Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 1 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Να ξεκινήσω από τα βασικά, η κοπέλα στις φωτογραφίες είναι αυτή που είδα από κοντά, αλλά με ΠΟΛΥ photoshop και μακιγιαζ το οποίο δεν θεώρησε σκόπιμο να έχει στην συνάντηση. Μου άνοιξε και το δωμάτιο είχε πολύ έντονη μυρωδιά τσιγάρου, όπως και η ίδια. Ωραία κωλάρα ψεύτικη όπως και βυζιά. Γενικά η μεγάλη μου απορία είναι αν πρόκειται για τραβέλι μετά από εγχείρηση. Δηλαδή, πολύ μεγάλα χέρια, πολύ γεμάτη πλάτη, τεράστιο νούμερο παπούτσι. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά, αλλά σίγουρα δεν είναι για κάποιον που ψάχνει κάτι πολύ θηλυκό, είναι για πιο άγρια γούστα. Προσωπικά αυτό είναι το γούστο μου, οπότε καύλωσα, και ακόμα και εγχειριση να έχει κάνει δεν με ενδιαφέρει καθόλου, απλώς το αναφέρω για όποιον μπορεί να έχει άλλα γούστα.

Στα του αγώνα – κάναμε μαζί ντους, με σαπούνισε την σαπούνισα, βαθιά φιλιά με γλώσσα (που λόγο τσιγαρίλας με ξενέρωναν). Μετά πήγαμε κρεβάτι για πίπα. Αρκετά καλή, χωρίς δόντια κλπ. αλλά όχι και κάτι να μου κοπούν τα γόνατα. Μετά cowgirl, reverse cowgirl και στα 4. Στα 4 μάγκες, αφενός η κωλάρα της ήταν αξιοθέατο, αφετέρου η διαφορά μεγέθους ανάμεσα σε κώλο και μέση είναι τρομερή. Δηλαδή το θέαμα αυτής της μεσούλας με την τεράστια κωλάρα ήταν εξαιρετικά καυλωτικό. Στα 4 ήρθε και το τέλος, όπου βέβαια είχε ένα άγχος μην σπάσει η καπότα και τραβήχτηκε πριν τελειώσω τελείως, με αποτέλεσμα να μου χαλάσει λίγο τον οργασμό.

Μιας και πλέον δεν την βλέπω ενεργεί, αν θέλει να την δει κανείς, μου είπε πως ήρθε για να δουλέψει στο Babylon το στριπτιτζάδικο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 04, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
6 Ιαν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
1.584
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, doc_lin, Elganador και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Νοεμβρίου, 2022
απο επικοινωνια με αγγλικα πως τα παει;
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1