Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 21 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η Καρίνα λοιπόν η οποία είναι κάπου 35+ με καλό σώμα και πρόσωπο μέτριο, σλαβικό, όπως τα έχουν περιγράψει οι προλαλήσανετς, να μην επαναλαμβάνω.

Η συνάντηση μέτρια και αυτή, χωρίς να μου αφήσει καμία ανάμνηση να πάρω μαζί μου φεύγοντας. Τυπική συμπεριφορά μέτριας έσκορτ με μέτρια εμφάνιση και μέτρια διάθεση. Είναι και λίγο πονηρούλα διότι όταν είδε ότι δεν τελείωσα στο εικοσάλεπτο...παρένθεση συνήθως χρησιμοποιώ όλη την ώρα για σεξ χωρίς βέβαια να απαιτώ από την παρτενέρ να ξεσκιστεί, με αργό ωραίο ρυθμό, με διαλλείματα, εναλλαγές κτλ, κλείνει η παρένθεση...ανέβηκε επάνω μου και είχε ένα (αληθοφανή και με ωραίο τρόπο) "οργασμό". Όπως έχει αναφερθει και από άλλο συναγωνιστή, μετά τον "οργασμό" είπε ότι ήταν πολύ ευαίσθητη πλέον εκεί χαμηλά οπότε γαμίσι τέλος. Τον υπόλοιπο χρόνο τον φάγαμε σε πίπα και γλυψίματα που πρέπει να ομολογήσω είναι μαστόρισα. Πολύ καλή πίπα μεν, αλλά εγώ την πίπα την θέλω μόνο για να μου σηκωθεί, κανα τρίλεπτο δηλα΄δη, μετά βαριέμαι.

Τέλος πάντων, ας μην αδικήσω την κοπέλα, έκανε αυτό που κάνουν το 95% των κοριτσιών και ικανοποιεί το 90% των πελατών. Εγώ μάλλον είμαι από τους περίεργους που θέλουν το κάτι παραπάνω. Π.Χ. με την Ντάνα, την original όμως, που πρόσφατα συνευρέθηκα όταν έφυγα από το δωματιο τρεχάτος διότι όλα τα τελειώσαμε στο όριο, έκανα 15 λεπτά να καταφέρω να βρω τις ανάσες μου και να ξεθολώσει το μυαλό μου. Ε, αυτό λίγες το προσφέρουν.

Ίσως για μισαωράκι είναι καλύτερα. Κρίμα δεν κατάφερα να κάνω ραντεβου με την νέα Ντανα όπου σίγουρα ίδια συμπεριφορά θα είχε αλλά τουλάχιστον είναι κουκλάρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 10, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
SalonicaM
Ανώτερος
Εγγραφή:
11 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
1.738
Πόντοι:
5.015
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Γιώργος Παπ., hornyasfuck, TOMCRUISE και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού