Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 11 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χαίρετε χαίρετε! Η δίκη μου εμπειρία με την κοπέλα αρκετά διαφορετική. Εξηγούμαι. Είδα τις φωτογραφίες και κάτι μέσα μου ξύπνησε έτσι διαβάζοντας και τις 3 πρώτες κριτικές αποφάσισα να την κλείσω για μία ώρα εχθές.

Ότι έχουν γράψει οι προλαλλησάντες ισχυεί αλλά οφείλω να προσθέσω και μερικά στιγμιότυπα απο τη δική μου εμπειρία.

Στα θετικά: η κοπέλα είναι όντως αυτή των φωτογραφίων, το στήθος υπέροχο με ελαφριά πτώση όπως ανέφερε ο Αναπούρνα στην καταδρομική του.
Είναι εντελώς αματούρι, όποτε όσοι περιμένετε και επιθυμείτε τοπ υπηρεσίες να κοιτάξετε αλλού, επίσης δεν έχει ίχνος πουτανιάς, τουλάχιστον σε μένα δεν της βγήκε και δεν έπαιξε χημεία μεταξύ μας.
Καθαρή, απόμακρη, τυπικές κουβέντες και γενικά φαίνεται ότι είναι αλλού…

Στα αρνητικά: Το ότι είναι αλλού συν ότι δεν φιλάει, την κάνει και λίγο σαν παγοκολώνα….
Χρονοτριβεί, δέκα λέπτα στο καλησπέρα σας με το κινητό, ανευ χαμογελου, φιλι σαν στο σχολείο στο μάγουλο και δέκα λεπτά στο μπάνιο.
Οριακά άρχισα να εκνευρίζομαι αλλά λέω είναι πανέμορφη ας το δοκιμάσουμε.
Βγαίνει από το μπάνιο, λίγο θερμοτερη, χάδια σαν χαϊδεμα, πίπα απλά ικανοποιητική (δεν το πολυέχει), μου έκανε ένα τυπικό κομπλιμέντο για το εργαλείο μου. Πάω για σπατουλάρισμα με σταματαει λέγοντας μου ότι δεν της αρέσει το γλυφομούνι. Μένω λίγο παγωτό καθώς στις προηγούμενες κριτικές είχε πέσει σπατουλάρισμα από τους συναγωνιστές. Το προσπερνάω αλλά ξενερώνω. Το καταλάβαινε και αμέσως αναλαμβάνει δράση λέγοντας μου ότι δεν της αρέσει να φιλάει και να την γλύφουν αλλά της αρέσει το σεξ. Προχωράμε λοιπόν στο σεξ. Η αίσθηση στο μουνάκι της πάρα πολύ ωραία, στενό, υγρό και ζεστό. Επίσης να βλέπεις αυτό το κορμί γυμνό είναι χαρά οφθαλμών.
Διάλειμμα για ηλεκτρονικό τσιγάρο (αυτή), κινητό και μετα από λίγο δέυτερος γύρος. Εξαιρετική θέα το στήσιμο στα τέσσερα.
Το τέλος και η λήξη του αγώνα με μαλακία στα στήθια της…

Με το γραφείο όλα σούπερ, ευκολο κανόνισμα με μηνύματα και ένα τηλεφώνημα.

Δεν θα την ξανάβλεπα, αυτή η μελαγχολία είναι όμορφη που την διατρέχει αλλά μεγάλο κρίμα ότι προφανώς οφείλεται στην κατάσταση πολέμου της χώρας της. Σίγουρα δεν ενδεικνύεται για αυτό το επάγγελμα και το κάνει μονάχα για τα χρήματα.

