Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 60 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 91542
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αρχοντογυναίκα, όμορφη ρωσομολδαβή με βαθιά γαλάζια μάτια που σαγηνεύουν. Αν προσπαθούσα να πω ποιά μου θυμίζει στο πρόσωπο, θα έλεγα τη Σπυροπούλου που εύστοχα έχει ήδη αναφερθεί, ακόμα δε και την (πανέμορφη αλλά ελεεινή) Amber Heard, ιδίως όταν σε κοιτάζει με αυτά τα υπέροχα μάτια.

Και σε κοιτάζει έτσι λάγνα και ερωτικά πριν αρχίσει να φιλάει υγρά και με πάθος, ασταμάτητα και σε κάθε ευκαιρία - όσοι χρειάζεστε τα γλωσσόφιλα για να φτιαχτείτε, look no further (!) - αλλά και όταν επιδίδεται στο ρεσιτάλ στοματικού που προσφέρει, γιατί περί ρεσιτάλ πρόκειται. Η Nataly γλείφει με εξαιρετική μαεστρία. Είναι εμφανές ότι το απολαμβάνει και η ιδία, αφού δεν κρατιόταν να τον πάρει στο στόμα...και όταν τον πήρε, με πήρε και με σήκωσε! Πότε τρυφερά, πότε έντονα, τον κατάπιε λαίμαργα εναλλάσσοντας την ταχύτητα, μούλιασε τα αρχίδια μου κυριολεκτικά στο γλείψιμο, ενώ η επιδέξια γλώσσα της αναζήτησε και άλλους διαδρόμους ηδονής. Κάποια στιγμή επικεντρώθηκε στο ψωλοκέφαλο στο οποίο, κρατώντας το στο στόμα της, ασκούσε πιέσεις με τη γλώσσα της, κάνοντάς του ένα ιδιαίτερο oral massage. Α-πο-λαυ-στι-κό!

Όσον αφορά το σώμα της, ναι, είναι πληθωρικό σε σημεία, χωρίς όμως να είναι παχιά ή πλαδαρή, αφού είναι σφικτή. Τα "πιασίματά" της είναι τοποθετημένα εκεί που πρέπει θα έλεγα. Γεμίζει το χέρι σου, το κρεβάτι σου και η ψυχή σου "γυναίκα", βρε παιδί μου (δεν είναι πιπίνι, γύρω στα 30 την έκοψα). Ασφαλώς ο σωματότυπός της δεν είναι αυτός του μοντέλου, αλλά δεν είναι και η θηριώδης νταρντάνα που είναι τεράστια σε όλα. Αντιθέτως, πέρα από τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου της, έχει επίσης λεπτά και μακρυά περιποιημένα άκρα (ποδολαγνικό alert: φοβερά ποδοδάκτυλα με εξαιρετικό γαλακτώδες pedi - έφαγα με την ψυχή μου), ενώ το δέρμα της είναι απαλό και φροντισμένο.

Όλοι οι συνάδελφοι - περισσότερο ή λιγότερο ευχαριστημένοι - έχουν αναφερθεί στις κριτικές τους στην όρεξη και καύλα που βγάζει στο sex. Υπερθεματίζω, τονίζοντας ότι βάζει πάθος, ενώ παίρνει και πρωτοβουλίες, όπως όταν μου ζήτησε από μόνη της doggy ή να με γλείψει ξανά και μάλιστα πιο ιδιαίτερα (μερακλής alert). Σου δίνει την εντύπωση ότι το ζει το γαμήσι, ότι προσπαθεί και η ίδια να περάσει καλά. Δεν θα ξεχάσω με πόση μανία έτριβε το μουνάκι της όταν σφυροκοπούσα, αναζητώντας και η ίδια τη δική της κορύφωση (πέταξε και την ατάκα της "μμμ...ωραίο μεσημεριανό χύσιμο").

Χαριτωμένη λεπτομέρεια: αντιλαμβανόμενη τα ακραία ποδολαγνικά μου ένστικτα, με ρώτησε "θες να χύσεις στα ποδαράκια μου; ...ή μήπως μέσα στο στόμα μου"; (cim συμπεριλαμβανόμενο στην τιμή βάσης των 150 ευρώ). Παρά τις δύο εξαιρετικές επιλογές, τελικά επέλεξα να χύσω μέσα της, τυλιγμένος από τις ποδάρες της και χαμένος σε παθιασμένα γλωσσόφιλα. Ο αγαπούλης μέσα μου ήταν αδύνατο να συγκρατηθεί βλέπετε...

Τέλος είναι πολύ ευχάριστη στο social, καθώς είναι επικοινωνιακό άτομο με χιούμορ, αλλά και συνειδητοποιημένη χωρίς να σαχλοκουδουνίζει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 12, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.415
Πόντοι:
6.490
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, THV, Γιώργος Παπ. και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Σεπτεμβρίου, 2022
Η εθνική αποκλείστηκε, αλλά εσύ φίλε παίρνεις χρυσό στις περιγραφές!!
review reaction 1 review reaction 2 olddog, eridon1877
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1