Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 4 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από αρκετά, I am busy today, sorry και μία φορά που δεν μπόρεσα τελικά εγώ, έγινε η πολυπόθητη συνάντηση με τη Λίκα. Συνάντηση στο χώρο της, airbnb στο κέντρο, σε μία πολυκατοικία από αυτές που ήταν παλιές βιοτεχνίες και κάτι ασανσέρ γαμα τα. Νόμιζα ότι θα μείνω εκεί. Επίσης το διαμέρισμα καλό, χώρος καθαρός, αλλά φθηνιάρικο κρεβάτι το οποίο έτριζε. Επίσης είχε ένα θέμα ο φωτισμός στο δωμάτιο καθώς άναψε το φως ακριβώς έξω από το δωμάτιο.
Υποδοχή όχι κάτι ιδιαίτερο, ντυμένη σα να είχε πάει για καφέ. Χαμογελαστή όμως και με καλή διάθεση. Μπαίνω για ντουζ και πάω στο δωμάτιο όπου με περίμενε με τα εσώρουχα. Αρκετά κουμπωμένη στην αρχή, το οποίο άλλαζε στην πορεία και ανοιγόταν φουλ. Όμορφη κοπέλα και γλυκιά, χωρίς τη λάμψη των φωτογραφίων (εγώ τη βρήκα και πιο όμορφη σε σχέση με τις φωτο), ίσως έχει πειράξει τα χείλη της. Σώμα ωραίο μεν, λίγο αγύμναστο με 2-3 κιλά παραπάνω από το κανονικό. Ίσως να γυμναζόταν παλαιότερα και τώρα να σταμάτησε. Όχι κάτι που με χάλασε καθώς έχει πολύ ωραίο βυζί και κωλάρα που γούσταρα να ρίχνω σφαλιάρες. Επίσης πολύ ωραία άκρα, περιποιημένα. Ωραίο δερματάκι, καθαρή και περιποιημένη.
Στα του αγώνα μου έβγαλε πιο πολύ gfe καταστάσεις. Φιλάει φουλ, δείχνει να της αρέσει, αλλά δεν πολυχρησιμοποιεί τη γλώσσα της. Δέχεται περιποίηση που επίσης της αρέσει, στο μόνο που είπε όχι ήταν στο δάχτυλο. Πίπα καλή, χωρίς χέρια, με περιποίηση της γύρω περιοχής και προσπάθεια για deep. Στη διάρκεια του σεξ με ωραία στησίματα, τον έπαιρνε όλο μέσα και δεχόταν δυνατά σφυροκοπήματα, αδιαμαρτύρητα. Στο δεύτερο γύρο κι όταν κάπου κουράστηκα τον περιποιήθηκε, ώσπου δεν άργησε το τέλος.
Στα ενδιάμεσα social, καθώς ξέρει Αγγλικά, μου έλεγε το πόνο της για τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς είναι από Χερσώνα (με αυτό τον πόλεμο έχουμε γίνει γνώστες της Ουκρανικής γεωγραφίας, τα έχουμε μάθει απ'έξω όλα). Σε γενικές γραμμές μια ωραία παρουσία, την οποία και θα ξαναδοκιμάσω. Απ'ότι είπε θα είναι για λίγες μέρες ακόμα και θα ξαναέρθει πάλι μέχρι το τέλος του έτους. Ελπίζω όπως της είπα να μην είναι busy. Αν και κόμπιασε όταν της το είπα, μου είπε πως γενικά είναι κάπως διστακτική με καινούριους πελάτες και πως περιμένει να της ξαναστείλω για δεύτερη φορά. Δεν ξέρω αν γενικά αποφεύγει τα ραντεβού με καινούριους πελάτες και προτιμάει την ήδη σταθερή της πελατεία ή παίζει κάτι άλλο. Αυτά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
17 Σεπ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
1.264
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, doc_lin, hornyasfuck και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού