Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 15 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αγαπητοί συναγωνιστές,

Εάν έχετε διαβάσει κριτικές μου όσον αφορά CGs στον παρελθόν, αυτές σε γενικές γραμμές είναι κυρίως επί του θέματος – δηλαδή πως ήταν η κοπέλα, τι κάναμε, πως πέρασα, εάν θα την ξανασυναντούσα – και τα γνωστά. Για μία και μοναδική φορά όμως λέω να σπάσω το καλούπι και να περιγράψω κάτι λίγο διαφορετικό. Γιατί αυτή την φορά βρήκα όντως κάτι διαφορετικό.


Δεν θα μιλήσω για το εξωτερική εμφάνιση της κοπέλας ή για το εάν είναι χαλαρή ή σφιχτή στο σώμα.
Δεν θα μιλήσω για το πόσο καλά στήνεται στο σεξ ή πόσο καλό στοματικό κάνει.
Δεν θα μιλήσω για το πόσες φορές έχυσα ή δεν έχυσα.
Δεν θα προσπαθήσω καν να σας πω εάν είναι ένα CG που πρέπει ή δεν πρέπει να συναντήσετε.
Θα μιλήσω μόνο για την δική μου προσωπική εμπειρία και το πως με έκανε να νιώσω αυτή η κοπέλα τον Αύγουστο που μόλις έφυγε.


Αντικειμενικά καθαρά, η Daniella είναι ένα γλυκύτατο κοριτσάκι από την Ουκρανία με εμφάνιση και attitude girl next door. Με κέρδισε από τα πρώτα λεπτά της πρώτης μας συνάντησης με το χαλαρό στυλάκι με το οποίο μπήκε στο δωμάτιο. Θυμάμαι κάθισε δίπλα μου και μέσα στο πρώτο λεπτό άρχισε τα γλωσσόφιλα λες και είμασταν ζευγάρι που είχαν να βρεθούν κανά μήνα. Διαβάζοντας πρότερους συναγωνιστές, τα «φιλιά από τα αποδυτήρια» είναι κάτι που γενικά κάνει, ίσως για να σπάσει και ο πάγος αλλά ίσως και γιατί τα αγγλικά της είναι αρκετά μέτρια (καταλαβαίνει σχεδόν τα πάντα αλλά δυσκολεύεται να μιλήσει), οπότε ίσως καλύτερα να φιλάς παρά να μιλάς! Ίσως όμως και να είναι κάτι που απλά απολαμβάνει να κάνει, εάν την εμπνέει και ο παρτενέρ!

Πέρα από τα παραπάνω όμως, αυτό που κατάφερα να βρω με αυτή την κοπέλα είναι χημεία. Και δεν μιλάω απλά για χημεία στο σεξ (στο οποίο έχω βρει και με πολλές άλλες κοπέλες) αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα τα οποία έκανα την διαφορά για μένα. Χημεία και προσμονή για μερικές ώρες απόδρασης από τα πάντα. Με τον τρόπο που μου χαμογελούσε και με κοίταζε. Με τον τρόπο που πείραζε ο ένας τον άλλον, παρόλο που δεν μιλάει πολύ καλά Αγγλικά. Με τον τρόπο που «κόλλαγαν» τα σώματά μας αγκαλιά στο κρεβάτι. Με τον τρόπο που έπαιζε μαζί μου πριν ανέβει από πάνω μου. Με τον τρόπο που κατάφερνε τελικά να σπαρταράει και μετά να μου την λέει ότι δεν θα μπορεί να δουλέψει την υπόλοιπη νύχτα… και τελικά στην επόμενη συνάντησή μας γινόταν ακριβώς το ίδιο πράγμα.


Θα μου πείτε, τι μας λες ρε καραγκιόζη..! Τι γλυκανάλατες παπαριές είναι αυτές!


Είναι λίγο δύσκολο να περιγράψω επακριβώς τα συναισθήματα που μου δημιουργήθηκαν τον τελευταίο μήνα από τις ώρες που πέρασα μαζί της χωρίς να αρχίσω να ακούγομαι σαν «αγαπούλας». Αλλά ξέρετε τι…, μπορεί και να έγινα λιιιίγο «αγαπούλας» για μια φορά.
Όντας στα πρώτα μου -άντα, και έχοντας ήδη πολλές εμπειρίες από κορίτσια του χώρου αλλά και από κανονικές σχέσεις, ONS, FWB κτλ., θεωρώ ότι έχω την ωριμότητα και την κριτική σκέψη να καταλαβαίνω ότι 1) δεν είναι πολύ συνετό να σου αναπτύσσονται τέτοιου είδους συναισθήματα για κοπέλες του χώρου, και 2) είναι και η δουλειά των κοριτσιών εν μέρει να σου πασάρουν το παραμύθι του GFE (το οποίο πολλές φορές είναι και ο λόγος που τις πληρώνουμε). Και ενώ έχω περάσει πολλές κοπέλες του χώρου από πολλά μανίκια και έχουν υπάρξει και άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν όπου υπήρξε χημεία άνω του δέοντος μεταξύ εμού και κάποιου κοριτσιού, μέχρι τώρα ποτέ δεν ένιωσα ότι έγινε τόσο οργανικά όσο με αυτή την κοπέλα. Ίσως είναι και αυτός ο λόγος που απλά άφησα την κατάσταση να εξελιχθεί χωρίς να φέρω αντίσταση εκ μέρους μου. Όταν μιλάνε οι φερομόνες και η γλυκιά αύρα του ελληνικού Αυγούστου (γαμημένη ξενιτιά τι μας κάνεις…), όλα τα υπόλοιπα σκάνε.

Και ξέρετε και κάτι άλλο; Καλά έκανε και συνέβη και αυτό. Και όχι, ούτε στοιχεία ανταλλάξαμε, ούτε θα την δω εκτός δουλειάς, ούτε, ούτε... Γιατί δεν είναι αυτό το νόημα εν προκειμένω. Αλλά ότι η ζωή είναι απλά ένα σύνολο εμπειριών που μας μένουν χαραγμένες στο μυαλό και κατά καιρούς αναπολούμε προσπαθώντας να θυμηθούμε πώς νιώθαμε εκείνη την στιγμή. Εγώ τις στιγμές που πέρασα με αυτή την κοπέλα αυτό τον Αύγουστο θα τις θυμάμαι για καιρό. Δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί θα τις θυμάμαι αλλά το γεγονός ότι θα τις θυμάμαι, και αυτό είναι που μετράει για μένα.

Ίσως η εμπειρία που είχα με την Daniella να είχε αποκλειστικά αντίκτυπο σε μένα. Ίσως να έπαιξε τον ρόλο της φανταστικά γιατί είναι μέρος της δουλειάς της. Εάν ισχύει αυτό και πάλι δεν με πειράζει. Ίσα ίσα που θα της βγάλω και το καπέλο γιατί κατάφερε να μου «πουλήσει» ένα πραγματικό girlfriend experience, το οποίο έτσι και αλλιώς αποζητούσα όταν την διάλεξα την πρώτη φορά με βάση τις φωτογραφίες και τις κριτικές που είχε. Και ήταν τόσο καλό για μένα που το ζητούσα ξανά και ξανά τον τελευταίο μήνα και κάθε φορά μου το έδινα απλόχερα και όλο και περισσότερο – όλο και καλύτερα. And this is fine.


Όπως ανέφερα και στην αρχή, αυτή η κριτική (εάν μπορείς να την πεις κριτική) ίσως να μην βοηθήσει πολύ κόσμο να καταλάβει εάν η κοπέλα αυτή είναι καλό CG και εάν αξίζει η δοκιμή. Είναι απλά μία υπεραπλουστευμένη περιγραφή της δικιάς μου προσωπικής εμπειρίας που θέλησα να μοιραστώ μαζί σας. Δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος θα βιώσει μία παρόμοια εμπειρία, ή ότι κάποιος άλλος δεν έχει ήδη βιώσει μία παρόμοια εμπειρία μαζί της (εάν το έχει καταφέρει και κάποιος άλλος χαίρομαι για αυτόν). Αυτό που ξέρω είναι ότι οι ώρες που πέρασα μαζί της - είτε ήταν αληθινές από πλευράς της, είτε προσποιητές, είτε κάτι ενδιάμεσο – θα είναι καύσιμο για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται και θα ανατρέχω στις αναμνήσεις μου όταν θα θέλω να νιώσω καλύτερα στο τέλος μιας fucked up ημέρας. Και για αυτό την ευχαριστώ βαθιά και σαν CG αλλά και σαν άνθρωπο, έναν άνθρωπο που ίσως καταφέρω (ή δεν καταφέρω) να ξανασυναντήσω στο μέλλον όταν ξαναβρεθώ στην χώρα.


Να γαμάτε καλά αλλά να ζείτε ακόμα καλύτερα γιατί μόνο κάτι τέτοιες στιγμές θα μας μείνουν.


Υ.Γ.: Η ημερομηνία, η διάρκεια και το κόστος της συνάντησης είναι ενδεικτικά καθώς υπήρξαν πολλαπλές συναντήσεις σε διάστημα ενός μήνα.


Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
golden21
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.397
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, THV, Yagulas και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Σεπτεμβρίου, 2022
Φίλε... Ν' ἀρχίσης νά γράφης ἄρλεκιν!
review reaction 3 golden21
01 Σεπτεμβρίου, 2022
Εμένα μου αρέσει πολύ η κριτική σου και καλά κάνεις που τη μοιράζεσαι μαζί μας όπως ακριβώς εσύ αισθάνεσαι άνετα και θεωρείς σωστό να καταγράψεις την εμπειρία σου με τη Daniella.
Well done !!! Έτσι!
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2