Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 15 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 61927
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Όταν είχα πρωτοδεί τη Veronyka στο γραφείο καύλωσα στιγμιαία, γιατί είναι ακριβώς το στιλ που μου αρέσει. Πετίτ σκίνι και μικρή σε ηλικία (νομίζω 20-22 πραγματική).

Να πω ότι γενικά πέρασα πάρα πολύ καλά, είναι ένα πραγματικό κουκλί και δίνει πόνο στο σεξ, αλλά βάζω ίσως για τους εξής δύο σημαντικούς για εμένα λόγους: δεν φιλάει με γλώσσα (πολύ κακό για μένα) και δεν μιλάει γρι αγγλικά και ελληνικά. Είσαι αναγκαστικά με Google translate (Αλβανίδα είναι, όχι Μολδαβή) και αυτό δυσκολεύει πολύ την επικοινωνία. Σε επίπεδο χρόνου κυρίως.
Το γραφείο επίσης κάνει ένα τεράστιο σφάλμα με όλες τις κοπέλες. Γράφει μάλλον με template υπηρεσίες που δεν ισχύουν για όλες, όπως η περίπτωση των φιλιών με γλώσσα εδώ. Να το δουν, γιατί αυτό αποτελεί παραπλάνηση.

Αρχικά, λοιπόν, μπούκαρε στο δωμάτιο με ένα τελείως στραβωμένο ύφος και λέγοντας με το ζόρι hi, αλλά αφού έκανε ντους και είχα ετοιμάσει κι εγώ να ρωτήσω κάποια πράγματα με το gt, γλύκανε. Το κορμάκι της είναι θεϊκό, το δέρμα μωρού και τα βυζάκια και το μουνάκι της μια ζωγραφιά. Μοσχομυριστή κι ευωδιαστή παντού. Χαϊδευομαστε λίγο και κατεβαίνω κάτω για δουλίτσα (είμαι λάτρης του γλυφομουνιού αν βρω καλό υλικό). Άρχισα σιγά σιγά με γλώσσα και ένα δαχτυλάκι. Καταλαβαίνω ότι αρχίζει να ανάβει. Χώνω δεύτερο δάχτυλο και σπατουλάρω πιο γρήγορα. Έχει αρχίσει να βογγάει και το κορμάκι της να συσπάται. Χώνω τρίτο δάκτυλο, μπαινοβγαίνουν γρήγορα όλα τα δάχτυλα και μέχρι τέρμα βάθος και τρελαίνω την κλειτορίδα της με τη γλώσσα. Πλέον φωνάζει δυνατά και ανεβοκατεβάζει τη λεκάνη της σαν τρελή. Χώνω και τέταρτο δάκτυλο, το αρχικά πολύ στενό μουνάκι της έχει ανοίξει πλέον σαν πηγάδι, η γλώσσα μου κινείται με πολύ υψηλές ταχύτητες παντού, της το φτύνω και το σαλιώνω τέρμα και σιγά σιγά χώνω και τελευταίο δάχτυλο και είναι σχεδόν όλο το χέρι μέσα στο μουνί της. Έχει πλέον μανιάσει τελείως και ξαφνικά φωνάζει "OOOOOOHHHHH FUUUUUUUUCCCCKKKKK" και το κορμί της τρέμει ολόκληρο... Αν όχι όλο το ξενοδοχείο, μας άκουσε σίγουρα όλος ο όροφος. Αφού έχυσε, μου απομακρύνει το χέρι και πιάνει μόνη της τον πούτσο και αρχίζει ένα πάρα πολύ καλό τσιμπούκι και μαλάκισμα μέχρι που τα παίρνει αδιαμαρτύρητα όλα στο γλυκό της προσωπάκι που έγινε κάτασπρο.
Ακολούθησε ένας δεύτερος γύρος με ακριβώς τα ίδια συν ένα δυνατό πισωκολλητό όπου επίσης γούσταρε τρέλα, σπρώχνωντας δυνατά το κωλί της επάνω μου για να μπαίνω όσο πιο βαθιά γινόταν. Το όλο αποτέλεσμα ήταν η απόλυτη καύλα!!! Τη χύνω και δεύτερη φορά στη μάπα και ησυχάζουμε κι οι δύο.

Φεύγοντας μου έγραψε ότι πέρασε καταπληκτικά. Της είπα κι εγώ.

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να την ξαναδώ, αλλά αν φιλούσε με γλώσσα και μιλούσε τουλάχιστον κάποια αγγλικά, θα ήταν ένα από τα απόλυτα στανταράκια μου!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 01, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιαν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
735
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Senor_Love, spor48, eridon1877 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού