Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 4 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Με το γραφείο πήγαν όλα κατ ευχήν. Στην ώρα της η νεαρά μας , κοντούλα πάνω τακουνάκια της, περιποιημένη, κομψά ντυμένο το κορίτσι μας. Χαιρετούρες αλλά αργεντίνικα με συνοδεία από φιλί. Αγγλικά με ρώτησε εάν ομιλώ και χάρηκε που θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Από ποτό δεν ήθελε και πέρασε για φρεσκάρισμα.
Από πρόσωπο όμορφο , πολύ κοντά στις φωτό, κορμάκι αδυνατούλικο με δυο ενισχυμένες μπόμπες , κωλαράκος στην θέση του για φάγωμα.
Φιλιά έδωσε το κορίτσι μας, πιπούλα καλή θα έλεγα με έξτρα σάλιο και αργούς αλλά και βασανιστικούς ρυθμούς. Ντιπ και μπαλάκια δεν είχαμε.
Πιπίλα στις καυλωμένες ρόγες της είχαμε, τα στήθια της ολίγον σκληρά θα έλεγα και ίσως μεγάλα για το σωματότυπο της. Δακτυλάκια δέχεται στο μουνάκι της αλλά και έξτρα περιποίηση με την γλώσσα. Βάλαμε προφυλακτικό και με καβάλησε σαν καουμπόισα , όλον μέσα κατευθείαν τον πήρε. ούτε μα ούτε μου ακουγότανε, ανεβοκατέβαινε ρυθμικά αλλά κάτι έλειπε η ζωντάνια ίσως, ίσως μηχανικά , μπορεί να ήταν και κουρασμένο το κορίτσι μας. Τα χέρια μου πιασμένα είτε στις τορπίλες της είτε για υποβοήθηση στα κωλομέρια της. Με ξεκαβαλίκευσε και στήθηκε στα 4 , αλλά ήθελα πιπούλα έβγαλα το αερόστατο και της τον μόστραρα , χασκογέλασε
, τον ρούφηξε όμως, εκεί αργά και βασανιστικά , να τον γλύφει , να τον φτύνει , χάιδευε τα καλαμπαλίκια αλλά δεν τα έγλυφε. Πιάστηκε η μέση μου από την ορθοστασία. Βάλαμε δεύτερο αερόστατο και όπως ήταν στα 4 της τον φόρεσα. Α είχε κάνει μια εξήγηση εξ αρχής ότι δεν θέλει να της πειράζεις τα μαλλιά, οπότε δεν είχαμε μαλλιοτραβήγματα παρά μόνο κάτι σφαλιάρες στα κωλομέρια της. Τελείωσα μέσα της και περάσαμε για μπανάκι μανάκι.
Γενικά η φάση ήταν ολίγον νωχελική , έδειχνε σημάδια ταλαιπωρίας και κούρασης η νεαρά μας, μπορεί να μην έχει συνηθίσει την όλη φάση αυτή . Μετά από κουβέντα μου είπε πως είχε στομαχόπονο ίσως από κάτι που είχε φάει οπότε επαληθεύτηκαν τα συμπεράσματα μου.
Μου ζήτησε να ξαναβρεθούμε την επόμενη μέρα για να δω και την πραγματική της απόδοση!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 22, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
gpd
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
325
Likes:
25.335
Πόντοι:
33.779
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, Yatoputso, lagonisian και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού