Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 64 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπόν κανονίζω συνάντηση με την κυρία Μάγια καυλωμένος για αυταρχικό και ξεκώλιασμα κωλοτρυπίδας όπως και έγινε. Με υποδέχεται με μαύρα εσώρουχα και το χαμόγελο στα χείλη ευγενική όπως ήθελα για να σπάσει ο πάγος. Κάθομαι στο κρεβάτι με ρωτάει ευγενικά τι θέλω και της απαντώ αυταρχικό. Με ρωτάει λεπτομέρειες αν θέλω fisting, να με κατουρήσει κλπ. Της λέω ότι θέλω να μου κάνει πρώτα μασάζ προστάτη για να με ανοίξει να μου βάλει γυναικεία εσώρουχα και ένα λουρί στον λαιμό όταν θα με γαμάει με το στραπόν της. Ήθελα να παίρνει πρωτοβουλίες και της το είπα μου λέει ωραία.
Ξεκινάω λοιπόν να βγάζω τα ρούχα μου και καθώς έχω γδυθεί και έχω κατεβάσει το μπόξερ, μου δίνει 2 χαστούκια στα κωλομέρια που με ξάφνιασαν και με καύλωσαν. "Τώρα θα δεις μου λέει τι πάει να πει ξεκώλιασμα" και με φτύνει στα μούτρα μου έδωσε κάτι κόκκινα εσώρουχα που μου άρεσαν και τα φόρεσα. Μετά μου έβαλε το λουρί με την αλυσίδα. Ενώ έχω φορέσει τα εσώρουχα μου δίνει ένα βίαιο σπρώξιμο και πέφτω στο κρεβάτι και κάθεται πάνω μου και μου λέει σε αυταρχικό τόνο να της τον καθαρίσω καλά όπως και έκανα. Γλύφω για κάνα δεκάλεπτο την υπέροχη κωλοτρυπίδα της ενώ εκείνη μου βάζει δάχτυλο και μπαινοβγαίνει απότομα μέσα μου. "Φτάνει τώρα" μου λέει και με αρπάζει από τα μαλλιά κάθεται στην πολυθρόνα και μου λέει "πέσε κάτω και γλύψε τα πόδια μου ΤΩΡΑ" πέφτω λοιπόν στα 4 και γλύφω τα υπέροχα πόδια της και τον παίζω λίγο αυτό όμως δεν αρέσει στην αφέντρα μου και με χαστουκιζει δυνατά στο μάγουλο "αυτό δεν θα το ξανά κανείς, θα χύσεις όταν σου το πω εγώ". Συνεχίζω με τι γλυψιμο λίγη ώρα ακόμα ώσπου μου λέει "τώρα μωρή πουτάνα θα σε ξεκωλιασω γιατί με καύλωσες". Με αρπάζει και πετάει στο κρεβάτι μπρούμυτα σαν πουτάνα δυσκολεύεται λίγο αλλά καταφέρνει και μου χώνει το στραπόν και μπαίνει με φορά. Αρχίζει λοιπόν ένα επικό ξεκώλιασμα με τον κώλο μου να δέχεται απανωτά χαστούκια και να κοκκινίζει. "Έτσι μωρή ξεφτιλισμένη να έρχεσαι να σε γαμάω" το ξεκώλιασμα του κώλου μου κρατάει κάνα δεκάλεπτο και εκεί που νομίζω ότι θα χύσω με γυρνάει ανάσκελα μου σηκώνει τα πόδια ψηλά και μπαίνει βίαια μέσα μου. Είχα καυλώσει τόσο που ήθελα να χύσω εκείνη τη στιγμή, μετά από 5 λεπτά ξεκωλιάσματος στα ανάσκελα χύνω καθώς μου τον παίζει σε μια έκσταση καύλας και πρωτόγνωρης ηδονής που δεν είχα ξανά νιώσει μέχρι να με ξεσκίσει η ικανότατη αφέντρα Μάγια. Δεν βγήκε κατευθείαν από μέσα μου αφότου έχυσα αλλά έκατσε κανένα λεπτό μέχρι να σιγουρευτεί ότι με ξεζούμισε για τα καλά ποιανει τα χυσια μου και τα βάζει στη μούρη μου λέγοντας μου τι καλή πουτάνα είμαι. Πάω να σηκωθώ και μου λέει ότι έχουμε ακόμα ένα τέταρτο και αν θέλω να κάνουμε κάτι ακόμα. Παίρνω τα πόδια της στο στόμα μου τα γλύφω και τραβάω μαλακία. Περνάει η ώρα, ντύνομαι την χαιρετάω και της λέω πόσο υπέροχα πέρασα σήμερα. Πλησιάζω στην πόρτα να την ανοίξω και στέκεται δίπλα μου, στέκομαι και εγώ εκεί για λίγο. Σε μια στιγμή υποταγής γονατίζω και φυλάω το πόδι της, "τώρα μπορείς να φύγεις μου λέει". Καύλωσα τόσο που σκέφτομαι από τώρα την επόμενη συνάντηση μου μαζί της!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
50€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Pegging Slave
Μέλος
Εγγραφή:
27 Αυγ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
316
Πόντοι:
20
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kolokolo, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, σακης47 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Σεπτεμβρίου, 2022
Φίλε π ς μπορω να βρω το τηλέφωνο της κυριας Μάγιας?
08 Σεπτεμβρίου, 2022
Τι ανωμαλαρες κυκλοφορούν εκεί έξω ρε τύποι μου...
review reaction 1 review reaction 3 TRR, txar, PeteTell και 8 άλλα μέλη
08 Σεπτεμβρίου, 2022
Βλέπεις ρε Άλεξ τι δράμα βίωσε το παλληκάρι μας;
review reaction 1 review reaction 3 TRR, dracoumel, steeve
08 Σεπτεμβρίου, 2022
Να υποθέσω τώρα ότι εσύ δεν είσαι πούστης που σου έσκισε τον πάτο γυναίκα ε; Τι, όχι;
review reaction 1 review reaction 3 TRR, Διαγραμμένο μέλος 175111
08 Σεπτεμβρίου, 2022
Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο Δηλαδη η κ.Μαγια δεν τον τρωει πλεον ...μονο τον δνει ? Πλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελο ..... ολεs οι κριτικεs ειναι για μερακληδεs πλεον Πλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελο.α ρε Μαγια
review reaction 1 greekarmy
08 Σεπτεμβρίου, 2022
Κρίμα για την μεταστροφή
Της.Γιατι κάποτε υπήρξε πολύ ωραία γυναίκα.τελευταια φορά που την πήρα ήτανε γύρω στο 2014-15.μου είχε πει αποτο τότε ότι θα το γύριζε στο αυταρχικό.
09 Σεπτεμβρίου, 2022
Λογικό να το γυρίσει σε αυταρχικό αφού ξέρει να γαμάει και να ξεφτιλίζει σαν γνήσια Ντόμινα!
09 Σεπτεμβρίου, 2022
Έχει δημιουργήσει πελατεία νέου τύπου ...θα θησαυρισει η κυρά Μαγιά!
10 Σεπτεμβρίου, 2022
Κριτικες διαβαζα ρε παιδια, εψαχνα μια πατομουνα που δεν θυμομουν το ονομα της, διαβαζω τιτλο κριτικης "Η κυρα μαγια με ξεκωλιασε", λεω "τι στον πουτσο..??".... επρεπε να σταματησω εκει, αλλα τα ματια μου λειτουργησαν μονα τους.. τι διαβασα γαμω τα Άγια βραδιάτικα.. καλά γαμήσια στα παιδια, να γαματε, οχι να σας γαμανε μαγκες..
review reaction 1 TRR
07 Μαρτίου, 2023
Φίλε παίζει να μου στείλεις τηλέφωνο;
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10