Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 11 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Απο την πρωτη μερα που την ειχα δει στα "προσεχως" ειχα σκαλωσει με τις γαμπες της. Μου αρεσε και το υπολοιπο συνολο, αλλα συνηθως οταν λεει 26 ηλικια σημαινει 35 και οι φωτογραφιες εδειχναν κοπελα στα 23-24 περιπου οποτε δεν ηξερα τι να περιμενω... με την πρωτη ευκαιρια λοιπον πηγα για αναγνωριστικο μισαωρο κι ας μην εκανε στραπ συμφωνα με τις υπηρεσιες της, πηγα μονο για την ποδολαγνεια κι οτι αλλο με καυλωνε.
Με το που ανοιγει η πορτα βλεπω μια οικεια φατσουλα, η αναμνηση της μου ειχε μεινει μερες μετα και αρκετα αργοτερα θυμηθηκα οτι μοιαζει καταπληκτικα με τη Reese Witherspoon. Χαμογελαστη, ανετη, καλα αγγλικα. Με το καλημερα που τη ρωταω αν ειναι πρωτη φορα εδω και πως τα περναει λεει οτι δεν της αρεσουν οι ελληνες, ειναι αγενεις, απο δουλεια περναει καλα μονο με ξενους που εχει παρει και η πολη δεν της λεει και κατι. Οκ της λεω, δεν κανουμε ολοι για ολους. Μου λεει εσυ απο που εισαι; Της λεω απο εδω ακριβως Ματάκι και μπηκα για μπανιο. Ζητησα να βαλει γοβες που ειδα οτι ειχε γιατι ηταν ξυπολητη, τις εβαλε αμεσως και οταν βγηκα χαζευε στο κινητο ενω επαιζε MAD TV. Το κορμι της ειναι αξιο αναφορας, τελειο μοντελε κορμι με λιγη χαλαρωση στο στηθος σαν μοναδικο ψεγαδι. Γραμμωμενη λεπτη τοσο οσο, κοιλιτσα τελεια, ποδια ονειρο, γαμπες να τις χαιδευεις και να τις φιλας για παντα. Εκατσα διπλα της να δω τι θα κανουμε. Την κινεζα αυτη και να μιλαει. Επειδη ειχα παρει μισαωρο δεν την αφησα να χαζολογαει πανω απο μισο λεπτο και πηγα να τη φιλησω/χουφτωσω. Σηκωθηκε και μιλαγε. Παω κι εκει, παλι αποφυγη. Της λεω δεν φιλας; Λεει οχι, τελοσπαντων απ οτι φανηκε σιγουρα δεν το προτιμαει το φιλι αλλα κι εγω δεν πιεσα καθολου, επεσα στα ποδια γιατι για αυτα ειχα παει. Εκει εδωσε καλο σοου, οτι ζητουσα και παραπανω. Τα χουφτωσα, τα φιλησα, γαμησα γαμπες, ο κωλος και το μουνι της στο πιατο αλλα δεν εγλυψα, δεν ηθελα. Ολο να μου λεει οτι τον εχω μεγαλο μετα οποτε της λεω αν θες μπορουμε να με γαμησεις εσυ και δεν θα σε γαμησω. Εξεπλαγην! Της εξηγησα τι εννοουσα, ευτυχως ειχα μαζι μου το στραπ και τελικα το τουμπαραμε. Η κοπελα πρωτη φορα εβαλε στραπ και ηταν πολυ καλη! Η συναντηση τελικα εξελιχθηκε σε παρα πολυ ωραια, το μονο που δεν εκανε ηταν να γλυψει λιγο τα αρχιδια που της ζητησα. Κατηγοριματικη. Αλλα καναμε 2-3 στασεις στραπ, με το που με γυρισε στα ισια τελειωσα... καυλα ολα πανω της, ποσο να αντεξω.
Τελικα εμεινε κι αλλος χρονος για κουβεντα μετα, θα κατσει μεχρι 5 Σεπτεμβρη, λογικα θα ξαναπαω.
Καλες τσαρκες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 29, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, elpotero, hornyasfuck και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2022
ξενερωτη δηλαδη εντελως
review reaction 4 pervsexmate
02 Σεπτεμβρίου, 2022
ειδες;
σου ηρθε απο κει που δεν το περιμενειςΧαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
παντως εμενα τα κοριτσια μου λενε οτι στην ελλαδα,ειμαστε απο τους καλυτερους ανθρωπους,ενω σε αλλες δεν παιρνανε καλα.
review reaction 1 pervsexmate
02 Σεπτεμβρίου, 2022
Συμφωνω οτι οι πολλες κοπελες εχουν καλη εντυπωση για τη χωρα μας, ποιος ξερει τι μπορει να της ετυχε βεβαια, δεν διαφωνω οτι ειναι ευκολο καποιος να αποκτησει ασχημη εντυπωση απο καποιους μας..
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3