Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 100 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 297810
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Δεν θα διαφωνήσω με τους προηγούμενους. Έχουμε να κάνουμε με escort υψηλών προδιαγραφών που στο υπάρχων ρόστερ ξεχωρίζει.

Εμφάνιση: από τις φωτό έδειχνε petit κ κάπως skinny. Από κοντά καμία σχέση ! Ύψος περίπου 1.70, ηλικία γύρω στα τριάντα, λεπτή κορμοστασιά, αρμονικό κορμί, περιποιημένη κ ντυμένη στην πένα, μοσχομυριστή. Όταν ξεβρακωθήκαμε και είδα κ τις λεπτομέρειες κάπως μου ήρθε ! Μαυρισμένη από σολάριουμ με απαλό δέρμα, ευλίγιστη, κωλαράκι απίθανο, δαχτυλάκια χάρμα, το βυζάκι να χωράει όλο στο στόμα και η ρώγα να γίνεται κάγκελο με τη μία. Όλα μια χαρά. Φατσούλα χαμογελαστή, ωραίο μαλάκι πιασμένο κότσο. Μόνο τα γυαλάκια λείπανε να αρχίσω να τον παίζω από το ασανσέρ ! Πράσινα ματάκια κ πιστεύω θα της πήγαινε πολύ το κόκκινο μαλλί. Θα έγραφε ! Παίρνει πιστοποίηση πάντως !!

Συμπεριφορά: στην αρχή μαζεμένη και επιφυλακτική. Κουβεντούλα περί ανέμων και υδάτων με τα φτωχα της αγγλικά, όμως θέλει να επικοινωνήσει και αυτό βοηθάει πολύ. Λίγο google translate μόνο. Σιγά σιγά άρχισε να χαλαρώνει. Χωρίς ανόητα γελάκια και χαζά κοπλιμέντα, γυναίκα που νομίζω άνετα την κυκλοφοράς και δημιουργείς θετικές αντυπώσεις για την πάρτη σου. Ήπιαμε το ποτάκι μας και πέρασε στα ενδότερα για ντουζάκι και φρεσκάρισμα.

Υπηρεσίες: gfe έντονο μεν, αλλά gfe. Φιλιά με πάθος, πιπώνει μετά μανίας, χαμούρεμα μια χαρά , χουφτώματα, γλυψίματα όπως πρέπει. Έχει ένα μουνάκι τρέλα που δύσκολα ξεκολάς να δεν το φας για κάμποση ώρα πρώτα. Παθιάζεται και σφίγγεται πάνω σου, αποζητά την επαφή κ τα χάδια και δεν βιάζεται να σε ξεπετάξει. Δοκιμάσαμε doggy, cow κλπ, δεν λέω η θέα στα 4 είνα άλλο πράγμα και στήνεται υπέροχα η τύπισσα, αλλά εγώ ως γνήσιος αγαπούλης προτίμησα το ιεραποστολίκό για περισσότερη ώρα. Έτσι όπως με τύλιγε με τις ποδάρες της και με φίλαγε στο στόμα δεν ήθελα να χύσω με τίποτα, αλλα τι να κανς ? Να μαλοις ? Παρέδωσα πνεύμα 2 φορές...μια στα βυζάκια της κ μία στην καπότα. ο 2ος γύρος ήταν μαραθώνιος. Με διέλυσε. Αν δεν έχυνα θα με κουτούλαγε. Χα χα. Το γλυκούλι μου !! Να σημειώσω ότι έχει εξαιρετική μυρωδιά, και το κορμί της, και το μουνάκι της. Πω πω, το σκέφτομαι κ με πιάνει αμόκ ! χα χα ! Πολύ καλό session. Το ευχαριστήθηκα.

Συμπέρασμα να το πάρετε το κορίτσι. Αν δεν είσαι νεάντερνταλ ή ουγκανος θα περάσεις καλά. Τα μόνα αρνητικά που έχω να σημειώσω είναι λίγο αμηχανία στην αρχή από μέρους της και κάπως μηχανικές κινήσεις στην αρχή του σεξ, και αυτή η μαλακία που καπνίζει το iqoς που βρωμάει σαν ψόφια αγελάδα. Σιχτίρ !

Το γραφείο άψογο.

Υγιαίνετε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 12, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Aragorn135
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
11.484
Πόντοι:
10.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, delipas, HoneyVoskos και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Σεπτεμβρίου, 2022
Δεν ξερω αν παραστρατήσατε με Sienna, τη στιγμή που επέστρεψε στις επάλξεις το κορυφαίο local call girl.

Βέβαια δεν αμφισβητώ ότι η Sienna ειναι πολύ καλή. Την αδικούν οι φωτο διοτι φαίνεται κοντή. Τι ωραια θα ηταν να εμοιαζε εξωτερικά με τη Sienna Day. Κουλ
review reaction 1 Aragorn135
14 Σεπτεμβρίου, 2022
Θα επανορθωσω κ με το local call girl οταν την βρω διαθεσιμη !! Χα χα !!
review reaction 1 Borgia21
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2