Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 14 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα με ένα τηλεφώνημα και επιβεβαίωση για το δωμάτιο μου. Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτικός σε τι κατάσταση θα την συναντήσω γιατί επέλεξα σχετικά μεσημεριανή ώρα αλλά η συμπεριφορά της ήταν πολύ θερμή.Να αναφέρω ότι ο Rebithred sapiens τα έχει γράψει όλα όπως είναι και ήταν ο λόγος που την πήρα.
Στο πρόσωπο της είδα από την πρώτη στιγμή καλή διάθεση για να περάσουμε καλά. Από τα χαμόγελα και τις συστάσεις γρήγορα βρεθήκαμε γυμνοί στο κρεβάτι με εμένα να απολαμβάνω το γλείψιμο της. Δεν άφησε καμία περιοχή που να μην περάσει και όλο το σκηνικό μου θύμισε κάτι υποτακτικές συμφοιτήτριες από τα νεανικά μου χρόνια. Σε αυτό βοηθάει και η νεαρή της ηλικία που φουντώνει την φαντασία. Της αρέσουν οι αλλαγές στάσεων και σε κάποια φάση αφήνεται τόσο πολύ που ξεκινούν οι σπασμοί και εκεί με σφικταγκάλιασε και απόλαυσε μαζί μου την στιγμή.Μαλλον της αρέσει να την γλύφουν αλλά αργά...Στο γλυψιμο της αφέθηκα και απόλαυσα ένα πολύ καλό cim.
Στην εμφάνιση και στην διάθεση παίρνει σχεδόν άριστα.Δεν λέει όχι σε τίποτα απλά θέλει λίγο ξεδίπλωμα σε θέμα πρωτοβουλίας αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.Η μικρή είναι καλή περίπτωση amateur που αξίζει την επένδυση. Αυτά από μένα και ελπίζω όλο και περισσότερες καλές περιπτώσεις να έρχονται στα μέρη μας γιατί βλέπω τα κορίτσια μειώνονται.Ας ελπίσουμε να είναι της στιγμής κάτι τέτοιο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Ιουλ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
39
Likes:
2.391
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 slaviani, doc_lin, elpotero και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού