Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τελευταία λόγω μεγάλου φόρτου έχουν γεμίσει πλήρως και τα Σαββατοκύριακα από δουλειά. Στο λιγοστό προσωπικό χρόνο που απομένει για σεξ δεν χωράνε τοξικότητες και αρνητισμοί από προσωπικά ραντεβού, επομένως η λύση yourangels ήταν η θεραπεία. Ήξερα ότι αν δεν οργάνωνα σεξ από νωρίς θα κατέληγα για άλλη μια φορά τελευταία στιγμή Σάββατο βράδυ να κυνηγάω ό,τι έχει απομείνει διαθέσιμο από τους συναγωνιστές (respect, μάγκες εξαφανίζετε τη διαθεσιμότητα στο δευτερόλεπτο, πλέον χρειάζεται να κλείνουμε ένα μήνα νωρίτερα πότε θα κάνουμε σεξ). Σάββατο μεσημέρι ρωτάω για τις επιλογές μου για το βράδυ, μου δίνουν 3, από αυτές οι 2 ήταν ήδη δοκιμασμένες και καλές, αλλά δεν επαναλαμβάνω ποτέ, προς αποφυγή προσκόλλησης. Κάθε καλή εμπειρία είναι ένα διαμαντάκι που αποθηκεύεται για πάντα στο κουτάκι με τις ωραίες αναμνήσεις και δεν υπάρχει λόγος να το ξαναπεριεργάζομαι.

Thaliana λοιπόν, η μοναδική διαθέσιμη επιλογή μη δοκιμασμένη. Συνάντηση στο Grand.
Εμφάνιση: ύψος περίπου 1.65, φωτό πολύ κοντά στην πραγματικότητα, λατινοαμερικάνα από την πόλη του Πάμπλο που του έτρωγαν τα θαμμένα μετρητά οι αρουραίοι, πληθωρική γκόμενα με βυζάρες και τουρλωτή κωλάρα γεννημένη για twerking, πρόσωπο όπως στις φωτό. Δεν είναι ο τύπος μου όλο αυτό που περιέγραψα, αλλά σίγουρα αναγνωρίζω ότι είναι το όνειρο πολλών αντρών και είπα να δοκιμάσω κ εγώ τί τους εξάπτει.

Χημεία/Επικοινωνία/Προσομοίωση GFE: κατ’ αρχήν η γυναίκα δείχνει ηρεμία και μεγάλη πρόθεση να φροντίσει τον παρτενέρ της χωρίς να του φάει ούτε δευτερόλεπτο. Αρκετά καλή στη μη λεκτική επικοινωνία, πολύ ευγενική, νιώθαμε άνετα και οι 2. Αγγλικά σε πολύ βασικό επίπεδο συνεννόησης, χωρίς προβλήματα. Στο σεξ ήταν πολύ καλή, και ο σωματότυπός της είναι δομημένος για την απόλυτη ηδονή του πέους. Πολύ καλή η κίνησή της στο cow με twerking (respect), επίσης μεγάλο respect στο ιεραποστολικό, κατάλαβα γιατί πολλοί άντρες τρελαίνονται με το σωματότυπο. Συμμετέχει στη στιγμή και έρχεται και η ίδια σε οργασμούς, δεν κρύβεται ούτε κρατιέται και ό,τι ζει το ζει.

Στο θέμα της χημείας μεταξύ μας, αισθάνθηκα ότι δεν βρισκόμουν σε ισότιμη προσέγγιση στο σεξ, και ότι παρόλο που ήταν πρόθυμη να κάνει τα πάντα για να νιώσω θεός, η θέση της ήταν υποτακτική. Αυτό μου έριξε την απόλυτη ικανοποίηση της GFE εμπειρίας, και τα στατιστικά δείχνουν ότι όταν απομακρύνομαι από επιλογές Mother Russia, πάντα κάτι συμβαίνει με την προσομοίωσης GFE, το οποίο είναι ξεκάθαρα προσωπική προτίμηση να φαίνεται ισότιμο. Για άλλους αυτό που περιγράφω (υποτακτικότητα) μπορεί να είναι το όνειρο, για μένα δεν είναι η κούπα του τσαγιού μου (not my cup of tea). Σε κάθε περίπτωση ένιωσα και πέρασα πολύ ωραία, είχαμε και οι 2 τους οργασμούς μας αλλά δεν ήταν αυτό που με εκστασιάζει. Στο σύνολο, μια ωραία βραδιά καλού σεξ!

Ευχαριστούμε το YourAngels και τις γυναίκες του για τις υπηρεσίες που προσφέρουν, thumbs up στην Εύα για την πρότασή της! Kudos to IvanTheGreat!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 15, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kostikos70, Elganador, doc_lin και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού