Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.0 5 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 18511
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
3.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Σάββατο βράδυ μετά από ένα χαλαρό ποτάκι. Πολύ περιορισμένες επιλογές και λέω δεν γαμιέται, γιατί όχι; Που να ήξερα. Είχα πιει και το αλκοόλ μου οπότε λέω κάπως θα το φτιάξω και στραβά να πάει. Παίρνω γραφείο, κλείνω την Σόνια.. ( άριστη επικοινωνία με το γραφείο και εξαιρετικά ευγενική η κυρία που με βοήθησε.) Μπαίνω λοιπόν δωμάτιο, ανάβω ένα τσιγάρο και περιμένω. Πραγματικά μου είπε πως σε 40 λεπτά θα είναι εκεί το κορίτσι και ακριβώς στην ώρα της μου χτύπησε την πόρτα. Εδώ σταματάει η ωραία φάση που νόμιζα ότι και φόλα να είναι θα το γυρίσω τούμπα.

1. Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο, με αχανές ύφος τύπου γιατί με ξύπνησες 5 η ώρα το πρωί ρε φίλε; Συγγνώμη κούκλα μου αύριο θα σε πάρω στις 9:30 το πρωί.

2. Ντύσιμο λες και πάει στην λαϊκή να πάρει ένα κιλό σύκα. Καμία σεξουαλικότητα. 0 περιποίηση. Ένα τζιν σορτσάκι που έφτανε λίγο πιο πάνω από το γόνατο και μια μπλούζα που δεν την θυμάμαι καν. Τόσο αδιάφορη. Παπούτσια πέδιλα. Τα πέδιλα τα αντιαισθητικά για εμάς τους άντρες όμως. Καταλαβαίνετε θεωρώ ποια εννοώ.

3. Στις φωτογραφίες το μαλλί της φαίνεται μακρύ και στην πραγματικότητα δεν φτάνει καν στους ώμους.

4. Τα κιλά της είναι αρκετά παραπάνω από ότι δείχνουν οι φωτογραφίες, κάτι που εμένα με χάλασε και με ξενέρωσε.

Στα του αγώνα τώρα από που να το πιάσω; Το μόνο θετικό είναι η πίπα της που κάνει καλή δουλειά η αλήθεια είναι. Κανένα άνοιγμα, καμία όρεξη, το απόλυτο 0. Κορυφαίο σκηνικό όταν της έριξα στα 4 ένα χαστούκι στον κώλο και γύρισε κατευθείαν και μου είπε μην με βαράς. Για ένα χαστούκι στον κώλο. Δεν είμαι ο Νέιτ Ντίαζ μωρή να σου δώσω άσσο δύο να σε ξαπλώσω. Μια φάπα στο κωλομέρι έφαγες. Όργιο. Γυρνάω στάση ανεβαίνω από πάνω, λέω θα το γυρίσω που θα πάει. Φιλί ούτε στο μάγουλο δεν δίνει. Ποιο στόμα να ζητήσεις και ποια γλώσσα; Ξεκαυλωμένος πλέον, βγαίνω για να την χύσω και πριν τα ρίξω βλέπω να κρύβει με το χέρι της το καυλί μου, για να μην την χύσω στα βυζιά γιατί από ότι κατάλαβα σιχαίνεται. Μπάνιο και της λέω να κάνουμε το ραντεβού από μιάμιση ώρα στην μία. Δεν υπήρχε πλέον σωτηρία. Παίρνει το γραφείο και μου λένε κάτι δικαιολογίες τύπου ότι τώρα το έχουμε κανονίσει από πριν για μιάμιση ώρα και επειδή έχουν αλλάξει οι βάρδιες στις τηλεφωνήτριες δεν γίνεται και κάτι τέτοια. Ρε μαλάκες εμένα βρήκατε να δουλέψετε; Την τηλεφωνήτρια πήδηξα η την Σόνια; Τραγική συμπεριφορά και από το κορίτσι και από το γραφείο. Γενικά δεν θα τους ξαναπροτιμήσω. Κρίμα γιατί στο παρελθόν είχα ξανά δοκιμάσει αυτό το γραφείο και δεν είχα τέτοιο παράπονο. Για να λέμε και τα καλά όμως το μόνο θετικό είναι το επικοινωνιακό της. Μιλάει πολύ καλά
Ελληνικά και μπορεί να σταθεί σε μια συζήτηση. Αν θέλεις να συζητήσεις μαζί της καλή είναι αλλά μέχρι εκεί. Σεξουαλικά το απόλυτο 0. Σαν να πέταξα 150€ στο νερό. Μακριά μάγκες. Μακριά!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 10, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Red&white
Σεβαστός
Εγγραφή:
25 Φεβ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
1.420
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Poetjokey, Milfomaniac, Elganador και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Σεπτεμβρίου, 2022
Συναγωνιστή, υπήρχαν ήδη τρεις κριτικές, και οι τρεις καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα, ότι η γυναίκα είναι μέτρια στις υπηρεσίες της.
review reaction 1 Stavros(2), ButtLicker, hornyasfuck
15 Σεπτεμβρίου, 2022
Είπα μήπως και γινόταν η διαφορά αδελφέ, αλλά καμία αλλαγή.. δεν ξανά τρώω τα λεφτά μου σε τέτοιες!!
review reaction 1 Stavros(2), ButtLicker, hornyasfuck
15 Σεπτεμβρίου, 2022
νομιζω πρεπει να ανοιξουμε ενα patreon να δινει ο καθενας 1-2 ευρω τον μηνα στον @hornyasfuck να κανει τον κασκαντερ να δοκιμαζει κοπελες... Πλατύ χαμόγελο
review reaction 1 Stavros(2)
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3