Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 14 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ακύρωση συνάντησης και οι διαθέσιμες επιλογές ήταν λίγες. Επιλέγω τη Mia γιατί μου άρεσαν οι φωτογραφίες και είχε συμπαθητικές κριτικές.

Ανοίγει την πόρτα και βλέπω μια ψηλή γυναίκα με μαύρη κοντή ρόμπα. Αρχική εντύπωση θετική, πολύ ωραίο πρόσωπο, θα έλεγα καλύτερο από τις φωτογραφίες, φρέσκο, γλυκό, καθόλου άγριο. Πολύ καλά Αγγλικά, φιλική, ομιλητική και πολύ καθαρή. Όπως κάνω συνήθως της έδωσα στην αρχή φακελάκι με τα χρήματα, διακριτικά τα μέτρησε και αμέσως πάει να πλείνει τα χέρια της. Το εκτίμησα!

Βγαίνω μετά το φρεσκάρισμα και με περίμενε ολόγυμνη στο κρεβάτι. Εκεί σκέφτομαι θα περάσουμε καλά. Τέλειο σώμα, βυζάκι φυσικό στο ύψος του, λευκή καθαρή επιδερμίδα, όλα στο φυσικό τους, περιποιημένα και καλοσχηματισμένα. Παρατήρησα, είχε διπλώσει τη ρόμπα της προσεκτικά και την είχε βάλει στοιχισμένη στην άκρη του μεγάλου κρεβατιού. Η νοικοκυροσύνη σε αυτό το χώρο με ξεπερνάει!

Την σηκώνω και αρχίσαμε τα πρώτα χάδια και φιλιά στο όρθιο, σώμα γυμνασμένο και σφιχτό πολύ καλύτερο από το αναμενόμενο της ηλικίας της. Ξεκινάει ο πρώτος γύρος χωρίς μα και μου, αλλά όπως πολύ σωστά ανέφεραν και οι προγενέστεροι, χωρίς να αφήνετε να το ζήσει ή να συμμετέχει ιδιαίτερα. Ίσως επειδή είχε κανονίσει να φύγει και το μυαλό της ήταν ήδη αλλού.

Πολύ καλή στο social, το κάνει προσωρινά για να καλύψει τα έξοδα της οικογένειας της επειδή έχασε τη δουλεία της εξαιτίας του πολέμου. Δεύτερος γύρος δεν παίχτηκε, γιατί παρόλο που ήμουν έτοιμος, δεν έκανε κίνηση και εγώ είχα ευχαριστηθεί τον πρώτο και τη λυπήθηκα.

Θα έλεγα ότι συστήνεται σε όσους θέλουν να συναντήσουν μια πραγματικά next door γοητευτική, ευχάριστη γυναίκα για χαλαρό, αισθησιακό sex, χωρίς όμως πολλές απαιτήσεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
153
Likes:
10.929
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, THV, Elganador και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού