Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 15 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 52962
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Εύκολη συνεννόηση με το γραφείο και η Σοφία στην πόρτα μου στην ώρα της. Πεταχτό φιλάκι στην πόρτα και πέρασε μέσα με άνεση, όρεξη και πολύ καλή διάθεση.

Καθίσαμε στο κρεβάτι και είπαμε 2-3 κουβέντες για να σπάσει ο πάγος, όχι ότι υπήρχε. Αρχίσαμε γρήγορα τα φιλιά και σιγά σιγά είχαμε και χρήση γλώσσας, όπου όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο έντονη. Σηκώθηκε μπροστά μου και ξε ντύθηκε, αφήνοντας μόνο το στριγκακι της. Έπεσε στα 4 στο κρεβάτι για να της το βγάλω. Μόλις αφαιρέθηκε, έβαλε το χέρι της στο αιδοίο, άνοιξε τα χειλάκια της και άρχισα τα δαχτυλιασμα. Την γύρισα για γλύψιμο αλλά σταμάτησα σχεδόν αμέσως. Προτιμούσα να την βλέπω να καυλώνει με 2 δάχτυλα στην υγρή της τρυπούλα. Μετά έκατσε κάτω, στήριξε το κεφάλι της στο κρεβάτι και άρχισε μια πιπαρα από άλλο πλανήτη. Της ζήτησα να τον βάλει όσο πιο βαθιά στο στόμα της και δεν μου χάλασε χατήρι. Έβγαζε την γλώσσα έξω και τον έχωνε αργά και βασανιστικά. Μόλις δεν μπορούσε άλλο της κρατούσα το κεφάλι για μερικά δεύτερα και την άφηνα να τον βγάλει. Μετά πάλι από την αρχή. Αυτό έγινε αρκετές φορές. Την ξαπλώνω στο κρεβάτι για να της δαχτυλιασω αυτή τη φορά την πίσω τρυπούλα. Ήμουν πλέον έτοιμος. Σκούφο και αρχίζουμε με εμένα από πάνω έχοντας τα πόδια της στους αγκώνες μου με το τέλος να έρχεται μέσα στο σκούφο λίγο μετά.

Μπάνιο ένας ένας και επιστροφή στο κρεβάτι για τσιγάρο και κουσκούς.

Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε με δική της πρωτοβουλία. Γλωσσοφιλα και μπαλαμουτι φουλ. Κάποια στιγμή ενώ είμασταν ξαπλωμένοι άρχισε να παίζει την κλειτοριδα ενώ τα δάχτυλα έμπαιναν στις τρυπούλες της εναλλάξ. Πηγαίνει κάτω για πιπα, επανάληψη του πρώτου γύρου. Φοβερή και πάλι. Αυτή τη φορά πήγε μόνη της για deep. Πέρασμα σκούφου και με καβαλάει. Πολύ καλό riding. Όταν κουράστηκε ανέλαβα εγώ, όπου μου ζήτησε να της βάλω κωλο δάχτυλο όσο τη γαμουσα. Άλλο που δεν ήθελα. Την γυρίζω στα 4. Ένα μικρό πέρασμα μπρος και πίσω και αρχίζω δυνατό μπάσιμο στο νινακι της στο οποίο δεν είπε όχι. Ταυτόχρονα της έριχνα σκαμπιλια στον κωλο και όταν σταματούσα μου τα ζητούσε από μόνη της. Κράτησα σε δυνατό ρυθμό αρκετή με το τέλος να έρχεται στο στοματάκι της. Δεν με στραγγιξε και της έφυγαν μερικά κάτω.

Μπάνιο και πάλι ένας ένας, ντύθηκε, πήρε το αντίτιμο των υπηρεσιών της και έφυγε.

Η Σοφία ήρθε ωραία ντυμένη. Στο πρόσωπο μου άρεσε αρκετά. Διάβασα αρκετά για τα δόντια της. Θέλουν μια διόρθωση αλλά δεν είναι, για μένα τουλάχιστον, αντιαισθητικα. Στήθος ότι βλέπετε στις φωτός, πολύ καλό. Σώμα κορμάρα. Γράφουν ότι πήρε μερικά κιλά. Για μένα έκανε πολύ καλά. Δεν ξέρω πως ήταν πριν για να συγκρίνω, αλλά για τα δικά μου γούστα με 1 -1.5 κιλό ακόμα θα είχε το ιδανικό σώμα για το ύψος της. Κωλος, κωλαρα, στο ύψος του και σφιχτός. Πέρασα πολύ καλά. Πήρα στο μάξιμουμ αυτά ακριβώς που ήθελα. Δεν λέει όχι σε τίποτα. Αντέχει στους έντονους ρυθμούς και γενικά είναι εκεί για να ευχαριστήσει τον πελάτη και να ιδρώσει την φανέλα. Τζελ και μαλακιες ούτε καν. Έχει αυτόματη λίπανση.

Μια γενική παρατήρηση που το βλέπω συχνά τώρα τελευταία απλά κάποια στιγμή έπρεπε να το πω. Καλό θα ήταν πριν πάτε στον πελάτη ή και στο ημίχρονο ακόμα να μην πλένετε μόνο τα επίμαχα σημεία. Αφιερώστε 2-3 λεπτά παραπάνω. Έχω διαβάσει και σε άλλες κριτικές να σχολιάζουν ότι πλένουν μόνο το νινακι τους.

Θα την ξαναδώ σίγουρα. Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 08, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.438
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis_Greece4, silverxxx, hornyasfuck και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Σεπτεμβρίου, 2022
Την έκοψες για Ελληνίδα ή όχι;;
review reaction 1 hornyasfuck
11 Σεπτεμβρίου, 2022
Ναι. Τώρα αν δεν είναι δεν το ξέρω. Δεν έδωσα και πολύ σημασία.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2