Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 39 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 92584
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Για το γραφειο παλι τις καλυτερες εντυπωσεις εχω, απο επικοινωνια μεχρι και την επιλογη του κοριτσιου πολυ καλη η δουλεια που κανουν.
Για την κοπελα εχω να πω οτι ειναι πειραγμενες οι φωτογραφιες στο προσωπο αλλα αυτο το βλεπεις απο την αρχη, ειναι προφανες. Ωστοσο ειναι ενα ωραιο προσωπο το οποιο σε συνδυασμο με το σωμα της που ειναι οτι ακριβως βλεπεις κανει μια πολυ ωραια εμφανιση.
Φορουσε μαυρα εσωρουχα οταν ανοιξε την πορτα τα οποια της ταιραζαν και χωρις να εχουμε μιλησει καλα καλα αρχισε τα γλωσσοφιλα με δικη της πρωτοβουλια πραγμα που με αναψε προωρα... Η διαθεση μου ανεβηκε, ενιωσα οτι επεσα σε καλα χερια αμεσως. Εκανα μια καλη προετοιμασια στο μπανιο φροντιζοντας να ειμαι πολυ καθαρος ενω εκεινη ηταν ηδη ετοιμη, περιποιημενη και καθαρη οπως διαπιστωσα στο γλυφομουνι που της εκανα.
Την περιποιηθηκα τοσο καλα που δεν μπορουσε να κρυψει τις καυλες της και το μουνι της κατεβασε υγρο το οποιο και γευτηκα. Μου πηρε μετα μια βαθια λαρυγγωτη πιπα με γλυψιμο στις αρχιδομπαλες και μετα ξεκινησαμε ενα γαμησι δυνατο σε σταση doggy χωρις ομως μεγαλη διαρκεια. Ηταν τοσο γρηγορη η εισαγωγη και αποτελεσματικη που μας εμεινε αρκετος χρονος και για δευτερο γυρο.
Στην κουβεντουλα που πιασαμε ηταν ζεστη και ευγενικη με το επιπεδο των αγγλικων της οτι πρεπει για τα δικα μου δεδομενα.
Μου εκανε τελος την πιπαρα της και ξεικηνσαμε με ενα cowgirl το οποιο πραγματικα της αρεσε αλλα και εμενα οσο δεν περιγραφεται. Οι βυζαρες της στητες και πανεμορφες οσο παλλονταν πανω κατω και μετα στα τεσσερα την γαμουσα και κοιταζα συνεχως τον κωλο της.
Το οτι εχει μεγαλυτερη ηλικια απο οτι δηλωνει δεν με πειραξε γιατι κρατιεται πολυ καλα ειδικα στο σωμα που ειναι και το ζητουμενο.
Με το στενο και ζεστο μουνακι της δεν μπορεις να μην εισαι ευχαριστημενος οποτε αξιζε τον κοπο, τον χρονο και τα χρηματα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
L
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, Elganador, THV και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού