Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 20 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Την Valeria την συνάντησα κατόπιν παρότρυνσης και συναγωνιστών αλλα και του γραφείου. Επίσης και λόγο των αμφιλεγόμενων κριτικών.

Η κοπέλα έφτασε στην ώρα της , σωστα ντυμένη , με το χαμόγελο και ευδιαθετη. Πρώτη εμφάνιση θετική. Η Valeria είναι 30 ετών γύρω στο 1.70. Εμφάνιση μοντελε ότι βλέπετε στις φωτό με μικρο φυσικό στήθος , ωραίο κολαράκι , βελούδινο δερμα. Στο πρόσωπο τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα όσο τα περιέγραψε ο συναγωνιστής Ανναπούρνας! Μετρια θα την χαρακτήριζα,! Δεν με ενόχλησε και πολύ γνωρίζοντας

Χαμηλών τόνων κοπέλα, ευγενική με επαρκή αγγλικά και καπως καλύτερα γαλλικά. Μου είπε ότι δούλευε σερβοτ'ορα στο Παρίσι και ότι έίναι πρώτη φορά στη δουλειά. . Καπνίζει icos και είναι δυνατό ποτήρι.

Στον αγώνα τα πράγματα ξεκίνησαν καλα ωστόσο η συνέχεια ήταν διαφορετική. Στα προκαταρτικά η κοπέλα είναι πολύ καλή . Φιλάει υπέροχα πραγματικά . Το φιλί της ήταν ίσως και το μοναδικό πράγμα που χάρηκα απο την συνάντηση. Δεχεται περιποίηση με γλώσσα και υγραίνεται πολύ. Ωστόσο δεν δέχεται δάχτυλα. Και ενώ όλα πηγαίνουν όπως πρέπει ξαφνικά αρχίζουν τα άσχημα με την κοπέλα να θέλει να πάρει τον ελεγχο. Οχι όμως για να απογειώσει την συνάντηση αλλα για να πατήσει φρένο. Και ενώ ήμουν έτοιμος για λάστιχο, αρχίζει μέτρια πίπα με ψευτοκραυγές η οποια έιχε αποτέλεσμα να χάσω πίεση και εκείνη τη στιγμή θυμήθηκε να βρεί το λάστιχο, με αποτέλεσμα να χασω και άλλη πίεση , μετα αφού βάζει λάστιχο ψάχνει να βρει το τζέλ...... Οπως ίσως καταλαβαίνετε όταν πηγε να το καβαλήσει η srek junior είχε πέσει . Προσπαθησε μετα να με τελιώσει με το στόμα αλλα τελευταία στιγμή τα έριξε πάνω μου. Το 20αρι όμως το πήρε.

Στο δευτερο γύρω μια απο τα ίδια. Δυνατο ξεκίνημα και μετα πάλι τα ίδια, μονο που τώρα πήρε στα χέρια της εναν ντούρο και το κατέντησε σαν να έχω βγει απο παγομένο ντούς. Δεν υπηρχε νόημα να συνεχίσω της συνάντηση και διέκοψα στο 85 και όχι στο 120 όπως ήταν προγραμματισμένο. Καθόλη τη διάρκεια του ατυχούς αγώνα διέκρινα μια φοβία, μια μεγάλη επιφυλακτικότητα και έναν "επαγγελματισμό" που ίσως να προέρχετε απο ατυχης παρελθούσες εμπειρίες της κοπέλας ωστόσο επηρεάζουν αρνητικά όποιον έχει το στοιχειώδες emotional inteligence.

Συνοψίζοντας η Valeria ήταν μια ατυχής επιλογή για εμένα όχι τόσο λόγο εμφάνισης αλλα για την συμπεριφορά της στο κρεβατι. Μπορεί με άλλους συναγωνιστές να αποδώσει καλύτερα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 28, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτατος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
16.338
Πόντοι:
16.555
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, amjik, THV και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού