Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 59 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ενδεικτικη ημ/νια παρελθοντος χρόνου. Πάντα ήθελα να παω με μια τέτοια γυναικαρα. Είχε τις προδιαγραφες που ήθελα από μια γκομενα. Αυτό το μυωδης κορμί με εξιταρε από τις φωτο κι έπρεπε να κάνω κάτι για να το γευθω. Γρήγορο ραντεβού λοιπόν και κλείσιμο σε ξενοδοχείο Νοτίων Προαστίων. Ήρθε η κοπέλα στην ώρα της και με εντυπωσίασε με τον αέρα και την εμφάνιση της. Ομορφη γυναικα κοντά στην ηλικία μου. Εκεί mid 40's και λίγο πανω πιθανον. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μου άρεσε αρκετά το προσωπο της αναλογουμενου της ηλικίας της. Τι να πω για την κορμάρα της! Γι αυτες τις αξέχαστες γάμπες! Φοβερό δέρμα και χρώμα. Επαθα πλακα! Μπρατσαρες απιστευτες! Έλεγα συνέχεια απο μεσα μου "ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!". Εντωμεταξύ δεν προλαβαινα να της κάνω κοπλιμεντα και μου τα ανταπεδιδε και αυτή λέγοντας ότι είμαι "φέτες"! Γαμάτη τυπισσα!
Μπαίνει στο μπάνιο για φρεσκάρισμα και με ρωτάει πως θέλει να έρθει, με ένα εκπληκτικό κορμάκι ή γυμνή; Εγώ δεν κρατιομουνα και λέω με μια ανάσα " γυμνή"!!
Με κολλάει στον τοίχο και μου κάνει πολυ ωραίο στοματικο δυνατό χωρίς δόντι, έμπειρο και παρολο που δεν ήταν λαρυγγωτο ήταν άριστο. Να σημειώσω πως η κοπελα δεν κάνει τελειωτικο στο στόμα. Έπειτα γευθηκα την πανεμορφη πισω τρυπουλα της και μετά βάλαμε μπρος στο κυρίως πιατο. Πολυ καλη αίσθηση του αιδιου της, τυφλα να έχουν οι 20αρες!
Κάναμε κάποια αεροπλανικα που μόνο ο Διανοούμενος κάνει (επιβεβαιωμενο) κι έτσι περασαν ευχάριστα δυο γυροι γεματου σεξ. Συνεδρία θετικοτατη, πηρα περισσοτερα απο αυτα που προσδοκουσα. Σίγουρα θα την ξανά συναντήσω! Για τον χαρακτήρα της, το κορμί Σουπερ Ηρωίδας, τις γαμπαρες της, την σφιχτή αίσθηση του αιδιου της και την επιμέλεια της στην καθαριοτητα. Σίγουρα θα επαναληφθεί η συνεδρία γιατί ήταν απόλυτα ικανοποιητικη!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
25.816
Πόντοι:
7.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 *Μυρτώ*, hornyasfuck, Γιώργος Παπ. και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Οκτωβρίου, 2022
Πιλότος είσαι ρε πουστη με τόσα αεροπλανικά; Ναι!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Διανοούμενος
21 Οκτωβρίου, 2022
Παιχταρά Διανοούμενε, το χτύπησες το ντούκι!!! Μπράβο ρε φίλε!!!!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, greekarmy, Διανοούμενος
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2