Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 38 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βάση κριτικών που διάβασα,είχα διάθεση να χτυπήσω milfοειδές άλογο που γουστάρει δυνατό σεξ και για αυτό επέλεξα την Laura.Καταρχήν οι φωτογραφίες είναι 10ετίας τραβηγμένες σίγουρα,την κοπέλα την έκανα για 35άρα ίσως και λίγο παραπάνω όταν την είδα.Λεπτό σώμα/κανονικό αλλά έχει αρχίσει και κρεμάει(κοιλιά,κώλος),το πρόσωπό της μου άρεσε σχετικά.
Φαουλ για την καθυστέρηση να έρθει στο ραντεβού,το γραφείο με ενημέρωσε πως δεν έβρισκε ταξί,δεν βιαζόμουν ιδιαίτερα αλλά ήταν κάτι που δεν μου άρεσε.
Μπήκε μέσα χαμογελαστή και ευδιάθετη,το μπλα μπλα το έχει σε μεγάλο βαθμό.Μου ζήτησε ένα ποτήρι λευκό κρασί,το ζήτησα από την ρεσεψιόν και μέχρι να έρθει μιλούσαμε για διάφορα.
Στα του αγώνα τώρα,η αλήθεια είναι πως όντως όπως αναφέρουν και άλλοι,γουστάρει δυνατό γαμήσι(fuck me hard μου ψιθύρζε στα αυτιά),ήθελε να τις δαγκώνω τις ρώγες τρελαίνεται για αυτό,ανατρίχιασε κάτι που διαπίστωσα σφίγγοντας τα μπούτια της.Στοματικό το έχει σε καλό βαθμό θα έλεγα.Μου τσιμπούσε τις ρώγες αρκετές φορές στα προκαταρκτικά,έπεσαν σφαλιάρες φουλ,στην αρχή ήπιες,μετά το χέρι μου βάραινε πιο πολύ,γούσταρε και αυτή.Στα 4 της την έπιασα δυνατά από τον σβέρκο και από το πόδι σηκώνοντάς το λίγο και έφαγε δυνατό πρεσάρισμα με βογγητά και κάπου εκεί ήρθε το τέλος.
Μετά πιάσαμε πάλι την κουβέντα,βάπτισε και την ψωλή μου Tuco Χαχαχα! (από Breaking Bad όποιος ξέρει,θαυμαστής της σειράς είναι όπως και εγώ).Δεύτερη φορά δεν υπήρξε,ήμουν και κουρασμένος λόγω ζόρικης μέρας και πήγαμε την κουβέντα μας μέχρι να φύγει.
Καλό τυπάκι σε γενικές γραμμές με μεγάλη δόση τρέλας ''καλής'' όμως.Όσοι γουστάρουν 35άρες+,επιλέξτε την άφοβα,του δίνει και καταλαβαίνει.
Για εμένα 1-2 φορές είναι,όχι παραπάνω.....καλά να περνάτε κύριοι

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 09, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Manimal
Ανώτατος
Εγγραφή:
9 Φεβ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
36.030
Πόντοι:
10.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, eridon1877, THV και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού