Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 59 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα σε όλους. Μιας και είμαι νέος στο χωρο είπα να κάνω κι εγω την πρώτη μου κριτική. Την Μυρτώ την έχω συναντήσει 2 φορές τον τελευταίο 1μιση μήνα.

Οι συναντήσεις έγιναν στο Salem στην Αργυρούπολη και στο Πρίαμος στην Ηλιούπολη. Επικοινωνία πολύ εύκολη μέσω βάιμπερ. Άφιξη στο δωμάτιο χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση (καλό αυτό για κάποιον σαν εμένα που ήμουν και αγχωμένος).

Στα του αγώνα δεν υπάρχει κάτι που δεν έχει αναφερθεί ήδη από προηγουμενους. Φιλάει απλόχερα παντού, έρχεται πάντα προσεγμένη και πεντακάθαρη, καταλαβαίνει πολύ γρήγορα τι είναι αυτό που θέλεις και στο προσφέρει. Εγώ που ήθελα σε GFE ρυθμούς πέτυχα διάνα. Σίγουρα VFM.

Στο κομματι της εμφάνισης πιστεύω πως δεν υπάρχει κάποιος που θα την έβλεπε στον δρόμο και δεν θα γύριζε το κεφάλι του να την χαζέψει. Συγκριτικά με λίγο καιρό πριν έχει λιγότερη μυική μάζα, κάτι που μου επιβεβαίωσε και η ίδια καθώς έχει σταματήσει να κάνει τόσα πολλά βάρη. Το αποτέλεσμα είναι ιδανικό καθώς τώρα έχει το φιτ σώμα χωρίς να μπορεί να θεωρηθεί υπερβολικό και χωρίς θυληκότητα.

Το βασικότερο όμως για εμένα είναι ο χαρακτήρας και η ενέργεια της. Αν της συμπεριφερθείς σωστά και με σεβασμό (όπως πρέπει σε όλους) θα ανταμοιφθείς και με το παραπάνω. Η διάθεση της τόσο στο σεξ όσο και στη συζήτηση είναι υπέροχη. Πολύ έξυπνος άνθρωπος και σοβαρός. Δεν προσπαθεί να σε κλέψει από θέμα χρόνου, αλλά ξέρει πως να σε κάνει να νιώσεις παρα πολύ άνετα με τον τρόπο της. Θα θέλεις να κάτσει και λίγο παραπάνω απλά για να τα πείτε...

Θα την ξανασυναντούσα σίγουρα καθώς έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Υ.Γ. Σίγουρα θα έβαζα παραπάνω από 7 αλλά ως νέος χρήστης δεν μου επιτρέπεται...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 02, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
The Metalhead
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Αυγ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
487
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, *Μυρτώ*, Ntaffy2 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού