Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 112 10
Call-Girls 280598
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
...το λοιπον μαγκες, η κυρια ειναι ο ορισμος του call girl, μιας εικονας που πιστευω εχουμε οι περισσοτεροι στο μυαλο μας! Γυναικαρα, ξανθο μαλλι, γαλανο ματι, χειλαρες, σιλικονατο τουμπανο στηθος, σωματαρα χωρις περιττα, κωλαρα απιστευτη! Υψος γυρω στο 1,70 , ηλικια την εκοψα εκει γυρω στα 36-38. Ηρθε στο ραντεβου εξαιρετικα προσεγμενη, πεντακαθαρη, με τα βαλιτσακια της για την "εμφανιση" της κ τα ειδη περιποιησης της.

Προσχαρη, με χαμογελο, ορεξη για κουβεντα κ ανετη σε ολα! Στα του αγωνα τωρα η κοπελα δν υπαρχει, πιπα απιστευτη, υγρη, βαθια κ δν αφηνει τπτ που δεν περναει με την γλωσσα της κ τις χειλαρες της. Την αφησα να παρει πρωτοβουλιες και ανεβηκε απο πανω μου, ο τροπος στις στασεις της κ ο ρυθμος ηταν αυτος που επρεπε! Δν την αφησα πολυ να συνεχισει για να μην τελειωσω κ την γυρισα ανασκελα, οπου την πηρα βαθια κ δυνατα κ φανηκε να το απολαμβανει παρα το λιιιιιιιγο μεγαλυτερο εργαλειο μου! Συνεχισα οπως ηταν ανασκελα λιγο παιχνιδι με το κωλαρακι της κ αφου χαλαρωσε λιγο μπηκα μεσα της, στην αρχη προσεκτικα κ μετα δυνατα κ τερματισα! Στενη, την ενοχλουσε λιγο το μέγεθος αλλα γουσταρε κ τελειωσα με ενα επικο χυσιμο! Διαλλειμα με ντουζακι κ κουβεντουλα οπου με κρατουσε απασχολημενο με χαιδεματα κ ξαναρχισε την πιπα της οπου μετα απο λιγη ωρα ξανατελειωσα! Να μην ξεχασω απο την αρχη ως το τελος, σε ολες τις στασεις με ταραξε στα βαθια γλωσοφιλα που γουσταρει τρελα!

Σαν χαρακτηρας, γατουλα, ψυχαρα, να σε προσεξει κ να σ εχει αρχοντα οσο ειναι μαζι σου.

Στα της επικοινωνιας τωρα, με τα μνμ δν τα παει καλα κ δουλευει με τηλεφωνο καλυτερα. Παρτε την μετα τις 13:00 κ αν δν απαντησει δοκιμαστε ξανα ανα μισαωρο (γτ αν δν μπορει να μιλησει η αν ειναι με πελατη δν το κοιταει καθολου κ δν καλει πισω). Εγω την πετυχα στην τριτη προσπαθεια (παιζει να μν εχει κ παντα σημα εκει που μενει γτ μ εκανε ψιλοδιακοπες το τηλεφωνο) την ρωτησα για διαθεσιμοτητα (ωρα κ περιοχη), πηγα πηρα μια paysafe κ την ξαναπηρα για να το φιξαρω. Κοστος 100 ευρω μ δυο τελειωματα, αναλ μεσα κ χωρις μη το ενα κ οχι το αλλο κ χωρις να κοιταει ρολοι (καθησε πολυ περισσοτερο απο την συμφωνημενη ωρα).

Τελικη εκτιμηση, μαγκες η κυρια αξιζει καθε λεπτο μαζι της!

@Helena - Nayomi σ ευχαριστω για την καβλα που μου προσφερες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 05, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Odin_
Ανώτερος
Εγγραφή:
1 Δεκ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
19.336
Πόντοι:
5.896
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PETROSANAL1, Petergel, Colomondo και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Νοεμβρίου, 2022
να τον ακους τον γεροντα
G
geroksouras
review reaction 2 review reaction 1 Helena - Nayomi, Odin_
06 Νοεμβρίου, 2022
Το κορίτσι είναι μουναρος...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2