Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 20 10
Call-Girls 40751
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Καλή χρονιά στους συναγωνιστές, με υγεία, libido και διαθέσιμο χρόνο και κεφάλαιο για βουτιές στον ωκεανό της ηδονής.

Μετά από σουρεάλ παραμονή χριστουγέννων με date που τυφλώθηκα, καταλήγοντας εγκλωβισμένος σε τζακούζι με γυναίκα σωματικά πολύ κάτω των περιστάσεων. Το μάθημα που πήρα από το date: αν βγαίνεις ραντεβού με κρύο καιρό, με γυναίκα επισφαλούς ηλικίας 40+, και φοράει πολλά και φαρδιά ρούχα, πρόσεχε διπλά και τριπλά τί μπορεί να κρύβει από κάτω από όλα αυτά τα επίπεδα ρούχων. Θεέ μου τί σοκαριστική εμπειρία.... Υπάρχει και το ρητό αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις, αλλά προτιμώ να το αφήνω για άλλους εδώ και δεκαετίες.

Μεγάλο σοκ λοιπόν το τζακούζι με κακό date, ανήμερα πρωτοχρονιά εκμεταλλέυομαι το γεγονός ότι ξυπνάω αργά, χωρίς υποχρεώσεις, χωρίς κραιπάλες από παραρομή πρωτοχρονιάς και σε καλή κατάσταση, αποφασίζω σεξ με yourangels τελευταία στιγμή όπως πάντα. Συνάντηση στο χώρο της κοπέλας.

Εμφάνιση: πολύ ελκυστικός σωματότυπος, αδύνατη με καμπύλες, ύψος 1.65+, χαρακτηριστικά προσώπου καβλωτικά, περιποιημένα άκρα, πολύ αντιπροσωπευτικές και τίμιες φωτό.

Λεκτική επικοινωνία: πολύ καλά αγγλικά για συντρόφισσα, επικοινωνία χωρίς προβλήματα.

ΜΗ λεκτική επικοινωνία (γλώσσα σώματος, τόνος φωνής, διάθεση κλπ) – Προσομοίωση GFE: αποστασιοποιημένη και διεκπεραιωτική. Ευγενική αλλά έβγαζε διάθεση τύπου γάμα με να τελειώνουμε, δεν μπορώ σήμερα να μπω στο mood με την καμία. Ούτε θετική, ούτε αρνητική, ούτε κάβλα, ούτε αγενής. Από την πλευρά μου έκανα ό,τι μπορούσα να τη βάλω στη διάθεση, κάτι ψιλοκατάφερα στο σεξ, αλλά έφαγα όλη την παγωνιά της στέπας στην προσομοίωση gfe. Μέτρια κατάσταση. Στοματικό αδιάφορο, συμμετοχή παθητική. Στα θετικά άναβε στο 69 όταν της έγλυφα τον κώλο. Δεν δυσκολεύτηκα να τελειώσω μαζί της, αλλά δεν ένιωθα ότι είχα παρτενέρ που μπαίνει στη στιγμή. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα με ευχάριστη επικοινωνία, είδα ότι απελευθερωνόταν περισσότερο, με αποτέλεσμα να μου δημιουργείται η εντύπωση ότι τελικά αν κάποιος θέλει να περάσει ωραία με αυτή τη γυναίκα, πρέπει να επενδύσει ολόκληρο το βράδυ μαζί της. Επομένως δεν είναι για μένα αυτές οι καταστάσεις, που είμαι ανοργάνωτος, με αποφάσεις τελευταίας στιγμής, και πιέζομαι να δημιουργήσω τις τέλειες συνθήκες για ωραίο σεξ στο λιγοστό χρόνο που διαθέτω. Αν εσείς το διαχειρίζεστε διαφορετικά, η συγκεκριμένη είναι πολύ όμορφη και ελκυστική γυναίκα κ μάλλον έχει περισσότερα να προσφέρει.

Overall: για τη φάση που βρισκόμουν από τα χριστούγεννα με το σοκ από το τζακούζι, το έστω και κρύο σεξ με τη bella μου φάνηκε καλύτερη φάση, ωστόσο μου έχουν δοθεί και καλύτερες προτάσεις από το πρακτορείο στο παρελθόν.

Ευχαριστούμε το YourAngels και τις γυναίκες του για τις υπηρεσίες που παρέχουν!! Kudos to IvanTheGreat!! Καλή χρονιά!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
58
Likes:
3.022
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 elpotero, Kontopodis, maradona7 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιανουαρίου, 2023
Σεξουαλικῶς στραβά τέλειωσες τὴ χρονιά, στραβά τὴν ξεκίνησες... Μακάρι νά πάη καλύτερα ἀπό'δῶ καί τώρα
review reaction 1 Yatoputso, chaoserevos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1