Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 12 10
Call-Girls 27838
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
κλείνοντας το ραντεβού ειχα μια μικρή αμφιβολία για το αν θα περάσω καλά παρά τις θετικές κριτικές, τις ωραίες φωτογραφίες και το σωματωτυπο που ηταν του γουστου μου. Ο λογος ηταν γιατί απο τη μία ειχα καταλάβει οτι δεν ηταν ιδιεταιρα έμπειρη και απο την άλλη ήταν ηδη αρκετό καιρό. Οποτε φοβομουν μηπως την ειχαν ξεπατωσει και δε μπορούσε να το διαχειριστεί. Θα μιυ πείτε γιατι το ρισκαρα τοτε. Η αλήθεια ειναι οτι ειχα ζητήσει την Ντιντα μια ημερα πριν αλλά δεν ηταν διαθεσιμη. Οποτε η επόμενη που μου ηρθε στο μυαλο ηταν η Αντα.

Οταν μπήκε μέσα οφείλω να ομολογήσω οτι την είδα θετική και χαμογελαστή. Φορουσε ενα παλτό και απο μέσα μόνο εσώρουχα. Καλη αρχη λεω. ζήτησε τα λεφτά πριν ξεκινήσουμε και τα πήρε. κανένα πρόβλημα και εδώ. ξεκινώντας όλα καλά. όταν της ζήτησα να μου γλύψει τα αρχιδια πήρα μια 1η άρνηση αλλά δε με πείραξε. Ειχε ηδη σηκωθεί για τα καλά. οπότε μπαίνω μέσα της με λιγο τζελ και ξεκινάω σφυροκοπημα σε διάφορες στάσεις. Την πηδηξα στο κρεβάτι, σε όρθια στάση σηκωνοντας την, με την πλατη στο τοίχο για αρκετή ώρα. Σε κάποια στάση κατα την οποία έμπαινα βιαια μέσα της δυσανασχετησε και μου ζήτησε να συνεχίσουμε σε άλλη στάση. συνεχίζω σε χαμηλοτερους ρυθμούς αλλά χωρίς διάθεση να τελειώσω άμεσα. Οταν τελείωσα φάνηκε οτι το ειδε με ανακούφιση.

πηγαίνω για μπάνιο και της λεω μετά να πάει και αυτή. ενώ ξεκινάει να πάει τη βλέπω επιστρέφει. Σε ερώτηση μου γιατί δεν έκανε μου είπε οτι ειχε πολλά νερά και φοβοταν ισως μην πέσει . Αφου τα σκούπισα με την πετσέτα ξαναμπηκε δυστακτικα οπου έκανε ενα σύντομο μπάνιο. Με το που γύρισε ξάπλωσε δίπλα μου σαν πλαστικη κούκλα χωρίς διάθεση να κάνει κάτι. Στην αρχή της χαϊδευα το στήθος όπου και ανταποκριθηκε. μετά απο λίγο εχοντας καβλωσει βάζω μονος μου το προφυλακτικό. Παω να μπω μέσα όπου και τη βλέπω να ξυνίζει . Περιμενε να βάλω λιγο τζελ ειπε. Η συνέχεια δεν έχει και πολύ νόημα. Διεκπεραιωτικα κατάφερα ομως να τελειώσω.

φεύγοντας το συναισθημα μου δεν ηταν τόσο άσχημο οπως οσως το περιέγραψα. ίσως επειδή στον 1ο γυρο ηταν πιο δοτική, ισως γιατί αντικειμενικά ηταν ωραία κοπέλα. Ή απλά επειδή ειχα τη διάθεση να περασω καλά. πολύ πιθανό εαν την πετύχανα στην αρχή του τουρ τα πράγματα να ηταν γενικά καλυτερα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 30, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
3.742
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, doc_lin, company of heroes tho και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού