Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 1 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το ένστικτο μου έδειχνε Tanya και με την δεύτερη προσπάθεια την πέτυχα. Είχα την περιέργεια για το τι θα συναντήσω γιατί δεν υπήρχε καμία κριτική ή σχόλιο αλλά το ένστικτό μου δεν έπεσε έξω.

Πολύ νεανικό προσωπάκι αλλά υποδεέστερο των φωτογραφιών. Το επαγγελματικό μακιγιάζ και το photoshop έκαναν πάλι θαύματα. Λίγο κοντούλα με καλλίγραμο σωματάκι, σφιχτό, με στητό κωλαράκι, όπως αρμόζει στην ηλικία της, και πλούσια φυσικά βυζάκια λίγο όμως νερουλά. Ηλικία πολύ κοντά στην αναγραφόμενη και πολύ γλυκιά, δυστυχώς με φτωχά Αγγλικά.

Amateur πιπινάκι από Ρωσσία, έκανε ό,τι μπορούσε για να καλύψει την αδυναμία επικοινωνίας, στο κενό χόρευε, τραγουδούσε, λυκνίζονταν, ήταν φανερό ότι ήθελε να ευχαριστήσει.

Στα του αγώνα ήταν φανερή η έλλειψη επαγγελματισμού, συμπεριφέρονταν σαν να ήταν με τον γκόμενο της που τον γουστάρει και ήθελε να τον ευχαριστήσει, χωρίς μα και μου. Καλοσχηματισμένο νινάκι πολύ στενό, αν και ζορίζονταν λίγο δεν είπε τίποτα συνέχισε να σφύγγεται και να χαμογελά! Στα συν επίσης τα πολύ ωραία φιλιά και το ενδιαφέρον μασάζ στο διάλλειμα.

Αναναζωογονητική συνάντηση με ένα γλυκό πιπινάκι που αν είχε λίγο καλύτερο προσωπάκι και Αγγλικά θα ήταν επικίνδυνα ερωτεύσιμη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
152
Likes:
10.876
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jelly Bean, ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΗΣ, doc_lin και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Νοεμβρίου, 2022
Η κριτική σου έχει κενά. Πρέπει να μας ενημερώσεις αν κάνει καλό άφιλτρο τσιμπουκι αν γλύφει και ρουφάει @@, αν φιλάει βαθιά με γλώσσα αν δέχεται δαχτυλάκι στο μουνι της; Γράψε λίγο πιο αναλυτικά αν μπορείς
review reaction 3 hornyasfuck
06 Νοεμβρίου, 2022
Στις κριτικές μου γράφω τα σημεία που θεωρώ σημαντικά και κάποια πράγματα νομίζω υπονοούνται όταν γράφω "... χωρίς μα και μου ...". Οποτε ναι σε όλα εκτός από το @@.
review reaction 2 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2