Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 61 10
Call-Girls 160760
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Αν και ξέρω ότι η κριτική είναι ετεροχρονισμένη, ήθελα να γράψω (κατ'εμε) για την καλύτερη κοπέλα του Glamour, καθώς σε λίγες μέρες αποχωρώ πάλι για δουλειά. Aς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Με το που γύρισα από δουλειά, είχα αρκετές υποχρεώσεις, οπότε δεν ήταν εφικτό να την συναντήσω. Εν τω μεταξύ, η κοπέλα είχε σταματήσει κιόλας για ένα διάστημα, και λογικό κιόλας "καθώς και είναι σε κάτι από τα "μικρά" πράγματα, που για κάποιους σαν εμένα, κάνουν την διαφορά", δηλώνει κανονικά την υπηκοότητα της και δεν ψεύδεται, οπότε ήταν δύσκολο και για εκείνη. Όταν λοιπόν ξαναξεκίνησε την συνεργασία της με το γραφείο, έστειλα μήνυμα, αλλά για κακή μου τύχη η κοπέλα ήταν φούλ κλεισμένη για 2 μέρες. Κατάφερα να την βρω την 3η μέρα και έκλεισα και 2ωρο, καθώς ήθελα να ευχαριστηθώ όχι μόνο το σεξ μαζί της, αλλά και την παρέα της. Μου είπαν βέβαια ότι η τιμή έχει ανέβει, αλλά προσωπικά και λόγω εργασίας, εγώ δεν καταλαβαίνω από τέτοια. Αν ξέρεις ότι περνάς καλά κάπου, όσα και να σου ζητάνε, τα δίνεις. Πήγα λοιπόν τελευταίο ραντεβού στην κοπέλα, η οποία στεγαζόταν σε ένα ξενοδοχείο, που δυστυχώς από μόνο του, είχε πολλά προβλήματα.( Έμαθα ότι είχε διαρροή αγωγού απολυμάτων από κάτω και γινόταν ο κακός χαμός από κουνούπια.) Επίσης έτυχε να δω αυτούς τους βλάκες του Internet(Hayate και λοιπούς) που ειλικρινά απορώ πώς ο κόσμος ακολουθεί τέτοια άτομα. Anyway.
Ανέβηκα λοιπόν πάνω στο δωμάτιο, το οποίο και αυτό είναι λάθος κατανεμημένο, αλλά είδα την όμορφη και ειλικρινά ησύχασα. Με περίμενε με μαύρα εσώρουχα, τα οποία απλά έφυγαν εντός 5 λεπτών. Μπήκα για ντους, εκείνη μοσχομύριζε, έτσι και αλλιώς, και με το που βγήκα με ξάπλωσε, και απλά ξεκίνησε ένα τρελό παιχνίδι μεταξύ των 2 μας, όπου γλώσσες, δάχτυλα, σώματα έγιναν όλα ένα. Είχα πολύ καιρό να νιώσω έτσι, κοντά 4 μήνες από όταν την είχα δει τελευταία φορά, αλλά μας βγήκε τόσο αυθόρμητα όλη η φάση που δεν το περίμενα. Σε θέματα σεξ δεν χρειάζεται να περιγράψω, καθώς τα έχω αναφέρει. Το μόνο που θα προσθέσω, είναι ότι μου έκανε δώρο κάτι που ούτε αυτό το περίμενα. Καθίσαμε μετά, συζητήσαμε, μου έδειξε το πως πέρναγε ο καιρός την εποχή που δεν δούλευε και μετά απο 20 λεπτά, ενώ δεν είμαι συνηθισμένος σε δεύτερους γύρους, κάτι τα χάδια της, κάτι τα φιλιά της, κάτι η ανάσα της, είχα ανύψωση full και έπεσε καθαρό σεξ 45 λεπτών χωρίς διάλειμμα, και χωρίς να πει το παραμικρό η κοπέλα. Του ναντίον το ζούσε και εκείνη.
Εν κατακλείδι. Βρέθηκα άλλες 3 φορές μαζί της. Θα με ρωτάτε γιατί τα γράφω όλα αυτά. Είδα την προηγούμενη κριτική και ήθελα απλά να γράψω και εγώ κάτι. Δεν γνωρίζω αν θα μπορέσω να ξαναβρεθώ μαζί της λόγω διαφόρων λόγων, τους οποίους βέβαια δεν μπορώ να γράψω εδώ, οι οποίοι δεν έχουν να κάνουν καμία σχέση με υπηρεσίες ή εμφάνιση της κοπέλας, αλλά για μένα απλά είναι ένα 10ΑΡΙ. Με πολύ λίγες γυναίκες στην ζωή μου έχω βάλει 10αρια, αλλά η συγκεκριμένη τα αξίζει και ελπίζω να μπορέσετε να βρείτε όλοι τα δικά σας 10αρια. Αυτά από εμένα και καλό φθινόπωρο.

https://www.youtube.com/watch?v=AzsiE44Lz_w

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 20, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
350€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
olotyxeros
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
2.027
Πόντοι:
1.796
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ντουνταράς, company of heroes tho, elpotero και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2022
''The past is a gaping hole. You try to run from it, but the more you run, the deeper, more terrible it grows behind you, its edges yawning at your heels. Your only chance is to turn around and face it. But it's like looking down into the grave of your love.''
review reaction 1 hornyasfuck, olotyxeros
04 Σεπτεμβρίου, 2022
Πολύ καλά έκανες και ανέβασες αυτή την κριτική!!! Με βοήθησες να μην την επιλέξω. Συμφωνώ με τα σχόλια περί πλαστικούρας σώματος και προσωπικότητας της προηγούμενης κριτικής. Εσύ βέβαια συνέχισε κανονικά.
review reaction 3 review reaction 6 hornyasfuck, olotyxeros, Revlimit
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2