Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Παρολο που δεν ξερει καλα αγγλικα ειναι κατα βαθος επικοινωνιακη κοπελα και δεν της στεκεται εμποδιο αυτο στο να πει οσα θελει με αυτα τα λιγα που ξερει. Η διαθεση της ειναι καλη οσο και η εξωτερικη της εμφανιση και τα χαρακτηριστικα της αυτα που βλεπετε στις φωτογραφιες, δεν εχει κατι το οποιο μπορει να μην σου αρεσει. Για το υψος της ισχυει το γενικο οτι οι κοντες γυναικες ειναι φωτια στο κρεβατι καλυτερα ομως θα πω οτι το λατρευει το σεξ η συγκεκριμενη, δεν εξηγουνται διαφορετικα οι επιδοσεις της.
Ενιωσα ωραια με την παρεα της, ειναι θηλυκη σε οτι κανει απο φυσικο της, η συμπεριφορα της ειναι αυθορμητη και παιρνει τις απαραιτητες πρωτοβουλιες για να σπασει ο παγος. Αυστηρα gfe, τα πρωτα φιλια βαθια σαν να περιμενε καιρο να με φιλησει και τα χερια μου συνεχως χαιδευαν το τελειο της δερμα. Της αρεσε το περασμα που εκανα γλειφοντας σε ολο της το σωμα, ηταν μια εξερευνηση που ανυπομονουσα να κανω απο την πρωτη στιγμη που την ειδα γυμνη. Της εκανα πρωτος στοματικο για να εχω την πιπα πριν την γαμησω. Εχει ενα μουνι με νορμαλ σε μεγεθος μουνοχειλα και περιποιημενο, η δε μυρωδια του ηταν να τρελαινεσαι, δεν μπορω να καταλαβω τι αρωμα βαζουν και σε καυλωνουν ετσι. Ανοιξε τα ποδια της καλα και το απολαμβανε πιανοντας και το κεφαλι μου και με τα δυο της χερια.
Στο τσιμπουκι μου εδειξε ποσο αγαπαει την πουτσα, εγλειψε το καθε χιλιοστο απο τα αρχιδια μεχρι την κορυφη με καλη ποσοτητα σαλιου και ρουφιγματα λες και ηθελε να μου βγαλει το σπερμα με το ζορι. Σε αυτο το σημειο ειναι που ξεφυγε λιγακι απο το gfe, ειδικα οταν προσπαθουσε να τον παρει σχεδον με την βια στο λαρυγγι της.
Στο σεξ εχει ευελιξια, οπως το περιμενεις απο ενα κοντοπουτανο... Τα επιπεδα ενεργειας της δεν πεφτουν, γουσταρει την ποικιλια στις στασεις, ειναι ενεργιτηκη στο γαμησι και χαιρεται τους οργασμους της χωρις να το κρυβει. Παρολο που ειναι μικρη δεν μπορεις να την πεις απειρη, ισα ισα βγαζει ολες τις φυσικες της καυλες στον πελατη, ειναι μαλλον αυτο που χρειαζεται στην ζωη της αυτην την στιγμη. Επιπλεων, ξερει να βρισκει τι σου αρεσει, σε κοιταει συνεχεια στα ματια και οταν βρισκει κατι καλο το συνεχιζει με επιμονη. Αν και στο σεξ ειναι επισεις gfe και εκει την βλεπεις καπου καπου να αγριευει και να φτανει σε πιο τσοντοειδης καταστασεις.
Εχω δοκιμασει και εχω δει αρκετες λατινες και ξερω οτι βαζουν καποιους παραπανω περιορισμους στις υπηρεσιες που προσφερουν αλλα με την Galina δεν παιζει κατι τετοιο, τα δινει ολα και ειναι μια πραγματικα ομορφη κοπελα.
Εν τελει, θα συνιστουσα προσοχη σε αυτους που ερωτευονται ευκολα γιατι δινει πραγματικα φιλια, κατα την γνωμη μου ειναι επικινδυνη σε αυτο το σημειο και φυσικα σε μερικες μερες φευγει...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 21, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
S
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, Drogo95 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού