Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 21 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλημέρα. Ενδεικτική ημερομηνία. Ιδιαίτερος τίτλος ο οποίος δεν είναι επιθετικός αλλά υποβόσκουν 2 παράπονα. Για τα γραφεία και για τους συναγωνιστές που γράφουν κριτικές.

Το 1ο κλασσικό παράπονό μου είναι πως τα γραφεία επεξεργάζονται υπερβολικά τις φωτογραφίες των κοριτσιών με αποτέλεσμα να μη ξέρεις τι θα συναντήσεις. και τι ηλικία έχουν. Το 2ο παράπονό μου είναι πως ή εγώ είμαι ιδιότροπος ή πολλοί συναγωνιστές έχουν τελείως διαφορετική οπτική από εμένα ή από ευγένεια ή επειδή πέρασαν καλά δε γράφουν τα πράματα όπως είναι.

Συνάντηση με τη κοπέλα, ανοίγω τη πόρτα και απογοητεύομαι αμέσως. Σίγουρα η κοπέλα ήταν αυτή που βλέπω στις φωτό αλλά η επεξεργασία ήταν υπερβολική. Τα μάτια ίδια, η μύτη ίδια αλλά από το στόμα και κάτω είχε γίνει επεξεργασία. Ο φωτογράφος θα πρέπει να άλλαξε τις γωνίες στο πηγούνι, ίσως και λίγο τα ζυγωματικά. Δε ξέρω τι ακριβώς έκανε αλλά αν βάλεις τη κοπέλα στις φωτό με τη κοπέλα στη πραγματικότητα θα δεις πως ναι μεν μοιάζουν αλλά η κοπέλα στις φωτό είναι κλάσεις ανώτερη σε εξωτερική ομορφιά και πολύ πιο νέα. Ελπίζω να είμαι σαφής.

Η Βικτώρια6Κάτια ευδιάθετη, με πολύ όμορφο σώμα αλλά λίγο χαλαρό. Με σέξυ εσώρουχα έτοιμη για όλα. Καθαρή και μοσχομύριζε. Αλλάξαμε στάσεις μέσα σε όλα με τη διάθεση της θετική και σταθερή από την αρχή μέχρι το τέλος. Πέρασα καλά και τη προτείνω για τις υπηρεσίες της και το σώμα της σε άλλους. Όχι για εμένα όμως. Εγώ διάλεξα τις κοπέλες στις φωτό και όχι τη κοπέλα που συνάντησα. Το πρόσωπό της ναι μεν με όμορφα χαρακτηριστικά αλλά με μία αρρενωπότητα που δε φαίνεται καθόλου στις φωτογραφίες. Επίσης πρέπει να έχει πατήσει τα 30 αλλά εγώ στις φωτό έβλεπα πιτσιρίκα.

Το παράπονό μου είναι μάγκες (εκτός των γραφείων που το εκφράζω συνέχεια) είναι πως ναι μεν εκτιμώ τις κριτικές που γράφετε γιατί ενημερωνόμαστε και σας εμπιστεύομαι όταν μιλάτε για συμπεριφορές κοπέλας και γραφείου αλλά όταν πρόκειται για εμφάνιση... τους περισσότερους δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου. Δεν είναι ακριβέστατες οι φωτό παιδιά. Είναι επεξεργασμένες. Και στη Κάτια και σε πάαααρα πολλές άλλες. Γράψτε το. Δεν είναι ντροπή. Γράψτε 'ηλικία μου φαίνεται τόσο... 'Ούτε αυτό είναι ντροπή. Δυστυχώς έχω πολλούς ενδοιασμούς όταν διαβάζω κριτικές για εμφάνιση και ΠΟΤΕ δε βγαίνω με escorts που κρύβουν πρόσωπο άσχετα τι λένε οι κριτικές. Την έχω πατήσει επανελειμμένα.

Να περνάτε όμορφα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 12, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
1.224
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis_Greece4, Bartender 74, deminio1121 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Οκτωβρίου, 2022
Την συγκεκριμένη την έχω συναντήσει και εγώ.
Είχα κλείσει ραντεβού να την συναντήσω και μόλις την αντίκρισα άλλαξα γνώμη και άμεσα ακύρωσα το ραντεβού μου για τους λόγους της εμφάνισης που αναφέρεις.
Ο λόγος ήταν διότι στις φωτογραφίες δείχνει 10 χρόνια νεότερη ...
Πολύ πιο γεμάτη από τις φωτογραφίες.
Το έχω γράψει και στο νήμα τους.
Αλλά ποιός διαβάζει ...
Από υπηρεσίες δεν γνωρίζω διότι ακύρωσα το ραντεβού.
Έτσι!
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck, andronikos3 και 2 άλλα μέλη
31 Οκτωβρίου, 2022
Eχεις δικιο πολυ ρετουσαρισμα στις φωτο.....απο τα γραφεια
review reaction 1 hornyasfuck, Giannisaigiannisvictor
31 Οκτωβρίου, 2022
παιζουν ρολο κ οι προσδοκιες φιλε μου,οταν πλεον εχεις συνηθισει οτι οι ηλικιες που αναγραφονται συνηθως ειναι ψευτικες κ οι φωτο επεξεργασμενες τοτε αμα σκασει ωραιο μουνι κ περασεις κ καλα μετα τα ξεχνας τα υπολοιπα.
εμενα μια φορα ενα αλλο γραφειο μου ειχε στειλει αλλη απο αυτη που παρηγγειλα γιατι δεν εγινε σωστη συνεννοηση,ξανθια ειχα ζητησει,μελσχροινη εσκασα,αλλα μολις ειδα τι ομορφο πλασμα μου ειχε σκασει,ουταν καν θυμομουνα οτι περιμενα ξανθια κ ορμησαΈρωτας
μονο προς το τελος τη ρωτησα αν ηταν η ταδε κ μου ειπε οχι,ειμαι η δεινα,
δεν με πολυενοιαξε.
οποτε τι περιμενεις κ συ τωρα,να καθεται ο καθενας να γραφει,ειχε αλλη ηλικια κ φωτο αλλες,αφου ειναι συνηθες αυτο.
το θεμα ειναι να σκανε ωραια μουνια κ οχι τιποτα γιαγκουλες Χαχαχα!
review reaction 1 Bartender 74, Yagulas, hornyasfuck
31 Οκτωβρίου, 2022
Φίλε Annapurna (χωρίς να ασκώ κριτική) έπρεπε να το γράψεις και στις κριτικές. Πιστέυω πως αυτό διαβάζουμε οι περισσότεροι για να βγάλουμε μία άποψη. Αν είχα διαβάσει αυτό που έγραψες δεν θα έκλεινα το ραντεβού.
review reaction 1 missak 43, Annapurna, hornyasfuck
31 Οκτωβρίου, 2022
Κάτσε ρε TOMCRUISE ! Τόσα λεφτά δίνουμε! Γιατί να είναι σύνηθες? Μέσα από τις φωτογραφίες και τις κριτικές παίρνουμε μία απόφαση οι περισσότεροι. Αν είναι να μην ισχύει τίποτα από αυτά να κλείσει και το bourdela και να παραγγέλνουμε τυφλά. Δε καταλαβαίνω γιατί να έχουμε δεδομένο πως παίζει να χάσουμε τον χρόνο μας και τα χρήματα μας επειδή τα γραφεία είναι αντιεπαγγελματίες που δεν σέβονται τον πελάτη.
review reaction 1 Bartender 74, missak 43, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
31 Οκτωβρίου, 2022
Φίλε μου η φωτογραφίες είναι πάντα μα πάντα μα πάντα καλύτερες από την πραγματικότητα. Δεν μου έχει κάτσει ποτε το ανάποδο όσα χρόνια ασχολούμαι. Οπότε μη το βασανίζεις πολύ, πρέπει να δεις όλες τις φωτό που δείχνει και αν μία είναι διαφορετική κράτα αυτή τη μία για βάση και όλες τις άλλες πέτα τες.
review reaction 1 sapaki, hornyasfuck
31 Οκτωβρίου, 2022
Εγω δεν ειπα οτι ειναι σωστη η πρακτικη των κοριτσιων/γραφειων,απλα μια διαπιστωση κανω ,ωστε να μην εχουμε κ τις προσδοκιες στο ταβανι,εννοειται οτι τα λεφτα που δινουμε ειναι παρα πολλα,
review reaction 1 missak 43, hornyasfuck
31 Οκτωβρίου, 2022
Θα πρεπει να προσεχεις ποιες κριτικες διαβαζεις.....ΕΙΔΙΚΑ σ'αυτο το γραφειο.
review reaction 1 hornyasfuck, srek7
31 Οκτωβρίου, 2022
φιλε σορρυ
αλλα εχεις σοσιαλ;
εχεις δει γκομενα να μην εχει βαλει φιλτρα και να μην φαινετε να ειναι μουναρα;
ποσο δε μαλλον στις φωτογραφιες επαγγελματιων
G
geroksouras
review reaction 1 hornyasfuck
31 Οκτωβρίου, 2022
Συμφωνώ μαζί σου. Απλά να ξέρεις ότι τις περισσότερες φορές τις φώτο τις έχουν έτοιμες οι ίδιες από την χώρα τους και απλά τις δίνουν στο γραφείο που συνεργάζονται. Σιγά οι yourangels και λοιπά πρακτορεία μην επαληθεύουν τις φώτο. Είναι τόσο καρμίρηδες που θα εξέδιδαν και τις μανάδες τους για 1 ευρώ περισσότερο κέρδος. Επίσης να έχεις υπόψη σου ότι όταν υπάρχουν χλέμπες - στην εμφάνιση και χαρακτήρα - κριτικοί, το μέτριο τους φαίνεται αριστούργημα!
review reaction 1 Bartender 74, james034, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2