Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 8 10
Call-Girls 20813
Γενική βαθμολογία
 
2.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Καλησπερα συναγωνιστες.Προσφατη συναντηση με την εν λογω κορασιδα σε γνωστο ξενοδοχειο του κεντρου.Δεν θα μακρυγορησω.το κοριτσι κατεφθασε ακριβως στην ωρα του.Ανοιγω την πορτα και ερχεται το πρωτο παγωμα.Το κοριτσι θα ελεγα απεχει αρκετα απο τις πολυ επεξεργασμενες φωτο του γραφειου.Εκανα δηλαδη προσπαθεια να την αναγνωρισω αλλα ηταν αυτη.Προσωπο πολυ πιο τραχυ τυπου πιο αγριο θα ελεγα και μαλλι ισιο οχι σγουρο οπως στις φωτο και ελαφρως αλουστο.Μπηκε και μου ζητησε καταρχην τα χρηματα πραγμα που συνηθως με ξενερωνει αλλα οκ.Κρατησε το παραπανω 10 ευρω χωρις να κανει κινηση να δωσει ρεστα.Ενω ημουν μπανιαρισμενος κομπλε με την πετσετα με ρωτησε εαν εχω πλυθει με περιεργο υφος.Αμεσως μετα μπηκε για το γνωστο ντουζακι.Γυρισε και καθισε με παγωμενο λιγο υφος διπλα μου για ενα τυπικο σοσιαλ.Προσπαθησα να σπασω τον παγο.Εκανα προσπαθεια για γλωσσοφιλα αλλα ελαβα διακριτικη απωθηση και με το ζορι ξεκλεβα γενικα καποια.Το κορμι οχι ασχημο αλλα..Το βυζι δεν ειναι αυτο που φαινεται.Ιδιο μεν σε μεγεθος αλλα λιγο νερουλο και με ασχημο γιουροβιζιον.Κατω απο τον αφαλο της σημαδια απο ουλες.Χρηση πολυ τζελ με την δικαιολογια οτι ειμαι μεγαλος.Σε καθε αλλαγη στασης συμπληρωνε ενω εκλεβε σε θεση να μην τον παιρνει ολο μεσα.Εδειξε καποια θεατρικα σημεια συμμετοχης με το να σηκωνει το χαλαρο στηθος της και να το γλυφει ή να γλυφει τυπου τα δαχτυλα της .Πιπα συμπαθητικη με γλυψιμο αρχιδιων .Το κοριτσι δεν μπορω να πω οτι δεν προσπαθησε αλλα οχι οσο θα επρεπε.Αυτο που εισεπραξα ηταν σαν να πηγα και γαμησα σε στουντιο.Εχυσα 2 φορες .Την δευτερη παιζοντας τον οσο μου εγλυφε τα αρχιδια.Πιο πολυ με πιπα και με μαλακια εβγαλα το ραντεβου παρα γαμησα.Δεν ξερω αλλα δεν ηταν αυτο που περιμενα και ειδικα για τα χρηματα αυτα.Επικοινωνια μετρια αλλα δεν θα σταθω εκει να γαμησω με ευγενεια πηγα.Προσοχη στις φωτο λοιπον και να φιλτραρουμε τα σχολια γιατι νομιζω την πατησα αυτη την φορα ...
Να γαματε παντα καλα συναγωνιστες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 26, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
arxidakos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
2.444
Πόντοι:
481
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, Alpha25, mancunian1986 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Σεπτεμβρίου, 2022
η βαθμολογια σου πιστευω πως ειναι πολυ αδικη και αντιφασκει και σε σχεση με αυτα που γραφεις,
εαν δεν εγραφες για τις ουλες κατω απο τον αφαλο θα ημουν σιγουρος οτι δεν το συναντησες ποτε το κοριτσι,αλλα επειδη δεν εχει γραφτει σε καμια κριτικη αυτη η λεπτομερεια κ οντως εχει καποια σημαδια κατω απο τον αφαλο,οχι ομως κατι που να με ξενερωνει-για αυτο και δεν το ανεφερα στην κριτικη μου,αφου εξαλλου περασα γαμηστερα-τοτε προφανως τη συναντησες.
αλλα ρε φιλαρακι η βαθμολογια που εχεις βαλει ειναι σαν να την εχεις βαλει επιτηδες για να της ριξεις το μεσο ορο να πουμε.
δηλαδη οι υπολοιποι 5 ειμαστε προμοτορες?
και αμα ειμασταν προμοτορες τη συγκεκριμενη θα προμοταραμε,η οποια δεν εχει κ αναγκη προμοταρισματος?
θα βρισκαμε καμια αλλη να κανουμε προμοσιον,δοξα τω Θεω οι αγγελοι με τοσα κοριτσια που φερνουνε,δεν εχουνε ελλειψη σε μετριες γκομενες που χρειαζονται λιγο μπουσταρισμα.
προσωπο 3????,δηλαδη αν δεις καμια ασχημη γκομενα τι θα βαλεις ? -5,το κοριτσι αντικειμενικα μιλωντας εχει πολυ ωραιο προσωπο,ημουν μεταξυ 7 κ 8,αλλα προτιμησα να βαλω 8,γιατι περασα πολυ ωραια.
σωμα 4???????.δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα σου κ βαζεις 4,μαλιστα εσυ ο ιδιος γραφεις "Το κορμι οχι ασχημο αλλα..Το βυζι δεν ειναι αυτο που φαινεται.Ιδιο μεν σε μεγεθος αλλα λιγο νερουλο και με ασχημο γιουροβιζιον.Κατω απο τον αφαλο της σημαδια απο ουλες.",ασχημο γιουροβιζιον δεν ξερω τι σημαινει,αλλα τοσο ομορφα βυζια πραγματικα ειχα καιρο να δω,οι περισσοτερες ή δεν εχουν βυζια ή εχουν αγελαδινα μασταρια να πουμε,και ενω εσυ ο ιδιος γραφεις το κορμι οχι ασχημο,πας κ βαζεις 4???????,δηλαδη αμα σου σκασει καμια χοντρελα τι βαθμο θα βαλεις?
τωρα στα υπολοιπα πεδια αμα δεν περασες καλα δεν μπορω να σε κρινω,μια φορα εμενα τα αρχιδια δεν μου τα εγλειψε...
και εν πασει περιπτωση γραφεις προς το τελος οτι το "Το κοριτσι δεν μπορω να πω οτι δεν προσπαθησε αλλα οχι οσο θα επρεπε" και παρολαυτα βαζεις 2!!!
δηλαδη αν δεν προσπαθουσε καθολου τι βαθμο θα εβαζες?
για να προσπαθησε παει να πει οτι δεν της αξιζει διαθεση στο σεξ 3.
συγγνωμη αν μακρυγορησα,νομιζω ολοι ξερετε οτι δεν ειμαι προμοτορας κανενος γραφειου και απο τους αγγελους ειχα να παρω κοριτσι απο το μαιο,αλλα επειδη την αλεξα την εχω φρεσκια μου φαινεται οτι επρεπε να απαντησω στην κριτικη σου,διοτι τουλαχιστον στο εμφανισιακο κομματι ,νιωθω να θιγομαι,σαν να προσπαθεις δηλαδη να με βγαλεις ψευτη...
review reaction 1 andronikos3, olddog, HoneyVoskos και 6 άλλα μέλη
29 Σεπτεμβρίου, 2022
Άλλη κοπέλα είδες και όχι την Αλέξα. !!!
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE
29 Σεπτεμβρίου, 2022
Δεν κατηγορω κανεναν.Σεβομαι ολους και ειναι γνωστο οτι η εμπειρια για τον καθενα ειναι διαφορετικη.Εγω αυτο ειδα ,αυτο βιωσα αυτο εγραψα.Ας δοκιμασουν οι συναγωνιστες λοιπον οποιο θελουν να μας πουν και αυτοι.Δεν νοειται πχ να ερχεται εσκορτ αβαφτο οπως ξυπνησε απο το κρεββατι στο ραντεβου.Τεσπα δεν θελω να πω κι αλλα και να φαινομαι περιεργος...Μια δοκιμη θα σας πεισει.Προσοχη ομως λιγο και στις παραρετουσαρισμενες φωτο.
review reaction 1 hornyasfuck
29 Σεπτεμβρίου, 2022
Παραείναι χαμηλές οι βαθμολογίες. Βασικά, δεν είσαι αντικειμενικός. Τι πάει να πει αυτό ένιωσα? Δηλαδή όταν νοιώθεις καλά βλέπεις άλλα πράγματα στο πρόσωπο/σώμα?

