έφυγε, έφυγα κλπ κλπ. Τέλοσπάντων ο επιμένων νικά και...πηδά... Με τρία μηνυματάκια κανονίστηκε ραντεβού για νωρίς βράδυ στο bill. Ήρθε στην ώρα της και μόλις 10 λεπτά μετά από εμένα. Πρώτη εντύπωση θετικότατη. Για τα γούστα μου ωραίο πρόσωπο με ωραίες γωνίες, όπως φαίνεται φώτο, παιχνιδιάρικα μάτια εκφραστικά και μακρύ μαύρο μαλλί. Εξαιρετικό ντύσιμο, με φούξια ελαφριά γούνα, από μέσα μίνι φόρεμα γκρι με μεταλλιζέ λεπτομέρειες και ψηλές μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο. Πραγματικά αεράτη και φιλική από το πρώτο δευτερόλεπτο, μου έσκασε και φιλάκι και κάτσαμε στο κρεβάτι όπου κ μιλήσαμε να σπάσει ο πάγος κάτι που είναι εύκολο μαζί της για τις γιορτές κλπ. Πρώτη στη συνέχεια πήγε εκείνη για ντουζ, δεν καθυστέρησε ιδιαίτερα και βγήκε με το συνολάκι που της είχα ζητήσει...Μαύρα εσώρουχα και μαύρες κάλτσες...Πραγματικά τρομερό το θέαμα με το κωλαράκι της να με προκαλεί. Αφού φρεσκαρίστηκα και εγώ, επέστρεψα στο κρεβάτι και ξεκινήσαμε τις περιπτύξεις.

Η Άννα είναι good kisser και πραγματικά απόλαυσα τα φιλιά μας, ήταν αισθησιακά και αργά και πολύ ερεθιστικά.Ανέλαβα πρωτοβουλία κινήσεων, της έβγαλα τα εσώρουχα και την άφησα μόνο με τις κάλτσες. Ασχολήθηκα για ώρα με το κορμί της, με τις ρώγες της μέχρι που κατέβηκα στο όμορφο και καθαρό μουνάκι της. Απολαύσαμε και οι δύο την περιποιήσή μου, με εκείνη να αντιδράει σωστά και με κλειστά μάτια να κουνάει τη λεκάνη της ρυθμικά. Στη συνέχεια ανέλαβε εκείνη, και έπεσε με λύσσα πάνω στο καυλωμένο μου πέος και το περιποιήθηκε υπέρ του δέοντος όπως επίσης και τη γύρω περιοχή. Η γλώσσα της μαγική, όπως και τα ματάκια της που λαμπίριζαν παιχνιδιάρικα. Από τον απέναντι καθρέπτη να βλέπω τον τουρλωμένο της κωλαράκο και να φτιάχνομαι ακόμα παραπάνω. Στη συνέχεια εγώ όρθιος κ κείνη ξάπλα στο κρεβάτι να συνεχίζει το τσιμπούκι της και να με έχει κάνει τούμπανο.

Πέρασμα προφυλακτικού, στήσιμο στα 4, και αργή είσοδος μέσα της με καλή επαφή και αίσθηση. Σταδιακά ανέβηκε ρυθμός, αρκετά έντονη συμμετοχή με κραυγούλες, με τίναγμα μαλλιού πολύ ερωτικό και σωστό στήσιμο. Στη συνέχεια ιεραποστολικό σε διάφορες παραλαλγές, της έβγαλα και τις κάλτσες για να έχω το χρόνο να παίξω με τα καλοσχηματισμένα της δαχτυλάκια και τα όμορφα πατουσάκια της. Ενωμένα τα πόδια μπροστά στο πρόσωπό μου, στη συνέχεια τα κορμιά μας ενωμένα με τέρμα ανοιχτά τα πόδια της και να με δέχεται μέσα της, ενώ φιλιόμασταν και ξανά μετά πλαγιαστά όπου το θέαμα ήταν τρελλά ερωτικό. Βγάλσιμο καπότας καθότι είχα φτάσει στα όρια, την άφησα για ενα ακόμα τελευταίο γύρο του υπέροχου στοματικού της και να βλέπω παράλληλα από τον καθρέφτη το κορμί της και κάπως έτσι ήρθε το τέλος ηδονικά στο στοματάκι της κ κείνη να χαμογελά ικανοποιημένη που ο στόχος επετεύχθη.

Η Άννα δικαιολόγησε την αναμονή που είχα για τη συνάντησή μας λόγω συνθηκών, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, στις υπηρεσίες τήρησε τα πάντα κατά γράμμα και το πήγαμε σε gfe πιο πολύ και νομίζω της ταιριάζει πολύ αυτό το στυλ. Σίγουρα αξίζει τα λεφτά που λαμβάνει όπως επίσης αξίζει και μια και δύο και τρεις επαναληπτικές αφού νομίζω άμα λυθεί κ άλλο θα δώσει παραπάνω ακόμα .

Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...



Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 09, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.425
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 slaviani, Antonis78, bigmountain89 και 32 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιανουαρίου, 2023
Δύο είναι οι γαμιάδες της παρέας εγώ κι εσύ τέλος
review reaction 2 lagonisian
12 Ιανουαρίου, 2023
Μπράβο συναγωνιστή, η κριτική για μένα εκτοξεύθηκε με την κίνηση σου για τα πατουσάκια.
Τώρα μάλιστα !!!
Κουλ
review reaction 3 review reaction 1 lagonisian, Reuzel, Anna24 και 1 ακόμα μέλος
12 Ιανουαρίου, 2023
Δεν υπαρχει περιπτωση να συντασει καποιος την ΑΝΝΑ και να μην περασει ωραια....εμενα δεν μου εφτασε η 1 ωρα μαζι της..ηθελα κιαλο!!!!
review reaction 1 review reaction 2 lagonisian, Anna24
13 Ιανουαρίου, 2023
Εγώ δεν έχω συναντήσει την Άννα παιδιά και γενικά είμαι καινούριος στο άθλημα...από τις κριτικές σας όμως γενικά βλέπω ότι αξίζει να είναι η πρώτη μου εσκορτ ...ελπίζω να κανονίσω σύντομααζι της
review reaction 1 review reaction 2 lagonisian, Anna24
27 Ιανουαρίου, 2023
Οι κάλτσες βγαίνουν στο δευτερόλεπτο
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5