Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 170 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Με την Κατερινα εχω χασει το μετρημα ποσες φορες εχουμε βρεθει στο παρελθον. Ειχα παρα πολυ καιρο να την συναντησω ομως. Βλεποντας τις καυλιαρικες φωτογραφιες που ανεβαζει στο νημα της θυμηθηκα τα επικα γαμησια που ειχα κανει μαζι της και ειπα να την συναντησω ακομα μια φορα μετα απο τοσο πολυ καιρο που ειχα να την δω. Της εστειλα μηνυμα στο viber και της ζητησα συναντηση στο bill.Ηρθε στην ωρα της οπως παντα. Με ενα φορεμα εφαρμοστο, μαυρες γοβες, περιποιημενη με το μακιαζ το ωραιο. Χαμογελαει, με παίρνει αγκαλιά μου ζήτησε ένα ποτο και να κάνει ένα τσιγάρο, είπαμε για λίγο τα νέα μας μιας και είχαμε να βρεθούμε καιρό. Δεν το καπνισε τελειως και μπηκε για μπανιο.
Βγαίνει από το μπανιο με ζαρτιερες, ενα κορμακι και με βουταει αμεσως στα γλωσσοφιλα, ειχε βαλει και μια κρεμα σωματος που μυριζε υπεροχα και βουρ στον αγωνα!!!! Φιλια με γλωσσα, στον λαιμο, στο στηθος μεχρι που με ξαπλωνει σε 69 και να τον βαζει στο στομα της θυμιζοντας μου πόσο φανταστικη πιπα κάνει. Μιλαμε για το πιο δυνατο της σημείο. Απιστευτη πίπα με deepthroat, με χέρι , χωρίς χέρι , φτυσιματα.γενικα πολύ μεγάλη γκάμα στην συγκεκριμένη περιποίηση.Γλυψιμο και από μένα καθώς είναι πεντακαθαρη απο κατω και το γουστάρει πολύ!!!!
Περασμα προφυλακτικου και την γυρισα στα τεσσερα όπως μου ζητησε η ιδια. Σεξ για κάμποση ώρα και μετά γύρισμα σε ιεραποστολικο για χουφτωμα στις βυζαρες της. Το τέλος δεν άργησε να έρθει με τελειωμα στο προφυλακτικο. Αξέχαστη ωρα. Περισσοτερες λεπτομερειες δεν νομιζω οτι χρειαζονται όσοι ξέρουν θα καταλάβουν και μονο απο το στυλ της .Δευτερος γύρος παιχτηκε κανονικά μετα από μπανάκι και κουβεντουλα. Παραμενει μια κουκλαρα και ακομα περισσοτερο δύναμη στο κρεβατι. Ξερει και βρισκει τροπους να σε ανεβασει και να σου φτιαξει την διαθεση ακομα και την ωρα του διαλειματος. Μια μοναδική και σταθερη αξια στον χωρο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
tasouras21
Σεβαστός
Εγγραφή:
15 Σεπ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
1.325
Πόντοι:
1.016
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, Διαγραμμένο μέλος 201295, djantonis666 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Σεπτεμβρίου, 2022
180 τωρα ????? να μου πεις λογικο ειχε αυξηση το φυσικο αεριο χαχαχχχχα
review reaction 3 Thundercat
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1