Π
review reaction 1 hornyasfuck, james034, TOMCRUISE
29 Σεπτεμβρίου, 2022
η εμπειρια σιγουρα ειναι διαφορετικη για τον καθενα και ειναι απολυτα αποδεκτο καποιος να μην περασει καλα με μια γκομενα γιατι κ αυτες ειναι ανθρωποι κ μπορει να της πετυχει κανεις σε κακη μερα.
ομως η βαθμολογια σου ειναι απαραδεκτη,διοτι δεν συμφωνει με αυτα που γραφεις.
δεν μπορει να βαζεις 2 στη μαπα επειδη ηταν αβαφτη κ επειδη σου φανηκε διαφορετικη απο τις φωτο.
τις προαλλες ο γεροξουρας συναντησε μια που ειχε βαλει τελειως ψευτικες φωτο,αλλα ηταν μουναρα,επρεπε να της βαλει 0 δηλαδη;
αμα η γκομενα ειναι ομορφη της βαζουμε το βαθμο που της αξιζει ασχετα αν μας φαινεται διαφορετικη απο τις φωτο.
στο σωμα ταπαμε βαζεις 4,ενω στην κριτικη γραφεις σωμα ομορφο με καποιες μικροενστασεις.
επισης στην προσπαθεια στο σεξ η προσπαθεια που κατεβαλλε η γκομενα στην περιγραφη που κανεις στην κριτικη δεν ειναι για 2 που της βαζεις.
εν ολιγοις μαλλον δεν εχεις συναντησει μεχρι τωρα γκομενα που να ειναι πραγματικα μπαζο ,γιατι ο βαθμος που βαζεις μονο σε μπαζο ταιριαζει.
οσον αφορα τις υπηρεσιες εχω συναντησει γκομενες που δεν κλεβανε απλα στο σεξ,αλλα ηταν πραγματικα σαν να κανω σεξ με καποια που κοιμαται ή που ειναι λιποθυμη,για τοση αδιαφορια μιλαμε,νομιζω ο βαθμος που εβαλες μονο σε μια τετοια περιπτωση ταιριαζει,οχι σε μια γκομενα που οπως χαρακτηριστικα εγραψες προσπαθησε αρκετα .
αλλη φορα αν θελεις να σταυρωσεις καποιο κοριτσι βαθμολογικα,φροντισε τουλαχιστον να συμφωνει η βαθμολογια με αυτα που γραφεις στην κριτικη σου.
review reaction 1 olddog, hornyasfuck
29 Σεπτεμβρίου, 2022
Τα πολλα λογια δεν βγαζουν πουθενα.Μια δοκιμη θα πεισει οποιους εχουν ενδοιασμο ή απορια.
review reaction 1 hornyasfuck
29 Σεπτεμβρίου, 2022
και πολλα εβαλε ο φιλος ο @TOMCRUISE σιγα μην ειδε προσωπο και βυζια τα ματια του θα ειχαν σιγουρα μουνοζουμο απο το πολυ γλυφομουνι οποτε η οραση του ηταν θολη Χαχαχα!
G
geroksouras
review reaction 3 review reaction 2 gpd, hornyasfuck, TOMCRUISE και 1 ακόμα μέλος
29 Σεπτεμβρίου, 2022
τρολαρε μας ολους ρε αρχηγε και τρελανε μας και απο πανω αμα δεν κανουμε και λιγο πλακα δεν βγαινει αυτη η παλιοζωη!!!!
παντως επειδη μονο εσενα σεβονται ολοι σε αυτο το σαιτ,θΑ σου προτεινα να κανεις μια εξαιρεση και να ψωνισεις μια φορα κ απο τα αγγελακια και να μας πεις αν αυτο το αγγελακι ειναι για 3 στο προσωπο κ 4 στο σωμα.
ακομα κ αν δεν την παρεις παντως,ρωτα τον κολλητο σου τον gpd που σιγουρα την εχει παρει αφου ψωνιζει συχνα απο τους αγγελους κ τετοιο διαμαντι δεν θα το εχανε,να σου πει εκεινος.
review reaction 3 review reaction 1 geroksouras, hornyasfuck
30 Σεπτεμβρίου, 2022
ρε συ τομ ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι αν καποιος περασει χαλια τα βλεπει ολα ασχημα;
λιγοι εχουν την ψυχραιμια να βαλουν βαθμολογια σε προσωπο σωμα αν περασουν χαλια
G
geroksouras
review reaction 1 olddog, TOMCRUISE
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9