Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 18 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πρώτη κριτική για εμενά, χρησιμοποιούσα αρκετά τις κριτικές για τις επιλογές μου το τελευταίο διάστημα, οπότε είπα να αρχίσω να συνεισφέρω και εγώ κάτι. Συνάντηση με την Αντζελικα στο χώρο της σε ενα ξενοδοχείο στη Συγγρού πριν μερικές εβδομάδες. Χτυπάω την πόρτα μου ανοίγει η κοπέλα, φαινόταν ελαφρώς ψυχρή και πρόχειρα ντυμένη με ένα απλό ρομπάκι χώρις εσώρουχα. Έμοιζε περισσότερο οτι μόλις είχε τελειώσει άλλο ραντεβού και απλώς έριξε την ρόμπα επάνω της. Βλέπω το μπάνιο της σε κακή κατάσταση, πλυμμηρισμένο με μια πετσέτα μούσκεμα στο πάτωμα. Μου έδωσε καθαρή πετσέτα άλλα επέλεξα να μην κάνω ντουζ (λόγω της κατάστασης που περιέγραψα) ούτως η άλλως είχα κάνει απο σπίτι.

Να πω επίσης οτι το air-condition στο δωμάτιο δεν λειτουργούσε οπότε ήταν και λίγο αποπνηκτική η κατάσταση, ζέστη και υγρό μπανιο και μικρό μονό κρεβάτι.

Ξεκινάμε λοιπόν τα φιλιά, άρχισε να ζεστένετε σιγα σιγα οπότε βγάζει το ρομπάκι, χαιδεύω και εγώ πλατούλα/μεσούλα κλπ και αισθάνομαι το δέρμα της να κολλάει απο ιδρώτα (πρωτο φαουλ σκεφτομαι) αλλα συνεχίζουμε, ξεκινάει πιπα με προφυλακτικό επειδή δεν έκανα ντουζ... Οκ λέω δεκτό αφου δεν εκανα ντουζ δεν θα τα χαλασουμε εδώ. Εγώ εν τω μεταξύ ακόμα δεν ειχα λειτουργήσει και να αρχίζω να σκέφτομαι χαμμένα 140 ευρω... Της ζητάω 69 μπας και δουμε ασπρη μερα και μολις καβάλησε το πρόσωπο μου μου ηρθε μια μυρωδία που σίγουρα φρεσκάδα δεν το λες.... άλλο ενα φαουλ λέω.. Με τα χίλια ζόρια μου σηκώθηκε και βγάλαμε τον πρώτο γυρο. Το στοματικό σε αυτήν ειναι η αληθεια οτι το απλαμβάνει πάρα πολύ. Πιπα μέτρια, ακομα και χωρις προφυλακτικό πιστεύω δεν θα ηταν κατι το ιδιαίτερο.

Ξεκινάμε λιγο σοσιαλ και ευτύχως μιλάω λιγα ισπανικά και καταφέραμε να πούμε καμια κουβέντα να σπάσει λιγο ο πάγος... Μετα απο λιγη ωρα ξεκινάμε δεύτερο γυρο, χωρίς και παλι να κάνει ντουζ η κοπέλα. Έγω αυτη τη φορά πιο ζεστός κατάφερα να τελειωσω και στο δευτερο γυρο προς εκπληξη μου... σκεφτόμενος το πως ξεκίνησε το ραντεβού.

Λίγη κουβέντα στο τέλος με ενα μίγμα πορτογαλο-ισπανικων και φεύγω ευχαριστημένος που βγήκαν δυο γυροι αλλα μουδιασμένος απο την υπόλοιπη κατάσταση. Η αλήθεια ειναι οτι απο τις κριτικες περίμενα περισσοτερα και δεν μπορώ να πω η κοπελα ειναι καλή και θελει να περασεις καλά, το ενιώσα οταν έβλεπε στην αρχη οτι δεν λειτουργούσα. Έχει οντως ενα πολυ όμορφο/εξωτικό πρόσωπο και φοβερό σώμα. Η διάθεση της στο σεξ ηταν πολύ καλή και δεν φανηκε να βαριεται το μονο φαουλ ηταν η καθαριοτητα για μενα και ξενερωσα αρκετα. Δεν ξέρω ισως την πέτυχα την λάθος στιγμή οποτε δεν είμαι σίγουρος αν θα την ξανασυντούσα.

Τελος, η συμπεριφορα του γραφειου αψογη, γρηγορα και ευκολα ολες οι συννενοησεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 23, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
207
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, TOMCRUISE, hornyasfuck και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού