Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 10 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μετα απο ένα καλο σερί με Λατινες και συνεχόμενα διπλά εκτός έδρας, είπα να συνεχίσω να ποντάρω. Δυστυχώς έφερα ισοπαλία με την Λουτσιάνα.
Με βάσει και τις κριτικές ήμουν προετοιμασμένος για τουλάχιστον ένα σκληρό PSE τσιμπούκι. Λέω πως worst case scenario θα την έχω deepthroat, mouthfuck & doggy συνέχεια κάτι που δεν συνέβει... Η κοπέλα ήταν πολύ κουρασμένη. Οκ το ραντεβού ήταν αργά τα μεσάνυχτα αλλά καλό θα είναι τα γραφεία να αντιλαμβάνονται την κατάσταση. Οι κοπέλες πρέπει να είναι ακμαιότατες όταν σκας 150€ αλλιως να μην προσφέρουν υπηρεσίες 11.00 με 6.00 όπως λένε. Είναι λογικό η κοπέλα να είναι κομμάτια όταν ξεκινάει 8 ωρα το πρωί. Καλύτερα να μας λένε "δεν είναι διαθέσιμη" παρά να τα σκάμε και να είναι χωμα, ολοι χαμενοι βγαίνουν. Είχε κάθε διάθεση η κοπέλα να με ικανοποιήσει, έκανε φιλότιμες προσπάθειες αλλά όπως είπα φαινόταν πολύ κουρασμένη.
Οι φώτο αρκετά επεξεργασμένες. Ωραία φάτσα, ωραίο χαμόγελο. Έδωσε και φιλιά πολλά σε εμένα ενώ λεει πως γενικά δεν δίνει... καλα οκ. Πρώτος γύρος είχε μια αδιάφορη πίπα, που προσπάθησα να την κάνουμε λίγο πιο kinky για βαθύ λαρύγγι, προσπάθησε αλλά μου λέει it's too big. Δεν είμαι "too big" της είπα αλλά οκ. Ανάποδο cowgirl ψόφιο και μετά στα 4. Δεύτερες γύρος σχεδόν επανάληψη. Συννενόηση με σπαστά αγγλικά αλλά πέρναγε η ωρα. Επεσα σε κακό ταιμινγκ θα έλεγα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 04, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Spectro7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Ιουν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
45
Likes:
1.675
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, eridon1877, doc_lin και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Νοεμβρίου, 2022
Σίγουρα συναγωνιστή την πέτυχες κουρασμένη και το γραφείο θα πρέπει να συμπεριφέρεται σωστά στα κορίτσια του και όχι να τα αρμεγει. Τα λεφτά μας δίνουμε, όχι στραγάλια.
review reaction 1 hornyasfuck, Spectro7
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1