Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 3 10
Call-Girls 46467
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Λοιπόν... ας καταθέσω την εμπειρία μου μιας και ανοίχτηκε καρτέλα για το κορίτσι, μήπως και βοηθήσω!
Εγώ δοκίμασα την κυρία πέρυσι (ημερομηνία ενδεικτική) και έχω να πω τα εξής:

Ήρθε ντυμένη με μίνι που ίσα ίσα κάλυπτε τα κωλομάγουλα, high heels και ένα τοπ.Γλυκιά φατσούλα, δεν είναι φαντασμαγορική αλλά τουλάχιστον δεν υπάρχουν παρεμβάσεις, είναι απόλυτα φυσική και εμένα προσωπικά μου άρεσε! Έχει αυτό το γλυκούτσικο που σε συνδυασμό με το τι κάνει (ξέρεις από πριν τι ανωμαλία κουβαλάει), εμένα προσωπικά με εξιτάρισε αφάνταστα! Ότι βλέπεις στις ταινίες παίρνεις...μαλλί ξανθό πλέον!!

Σώμα όχι 10άρι γιατί έχει μικρό στήθος και αυτό είναι το μόνο μείον, θα έλεγα όμως να μην πειράξει τίποτα με πλαστικές γιατί αυτή ακριβώς είναι κ η γοητεία του. Το τέλειο, το επιτηδευμένο...δεν αρέσει σε εμάς τους μερακλήδες). Μαγικός κώλος (μαγικός όμως),ύψος more or less 1,68-1,70 θα έλεγα, γυμνασμένη πολύ, πόδια υπέροχα, πλαστικές επεμβάσεις πουθενά, τατού πουθενά!

Σέρβις...όχι 10 επειδή το στοματικό της δεν ήταν τέλειο, είχε κ λίγο δόντι....και επίσης επειδή δεν της αρέσει να φιλάει με γλώσσα. Το κάνει αλλά τσιγγούνικα και είναι σαφές ότι δεν της αρέσει! Νομίζω το θεωρεί πιο προσωπικό, πιο συναισθηματικό και δεν της βγαίνει, κάτι τέτοιο μου είχε πει! Τίμιο και σεβαστό!!
Κατά τ' άλλα...τα πάντα όλα, ότι τραβάει ο νους σας. Βασικά κώλο και μόνο κώλο, την ζόρισα και γούσταρε! Είναι υποτακτική, μην περιμένετε πρωτοβουλίες! Εγώ δοκίμασα τα πάντα (από όσα προσφέρονται) και νομίζω ότι ήταν απ'τα καλύτερα ραντεβού ever! Κάνει τα πάντα...και νομίζω ότι μόνο έτσι γουστάρει, άγριο και αισχρό γαμήσι, όχι αγαπησιάρικο!!

Επικοινωνία καλή...καθότι Ελληνίδα, ακόμα όμως κ αν είναι 2ης γενιάς μετανάστρια (που δεν το πιστεύω) είναι ένα κορίτσι που μπορείς να πεις κ να συζητήσεις.

Over all, ένα ραντεβού που θα επαναλάβω μάλλον για να σπρώξω κι άλλο το όρια μου (και τα δικά της) και που το κατατάσσω σε ένα από τα καλύτερα της ενασχόλησης μου με το σπορ! Όσο για τα 250€/h...νομίζω τα αξίζει με το παραπάνω!

ΥΓ (παρατήρηση): Επειδή κατά καιρούς έχουν γραφεί κριτικές για πορνοστάρ, όπου οι συναγωνιστές λένε ότι δεν ήταν το ίδιο "δοτικές" στο ραντεβού τους σε σχέση με τις ταινίες που έχουν δει...εδώ, και σε σχέση με τις φόλες που κυκλοφορούν αλλά και τις φωτοσοπιασμένες έσκορτ που μας πλασάρουν κάποια γραφεία, είναι ότι πιο τίμιο!

Αυτά, ελπίζω να βοήθησα!
Χαιρετώ...
Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 10, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
600€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
james034
Ανώτερος
Εγγραφή:
24 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
9.398
Πόντοι:
7.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, eridon1877, travestolagnos και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Νοεμβρίου, 2022
προφανως και δεν θα ειναι η εμπειρια μαζι της οπως στις τσοντες της αλλα , 250 ε / ωρα χωρις γλωσσοφιλα = αγαπουληδες τρωνε ακυρο

Μονο κωλο!
review reaction 1 hornyasfuck, james034
12 Νοεμβρίου, 2022
Η εμπειρία μαζί της θα μπορούσε να είναι όπως στις τσόντες, αν σε γουσταρει κ την καυλωσεις λίγο…Εγω προσωπικά της έκανα ότι σκεφτόμουν, την κακομεταχειρίστηκα, έκανα τα πάντα χωρις να διαμαρτυρηθεί!
Είναι λάτρης των υγρών στο πρόσωπο, όλως των υγρών…ιφ γιου νοου γουατ άι μιν! Ματάκι

Και ναι, μόνο κωλο, ισχύει!
Όπως θες όμως, σε οποία στάση βάζει ο νους…ότι μέγεθος κι αν τον έχεις! Hardcore…

Άρα ναι, οι αγαπουληδες μακρυά! Καπέλο
review reaction 1 review reaction 4 maradona7, STAVROS6969, hornyasfuck
19 Σεπτεμβρίου, 2023
Πως την βρίσκουμε;;
review reaction 1 james034, hornyasfuck
19 Σεπτεμβρίου, 2023
Αλεξ… κάνει τουρ με γνωστο γραφείο αλλά θα πρέπει να το παρακολουθείς (ίσως να γραφτείς στο newsletter τους) για να ειδοποιηθείς έγκαιρα ότι ανεβαίνει Αθήνα!

Μπορείς να την βρεις και στο ινσταγκραμ, δεν ξέρω βέβαια τι θα σου πει εκεί!!

ΥΓ: το γραφείο που φαίνεται στην σελίδα της ( το γιορ λαστ ) είναι αυτό που την εκπροσωπεί, με πολλά παρακλάδια-σελίδες! Πληκτρολογησε το γιατί αν πατήσεις στο μπάνερ θα σε βγάλει σε άλλο σάιτ, μάλλον διέκοψαν την συνεργασία με το μπου!

Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4