Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 112 10
Call-Girls 280598
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Δεν ειμαι απο αυτους που συμμετεχουν τρομακτικα ενεργα στα νηματα και ειδικα στις ανεξαρτητες, μου αρεσει ομως να χαζεύω… Μου κεντρισε το ενδιαφερον η Ελενα για τον οξυθυμο χαρακτηρα της συνηθως αυτες οι γυναικες εχουν πολυ παθος στο κρεβατι. Ακολουθησα τις οδηγιες της και εβαλα μια paypal 30 ευρω και την έστειλα στο instagram με ενα λογαριασμο που εφτιαξα ειδικα για αυτο το λογο. Το ραντεβου το εκλεισα για 2 μερες μετα στο salem.
Η Ελενα ειναι μια γυναικα κοντη σχετικα με φτιαγμενα βυζια τα οποια ομως ειναι λιγο σκληρα στην υφη και εχουν μια καθετη τομη. Εχει ενα πολυ καυλωτικο τατουαζ πανω απο το μουνι της. Τωρα επειδη το ραντεβου εγινε μεσα στον αυγουστο αρχες δεν θυμαμαι αν ηταν κουνελακι του playboy η jessica rabbit. Ηρθε στην ωρα της μπηκε στο μπανιο και γυρισε με ενα ωραιο σετ κοκκινο εσωρουχων με ζαρτιερες να κρεμονται. Λιγο σοσιαλ οπου προσπαθησε να μου πει τα τεκταινομενα του “πολεμου” που δεχεται και του μπουλινγκ αλλα δεν με ενδιεφερε και πολυ οποτε γυρισα την κουβεντα αλλου.
Παμε τωρα στο σεξ… Ηταν αυτο που πιστευα και ακομα παραπανω. Εχει παθος εχει ενεργεια και για την ωρα που θα πληρωθει ειναι αφοσιωμένη στον παρτενέρ της. Δινει το 100% του εαυτου της, κανει σχεδον ολη την δουλεια αυτη, ακούραστη σεξεργατρια… Εντονος ο πρωτος γυρος με σεξ σε ολες τις στασεις με κορυφαια σταση το αναποδο καουμποι.
Ντουζακι απο τους δυο μας εναλλαξ και τσιγαρακι απο μερος μου. Αυτη ειχε μαζι της κατι βρωμερα πουρακια (δεν μου αρεσει γενικα η μυρωδια του πουρου) που ευγενικα ζητησε να κανει και καναμε παρεα το διαλειμμα μας.
Δευτερος γυρος λιγο δυσκολος απο μερους μου παροτι το μενου ειχε αρκετο πρωκτικο δυσκολευομουν αρκετα οποτε το γυρισαμε στην πιπα οπου και κατεθεσα στο στομα της. Το ραντεβου κρατησε μικτα 1.30 ωρα. Το κοστος ηταν 120 ευρω και η ημερομηνια του ραντεβου ειναι ενδεικτικη.
Αν λοιπον στην συγκεκριμενη ακολουθησεις τις οδηγιες που σου δινει για το ραντεβου θα περασεις γαματα. Πραγματικα απο τα πιο καλα μιλφ που υπαρχουν αυτην την εποχη και με πολυ καλο vfm. Δεν νομιζω να ξαναπαω οχι γιατι δεν αξιζει. Απλα η θαλασσα εχει πολλα ψαρια και θελω να γαμησω οσες πιο πολλες και διαφορετικες μπορω κι ας φαω και φολα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 05, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
S
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Ntaffy2, Annapurna και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Σεπτεμβρίου, 2022
Αρε σωτο κ γω τα ιδια εκανα με πηδαγαν ροτερνταμ πηδαγα αθηνα
J
Johnykk
08 Σεπτεμβρίου, 2022
ωραίος ο παίκτης paypal ???‍♀️???# έφυγα ήδη ???
08 Σεπτεμβρίου, 2022
H κριτική είναι πέρα για πέρα ΨΕΎΤΙΚΗ. Ντροπή σου. Δεν έχω καπνίσει ΠΟΤΕ πουρακια μπροστά σε πελάτη, διότι ζαλίζομαι και με χαλάει πρωτίστως και δεύτερον δεν νοιώθω την ανάγκη να το κάνω. Ποιος ολοφο; να πεις ψεμματα? Ρε ψευτη, δεν ντρέπεσαι. Κάνω ένα πουράκι το βράδυ και μόνη στο σπίτι. Δεν Ανέχομαι ψευτιμες κριτικες ακόμη κι, αν είναι καλές. Ποιος ο λόγος να πεις ψεμματα ρε συ. Επίσης κοντο είναι το μάτι σου. Είμαι 1.66 ακριβώς. Επιπλέον, δεν έχω κλειστό ραντεβού 2 μέρες πριν. Μα γιατί γράφεις ψεμματα? Λοιπόν ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά δεν θα πάρω, σορρυ.
review reaction 1 review reaction 3 faflatas, gasper, buzzkill και 5 άλλα μέλη
08 Σεπτεμβρίου, 2022
καλα τωρα το 1,66 δεν ειναι πλεον και πρωτο μποι ουτε για Ελληνιδα......
review reaction 3 Jack Skellington
09 Σεπτεμβρίου, 2022
Πουράκια; Τι είναι αυτά; Να πνίγει στην μποχα ο πελατης
09 Σεπτεμβρίου, 2022
δεν μυριζει τοσο ασχημα το πουρακι της Ελενας
μαζι εχουμε κανει παντως πουρακι Φιλί
G
geroksouras
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6