Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 235 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ετεροχρονισμένη κριτική:
Κλείσιμο ραντεβού ευκολα, ευγενική κοπέλα και δια μυνηματων και δια τηλεφώνου. Ευκολη, γρήγορη συννενοηση και ραντεβού σε ένα εκ των δυο κολασμενων ξενοδοχείων του Μεταξιού, που κοιτάζοντε μεταξύ τους....
Ήρθε το κορίτσι φουριοζικο λοιπον. Πρώτη εικόνα, ότι περιμενα. Μετριο αλλά καθαρό προσωπο με καθαρά δόντια και highlight τα όμορφα ματια της. Σώμα, αν και κανονικό σε κιλά δεν θα το έλεγα ομορφο και αρμονικό. Ακωλη με κυτταρίτιδουλα σε λογικά επιπεδα αλλά πολυ καλο στήθος. Εξαιρετικό, παρολο που δεν είμαι βυζολαγνος αλλά γκροβερολογος.
Η αποστολή μου όμως είχε άλλο στόχο. Την ξακουστή πιπα της.
Ήρθε το κορίτσι, πολυ παρλα, χαβαλετζου και λαϊκή σε ντυσιμο και απόψεις. Δε μας νοιάζουν αυτά και τα προσπερναω. Έκανε μπάνιο, βουρτσισε δόντια και ήρθε στο κρεββάτι. Πεντακαθαρη, προσεγμενα άκρα. Όλη κουφετο. Τελικά οι κοπέλες με άρτιο συνολο προσωπου - κορμιου είναι πιο ατημέλητες στην γυμνή εμφάνιση τους από ότι οι μέτριες στο συνολο όπως η Άννα η οποια ήταν κρυσταλλος απο εμφάνιση (τριχες - άκρα). Παίρνει θέση λοιπόν και αφου της λέω τι θέλω αρχίζει!
(...της ειπα θέλω δυο πιπετα σπεσιαλ με μπολικο σάλιο και λαρύγγι).
Γελασε, κατάλαβε και βουρ. Πιπα λοιπόν οσκαρικη, ότι ήθελα. Αργή, φουλ σάλια και όλα τα μπασιματα λαρυγγωτα! Κανένα στο 70%! Όλα στο 90% με 100%!
Εδώ είμαστε λέω και κατάλαβα πως τα 80€ που έδωσα πιασαν τοπο. Εχυσα λοιπόν έτσι στο λαρυγγι της κι έφυγε μετά από λίγο χωρίς ίχνος βιασύνης για να τα φτυσει στο μπάνιο και να φρεσκαριστει. Όσα δεν κατάπιε τέλος παντων...
Μου ήρθε μετά από λίγο, είπαμε καμια μαλακια και με έδωσε να καταλάβω πως είναι συνειδητοποιημενη νεαρή 30αρα με στόχους. Αυτά τα επικροτώ και δεν έχω κολλήματα με το παρελθον. Στο τέταρτο ανάπαυσης ξανά πηρα θέση για πιπα, παλι έδωσε λαρυγγωτο πονο με υπομονή κι ευλάβεια ειχαμε το ίδιο αποτέλεσμα. Εχυσα λαρυγγι και ότι προλαβε δεν κατάπιε...!
Σηκώθηκε παλι αφου μου εδωσε μπόλικο χρόνο να παιξω με το στόμα της που ήταν γεμάτο σάλια και χυσια κι έκανε το μπανάκι της και το φρεσκαρισμα της.
Εν κατακλείδι λοιπόν ένα ραντεβού που είχε θετικό πρόσημο. Πηγα για την πιπα της και ανταμείφθηκα πληρως. Αν ξανά θελησω ποτε και την ξανά λησμονησω θα την ξανά καλέσω. Απλά σπάνια επιλεγω την ίδια κοπέλα διότι θέλω να έχω διαφορετικες εμπειρίες. Επίσης ιδιαίτερη μνεια η καθαριότητα της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 18, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
25.816
Πόντοι:
7.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Stef68, Quarantaris, maradona7 και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Οκτωβρίου, 2022
Πραγματικα τα 80 ευρω πιανουνε τοπο για το πακετο που προσφερει.
review reaction 1 Διανοούμενος
20 Οκτωβρίου, 2022
Είναι να της γαμας το στόμα σερί..
review reaction 1 Διανοούμενος
20 Οκτωβρίου, 2022
Άν είχε μεγαλύτερα χείλη, πραγματικά η πιπα της θα άγγιζε το 9.5!
review reaction 1 Διανοούμενος
01 Νοεμβρίου, 2022
οπως γραφεις ειναι 30χρονων αυτο που θελω δλδ γιατι και εγω 23 χρονων πιτσιρικας ειμαι,πανω απο 40-45 δε παω ακομα,πως τη βρηκες?εχει καποιο τηλεφωνο ρωταω γιατι το σκεφτομαι και εγω να παω 80 ευρω μια ωρα συμφερει,εγω παω στα στουντιο και δινω 50 ευρω για 10-20 λεπτα οποτε λεω να δοκιμασω κατι πιο πολλης ωρας και με λιγα λεφτα,80 ευρω ειναι μια χαρα.
S
sexyman99
review reaction 1 Διανοούμενος
01 Νοεμβρίου, 2022
Αυτό το non stop ξελαρυγγιασμα που δέχεται χωρίς καμία διαμαρτυρία δε μπορώ να το πιστέψω..

Μιλάμε την είχα ανάσκελα με το κεφάλι να κρέμεται έξω απ το στρώμα και γω όρθιος της έχω πιάσει το κεφάλι και της πηδουσα το λαρύγγι.. (Οχι το στόμα.. το λαρύγγι επαναλαμβάνω) με όση ένταση ήθελα και δε καταλάβαινε Χριστό...

Φυσικό και επόμενο λοιπόν να της τα δώσω όλα στο λάρυγγα
Τέτοια αντοχή δεν έχω ξανά δει..
Μία κατηγορία μόνη της
Ρε μάγκες αν ξέρετε κάποιο τέτοιο λαρύγγι σαν της Άννας γράψτε τίποτα..

Για τον man που ρωτάει το τηλέφωνο βρίσκετε στο νήμα της κοπέλας
review reaction 1 Διανοούμενος
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5