Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 20 10
Call-Girls 32080
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Εμφάνιση: πρόσωπο με πολύ όμορφα γλυκά χαρακτηριστικά, με ιδιαίτερα μάτια και χαμόγελο. Σώμα πιό ογκώδες σε σχέση με τις φωτό, σωματότυπος νταρντάνας χωρίς περιττά κιλά, σφιχτό δέρμα με αρκετά tattoos σε χέρια και γλουτούς, φυσικό στήθος.

Επικοινωνία: Στο λεκτικό κομμάτι, πρακτικά μηδενική στα Αγγλικά, μπορεί ωστόσο να συνεννοηθεί με μονολεκτικές προτάσεις. Τα υπόλοιπα με google translate. Στη μη λεκτική επικοινωνία το επίπεδο είναι καλό (διάθεση, χαμόγελο, γλώσσα σώματος, εκφράσεις προσώπου, βλεμματική επαφή, τόνος φωνής, κινήσεις κλπ).

Σεξ και επίπεδο προσομοίωσης GFE: Στοματικό σε καλό επίπεδο, μάλλον της αρέσει να το προσφέρει. Δεν προτιμάει να της το προσφέρουν σε επίπεδο δικής της κορύφωσης. Στο 69 μη δεκτική στο να της γλύψω τον κώλο. Στο σεξ αρκετά συμμετοχική αλλά δεν θα έλεγα πλήρως απελευθερωμένη κ αυτό μου μείωσε το επίπεδο ικανοποίησης.
Εξηγούμαι: ενώ αρχικά φαίνεται ότι είναι δεκτική σε φιλί στο στόμα, δεν είναι καθόλου δεκτική σε βαθύ φιλί με γλώσσα, με πολύ ισχυρή δική της οριοθέτηση (με τη γλώσσα της). Οκ, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι αυτό οφείλεται σε θέμα υγιεινής του παρτενέρ της, στη δική μου περίπτωση όμως αυτό απλά δεν τίθεται ως θέμα. Η άρνηση λοιπόν στο βαθύ φιλί με γλώσσα από την πλευρά της με αποστασιοποίησε και με απέτρεψε στο να απελευθερωθώ πλήρως μαζί της, γεγονός που αυτόματα μετέτρεψε την όλη συνάντηση σε μια απλή ξεπέτα του Σαββατόβραδου που θα έχω ξεχάσει ότι έζησα μέχρι την Κυριακή το απόγευμα, και την υποβάθμιση της εμπειρίας συνοδού σε επίπεδο γυναίκας ενός καλού studio. Ενώ πάντα έχω τη θετική προδιάθεση να εκτιμήσω ιδιαίτερα τις ΠΟΛΥ καλές gfe καταστάσεις και να περάσουμε όμορφα (έως και θεϊκά) και οι 2 πλευρές, αυτό για να γίνει προϋποθέτει αμφίπλευρη προδιάθεση. Ίσως να ήταν και θέμα χημείας. Όπως και να χει, τελείωσα 2 φορές, τη δεύτερη αρκετά σφιγμένος αλλά τα κατάφερα.

Value for Money: καλό (6/10) αλλά μέχρι εκεί, τουλάχιστον για την εμπειρία που έζησα εγώ. Αναγνωρίζω ότι αρκετοί συναγωνιστές έχουν περάσει καλύτερα από εμένα, και δεδομένου ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι αρκετά όμορφη και ευδιάθετη, φαίνεται ότι υπάρχει καλή προοπτική για τους συναγωνιστές που θα την επιλέξουν μελλοντικά.

Ευχαριστούμε το YourAngels και τις γυναίκες του για τις υπηρεσίες που παρέχουν, Kudos to IvanTheGreat!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 03, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, Ntaffy2 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού