Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 15 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 61926
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Για αρχή θα ήθελα να πω πως η βαθμολογία βασίζεται στο ότι μου αρέσουν η κοντές κοκαλιάρες γι’αυτό και στην εμφάνιση έβαλα αρκετά αστεράκι, την κοπέλα την έχω πάρει 2 φορές απλά τη πρώτη φορά δεν ήξερα τι να γράψω, δεν ήμουν σίγουρος αν η συνάντηση ήταν καλή η μέτρια, οπότε θα γράψω τι έγινε στις 2 συναντήσεις .

Πρώτη συνάντηση αρχές Αυγούστου, κατέβηκα να ανοίξω την εξώπορτα λέγοντας ένα hello, όταν μπήκαμε στο ασανσέρ μου έδειξε στο κινητό μετάφραση που έλεγε “I don’t speak English” οκ της είπα.
Η πρώτη εντύπωση που πήρα ήταν πως της αρέσει να συμμετέχει, φτάσαμε στην πόρτα του διαμερίσματος και δεν μπορούσα να βάλω το κλειδί μέσα, ήταν λίγο σκοτεινά, εκείνη με φώτισε με το κινητό της, μπήκαμε μέσα και με ρώτησε αν μπορεί να καπνίσει μέσα, της είπα όχι καλύτερα να βγούμε έξω(επίτηδες είχα αφήσει μόνο μια καρέκλα έξω που είναι η ταράτσα για να κάτσει πάνω στα πόδια μου ), μετά από αυτό μπήκε για μπάνιο, ήρθε για πίπα cow και doggy(στάσεις που εκείνη διάλεξε), δεν είχα όρεξη να διαχειριστώ ΄τη κατάσταση και να την καθοδηγήσω για το τι ακριβώς ήθελα, οπότε την άφησα να κάνει μόνη της το πρόγραμμά της, αφού τελείωσε ο πρώτος γύρος βγήκαμε πάλι έξω και κάποια στιγμή σηκώθηκε για το δεύτερο γύρο, είχα κανονίσει με άλλη κοπέλα μετά αφού φύγει και της είπα να μην αγχώνεται και να κάτσει πάνω μου μέχρι να τελειώσει η ώρα της και έτσι έγινε.

Δεύτερη συνάντηση έγινε στις 28 Αυγούστου, η κοπέλα ήρθε περίπου 5 λεπτά νωρίτερα(20:55), φαινόταν αδιάθετη αυτή τη φορά , μπήκε μέσα της έδωσα ένα red bull όπως τη προηγούμενη φορά, της είπα να κάτσει πάνω μου, δεν ήθελε, οκ είπα μέσα μου, δεν πειράζει, μιλήσαμε για λίγο με τον μεταφραστή, όταν ήρθε η ώρα να κάνει μπάνιο της είπα πως ήθελα εγώ να τη γδύσω, πάλι μου είπε όχι και πάλι μέσα μου είπα «οκ δεν πειράζει» έγινε ο πρώτος γύρος με της ίδιες στάσης όπως τη προηγούμενη φορά, όταν κάτσαμε την ρώτησα αν φυλάει, μου είπε όχι, στην προηγούμενη συνάντηση επίσης την είχα ρωτήσει αν μπορούμε να κάνουμε μπάνιο μαζί και μου είχε πει όχι, κάτι που θα έπρεπε να κάνει αφού το site της, το λέει. Δεν είπα τίποτα παρόλο που ένοιωθα ότι είμαι σε studio με απλές υπηρεσίες, αφού δεν την έβλεπα να λέει για το επόμενο γύρο και η ώρα ήταν (21:45) της είπα να πάμε για το δεύτερο ενώ είχε ντυθεί, φάγαμε ένα 5λεπτο για να μου πει πως δεν προλαβαίνω και να της λέω πως πρέπει να φύγει στις 9 και έχουμε ένα τέταρτο και μου έλεγε πως είχε έρθει πιο νωρίς, θυμήθηκα τη προηγούμενη και πρώτη φορά που είχα πάρει κοπέλα από το γραφείο τους και δεν έμοιαζε με τις φωτογραφίες της και έφυγε κάνα μισάωρο πιο νωρίς επειδή και καλά πόναγε το πόδι της , παίρνω τηλ μέσο viber και το σήκωσε ένας άνδρας, του είπα τι είχε γίνει και μου έλεγε πως δεν προλαβαίνω σε 5 λεπτά και του έλεγα πως άρχισα να της το λέω πριν ένα τέταρτο, τέλος πάντων φωνάζαμε και η δύο στο τηλ και στο τέλος μου είπε να τη κρατήσω 10 λεπτά ακόμα, άρχισε πίπα αλλά ήμουν νευριασμένος και δεν έπαιρνα εμπρός, μετά το 5λεπτο σηκώθηκε από μόνη της και της είπα και εγώ να φύγει, αφού δεν γινόταν. Εμένα προσωπικά μου άρεσε η πίπα της, σε σχέσι με άλλες την κάνει καλά

Τα συμπεράσματα μου είναι ότι η κοπέλα έχει το δικό της πρόγραμμα και θα κάνει αυτό, εκτός και αν της πεις να κάνει αυτό που θες και αν έχει όρεξη θα σου το κάνει. Αν τουλάχιστον μου είχε κάνει 1 από τα 2 πράγματα που ήθελα(τα οποία είναι και μέσα στις υπηρεσίες της), δεν θα το είχα κάνει θέμα, για άλλη μία φορά το dream girls με απογοήτευσε

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 28, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
tumadre
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
9 Φεβ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
390
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, makao, mancunian1986 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Σεπτεμβρίου, 2022
ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
review reaction 1 hornyasfuck
03 Σεπτεμβρίου, 2022
Φίλε είσαι απαράδεκτος και τσαμπατζής. Κάθεσε στην πληρωμένη ώρα σου και με παίρνεις και μου λες να κάτσει ακόμα 15 λεπτά δώρο μια κοπέλα που έχει 6 ραντεβού στη σειρά μετά από εσένα ήδη κλεισμένα. Άρα να εκτεθώ σε κάποιο συναγωνιστή επειδή εσένα σου τη βάρεσε να θες δώρο ώρα. Ευγενικότατα σου είπα οτι δε γίνεται και κάθεσε και μου πιάνεις τη συζήτηση απαιτώντας το και χάνοντας 3-4 λεπτά ( από επιλογή σου. ) Σου είπα χαρακτηριστικά ότι εαν ήταν διαθέσιμη θα καθόταν 10 λεπτά παραπάνω, και εν τέλη κάθησε 5 λεπτά παραπάνω ούτως η άλλως. πιο συγκεκριμένα από και 58 έφυγε και 04. Κάθεσε και προσπαθείς να κάψεις μια αρκετά καλή κοπέλα επειδή δε σου κάναμε τα χατίρια που είναι και κάτι που δεν σου οφείλουμε για οποιοδήποτε λόγο. Ντροπή σου, θα έπρεπε να υπάρχουν κριτικές και για πελάτες, γιατί αυτή σου η κίνηση είναι απαράδεκτη. Ρώτα άλλους φίλους τί γνώμη έχουν για την κοπέλα και δες τις κριτικές της. Προσπαθείς όμως με τον τρόπο σου να της ρίξεις τη βαθμολογία. απαράδεκτος απλά.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2