Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 117 10
Call-Girls 230813
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Σε συνέχεια με τις προηγούμενες κριτικές προσθέτω και την μια και μοναδική φορά που είδα την Λίζα αρχές καλοκαιριού.

Με έναν μύθο γύρω απ το όνομα της και κυρίως τον κωλο της , με είχε προϊδεάσει για μεγάλες στιγμές αρχικά. Στην συνέχεια βέβαια κάνοντας κάποιος μια καλή ψακτικη σε νήμα και κριτικές, εύκολα παρατηρεί κάνεις ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει απ όταν είχε πρωτοεμφανιστει , οπότε είχαμε προσγείωση προσδοκιών πριν την συνάντηση. Πάλι καλά δηλαδή γιατί θα την έθαβα πολύ βαθειά χωρίς να το αξίζει και τόσο, κυρίως λόγω γενικής συμπεριφοράς που είναι πολύ καλό παιδί απ το λίγο που την γνώρισα.

Πάμε στα βασικά όμως, αρχικά το πρόσωπο. Πιο μπεισικ, καθημερινό πεθαίνεις. Σε καμία περίπτωση άσχημη, σε καμία περίπτωση δεν την βλέπεις και σου τραβάει το ενδιαφέρον για πάνω από 10 δευτερα.
Σώμα τούμπανο. Γυμνασμένο όσο πρέπει για να μην υπάρχουν ατέλειες, κωλαρά διαστημικού επιπέδου, μεση δαχτυλίδι, βυζαρα φτιαγμενη σαν μπαλόνι, στα όρια του να πάει να γίνει αντιαισθητικο αλλά πάλι καλά δεν είναι.

Ένα πακέτο δηλαδή που αν το γαμησι ήταν υψηλού επιπέδου θα μιλάγαμε για μια καλή επιλογή στα 150 ακόμα και χωρίς κωλο στο μενού. Έλα όμως που το γαμησι είναι εντελώς μετριότατο. Και κοφτές έχουμε στις δυνατές στροφές(με ευγένεια μεν), και μετριότατο ρηχο τσιμπουκι(χωρίς δόντι μεν), και μηδαμινές πρωτοβουλίες (χωρίς θεατρινοσμους ομως). Δεν προσφέρει δηλαδή κάτι σεξουαλικα , εγκεφαλικά, διαστροφικα, εκτός από έναν υπέροχο κωλο για να θες να ξανασκασεις αντι για να τα δωσεις για ένα γέμισμα βενζίνης ξέρω γω.

Εξου και η χαμηλή βαθμολογία στο VFM. Τώρα δεν μιλάμε καν για 200 με κωλο που πάει η ταρίφα, αλλά θεωρώ πως όταν μια κοπέλα έχει πάνω από τον μεσο ορο(120-140) την τιμή πρέπει το σεξ να σου μείνει στο μυαλό για πάνω από 1 μέρα ας πούμε . Στη συγκεκριμένη περίπτωση το είχα ήδη προσπεράσει αφού έχυσα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
jason155
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
38
Likes:
4.055
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, Senor_Love, old boy και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού