Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 5 10
Call-Girls 14642
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Στις τελευταίες μου εξυπηρετήσεις από το πρακτορείο βάζω τους παρακάτω περιορισμούς για να αποφύγω μυστήριες καταστάσεις: 1. αποκλειστικά GFE, 2. βαθύ φιλί με γλώσσα, 3. ύψος κάτω από 1.75 (για να αποφύγω εξωπραγματικά κτήνη σαν εκείνο που με βίασε το καλοκαίρι και δεν μπορούσα σωματικά να του ανταποδώσω  ), 4. σωματότυπος όχι νταρντάνας για να μπορώ να την κουμαντάρω στις κινήσεις, 5. ζώδιο όχι Κριός (δεν αντέχω συμπεριφορικά τόσο εγωκεντρισμό/ναρκισσισμό). Αν προσθέσουμε σε όλους αυτούς τους περιορισμούς δύο επιπλέον, δηλαδή ότι αποφεύγω τις επαναλήψεις που οδηγούν σε προσκόλληση, και το γεγονός ότι οι συναγωνιστές δεν αφήνουν αιδείο διαθέσιμο τα σαββατόβραδα, οι προτάσεις που καταλήγω να παίρνω είναι συνήθως 2-3 που περνάνε όλα αυτά τα φίλτρα.

Andrea λοιπόν η πρόταση του πρακτορείου που πέρασε τα φίλτρα και αποκλειστικό κριτήριο κατάληξης ήταν μόνο οι φωτό, καθώς για άλλη μια φορά δεν υπήρχε κριτική. Έντονη ημέρα εργασίας το Σάββατο, είπα μετά τις 7 το απόγευμα γειώνω τα πάντα και ξεκινάω ρουτίνα χαλάρωσης και αυτοσυντήρησης να σβήσω σιγά σιγά τις μηχανές από εξίσου μεγάλης έντασης εβδομάδα. Και για άλλη μια φορά επιλέγω το χώρο της κοπέλας, καθώς δεν είχα το χρόνο να περιποιηθώ το δικό μου, ούτε το να οργανωθώ έγκαιρα για cozy βραδιά airbnb.
Την ώρα που φτάνω στο χώρο της και είμαι στην είσοδο του ξενοδοχείου, δέχομαι προσέγγιση φλερτ από άλλη συνάδελφό της και είμαι στο δίλημμα είτε να φάω 5-10 λεπτά από χρόνο σίγουρου σεξ, ή να διασκεδάσω με το ουρανοκατέβατο εν δυνάμει σεξ αν ανταποκριθώ. Διαλέγω το πρώτο καθώς λέω γάμα το τώρα, τέτοια ώρα τέτοια λόγια, θα σε παίξω στρεσαρισμένος άρα με πέτυχες σε λάθος στιγμή, τα λέμε, πάω στην Andrea που με περιμένει, και αν καταλήξω να φλερτάρω την ώρα που κανονικά θα έπρεπε να κάνω σεξ κ μετά θα πρέπει να κάνω σεξ με το στρες ότι έφαγα την ώρα μου φλερτάροντας, τελικά κινδυνεύω να καταλήξω να μην κάνω σεξ καθόλου. Γειώνω λοιπόν τη μια γκόμενα και ανεβαίνω στην προγραμματισμένη μου.

Andrea λοιπόν, ηθοποιός στο επάγγελμα, από την πόλη του Πάμπλο που του έτρωγαν τα θαμμένα μετρητά οι αρουραίοι και που γάμησε ένα ολόκληρο οικοσύστημα μιας χώρας εισάγοντας ιπποπόταμους, δεύτερη στη σειρά συνάντηση με Μεντεγινιότισσα του πρακτορείου. Εμφάνιση όπως στις φωτό, φυσικό σώμα με υπέροχες γυναικείες καμπύλες και μεγάλο στήθος, μελαχρινή σπανιόλα από παραμύθι του Ζορρό στο οπτικό σύνολο της εμφάνισης. Ίσως και πιό μικρή στην ηλικία από αυτή που αναγράφεται στο site.
Πολύ καλή στη μη λεκτική επικοινωνία, άμεση επικοινωνιακή προσέγγιση, τέλεια γλώσσα σώματος, και με ικανότητα να ανοίγει και να προωθεί το διάλογο, είναι από τις περιπτώσεις που εφιστώ την προσοχή σε συναγωνιστές να οριοθετήσουν καταστάσεις πριν ξεφύγουν σε χρόνο κ μετά βρίζουν κ κλαίγονται. Ελάχιστα έως καθόλου αγγλικά, η συνεννόηση κυρίως ήταν με εμένα να να καταλαβαίνω τί λέει στα ισπανικά λόγω ιταλικής καταγωγής μου και να της απαντάω σε πολύ σπαστά ισπανικά.

Στα προκαταρκτικά διέκρινα λίγο αμηχανία, η γυναίκα φαίνεται ότι είναι αγνή στο επάγγελμα προς τιμήν της, και το γεγονός αυτό εκτόξευσε την όλη συνάντηση και εμπειρία στα ουράνια. Στοματικό επίσης ερασιτεχνικό και ψιλοαδιάφορο, αλλά δεν είχε καμία απολύτως σημασία. Και δεν είχε καμία σημασία γιατί στο σεξ συμμετείχε κανονικότατα, έχοντας μπει 100% στο ρόλο της και τη στιγμή. Αγνό καβλωτικό GFE τόσο πραγματικό ώστε να συγκαταλέγεται στο God Level επίπεδο. Προς τιμήν της επίσης το διασκέδασε τόσο πολύ, που εμένα με χαλάρωσε και με πήγε εκεί που στοχεύω, στο να ξεχαστώ ενώ βυθίζομαι στη limbo της ηδονής, έχοντας γίνει ένα σωματικά με την παρτενέρ μου. Άφωνος. Τελειώσαμε 2 φορές εγώ και 3 εκείνη. Μεγάλο respect. Είναι η γυναίκα που κάνεις σεξ 4 ώρες και δεν θέλεις να έρθει το τέλος, θέλεις και θέλει να είσαι μονίμως μέσα της. Συνίσταται ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του gfe, ξεκλειδώστε το θησαυρό που έχει να προσφέρει και θα σας στείλει αδιάβαστους. ΜΕΓΑΛΟA respect στη Νικόλ για την πρότασή της!

Ευχαριστούμε το YourAngels και τις γυναίκες του για τις υπηρεσίες που παρέχουν, Kudos to IvanTheGreat!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 22, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, jedis1980, kwstasxat και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Οκτωβρίου, 2022
Τελειώσαμε 2 φορές εγώ και 3 εκείνη.
Ουτε ο Rocco Siffredi να εισουν μεγαλε.
review reaction 1 review reaction 3 chaoserevos, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1