Αυτά τα ολιγα, καλή συνέχεια πάμε για αλλά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 30, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Katz
Σπουδαίος
Εγγραφή:
30 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
3.218
Πόντοι:
2.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Annapurna, DmtrsxXx, Moku και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Αυγούστου, 2022
να σαι καλα μας εσωσες...
καλα ολες για τα λεφτα το κανουνε,δε νομιζω να γουσταρει να γαμιεται καμια με τον καθε μαλακα,αλλα το θεμα ειναι να μας πουλαει κ εμας την ψευδαισθηση που θελουμε να παρουμε.
αμα δεν θελει να μας το πουλησει αυτο,να παει να δουλεψει σε μπουρδελο.
review reaction 1 maradona7, hornyasfuck, Katz και 11 άλλα μέλη
31 Αυγούστου, 2022
ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ
review reaction 1 andronikos3, hornyasfuck, Katz και 3 άλλα μέλη
31 Αυγούστου, 2022
@TOMCRUISE : Ισχύει. Έχω πολλές φορές σωθεί από καμπανάκια σε κριτικές εδώ μέσα και το ελάχιστο που οφείλω και μπορώ να κάνω είναι να το επισημάνω από τη μεριά μου όταν κάτι δεν πάει καλά. Γενικά είμαι ευγενικός απέναντι στις κοπέλες, προσέχω πάρα πολύ την προσωπική μου υγιεινή και προετοιμάζομαι κατάλληλα πριν από μια ερωτική συνεύρεση είτε είναι επί χρημάσι είτε όχι. Το λέω αυτό γιατί δεν έπαιζε να ξενέρωσε η κοπέλα λόγω δυσωδίας. Τώρα αν δεν της άρεσε η μάπα μου το σέβομαι, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά αυτό συγκαταλέγεται στα ρίσκα αυτής της δουλειάς ειδικά αν θες να είσαι συνοδός και όχι να συμπεριφέρεσαι σαν σε στούντιο/μπουρδέλο.... Πάντως ήταν ευγενική αλλά πασιφανές ότι δεν κάνει για αυτή τη δουλειά.
review reaction 1 hornyasfuck, Johnstef, olddog και 4 άλλα μέλη
31 Αυγούστου, 2022
μάλλον κλάταρε γιατί την βλέπω σήμερα στον πάγκο
gpd
gpd
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, olddog, srek7 και 3 άλλα μέλη
31 Αυγούστου, 2022
@TOMCRUISE . Ισχύει. Έχω αρκετές φορές σωθεί ο ίδιος από κριτικές μελών εδώ μέσα, σημαντικό να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι ο τόπος αυτός να λειτουργούσε όσο καλά αυτό το σάιτ.
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE
31 Αυγούστου, 2022
Μου τυχει και εμενα περιπτωση σαν κι αυτη .Σε εσκορτ,σε μπουρδελο,σε στουντιο,σε call girl και γενικα στον χωρο.Μου εχει τυχει και κοπελα σε μπουρδελο να κλαιει στην αγκαλια μου και να ζηταει να της βρω δικηγορο για να ξεφυγει απο τον χωρο.Ολα αυτα ειναι αρκετες φορες λυπηρα και σε κλονιζουν.Πανεμορφα κοριτσια με μελαγχολια γιατι απο αναγκη ή επειδη προεκυψε εχουν αυτη την συμπεριφορα.Στο αποτελεσμα ομως συναγωνιστες ειναι οτι εχεις χασει χρονο,χρημα και εχεις πεσει σε ψυχολογια.Δεν ειναι αυτο που θελουμε.Οι εποχες ειναι δυσκολες .Λεω οχι σε τετοιες επιλογες.
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE, Katz και 1 ακόμα μέλος
31 Αυγούστου, 2022
Δεν φιλάει, δεν της αρέσει να την γλύφουν.. Ε τι σκατα της αρέσει τελικά;;; Αν οι υπηρεσίες στο προφίλ της αναφέρουν DFK ή ότι άλλο τέλος πάντων και δεν το κάνει τότε πρέπει να περνει τον πουλο!!!!! Τα 140 όμως;;; τα παίρνει;;; ;;;; ςε;;;;; Ε τότε να δώσω 100 ή 80 ή τίποτα άμα το πάμε έτσι!!!! Στο γαμησι δεν χαρίζουμε!!!!!!! Διαλέγεις χοντρή, ή ψηλή ή αδύνατη ή με πουτσα ή δεν ξέρω και εγώ τι γαμω το φελεκι μου!!! Τότε αυτό πρέπει να έρχεται και αυτά που πρέπει να σου κάνει!! Κόψτε την λύπηση συναγωνιστες μας έχουν πάρει χαμπάρι οι κορασίδες!!!!! ΔΕΝ;;;; ΠΟΥΛΟ ΤΌΤΕ!
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE, Katz και 4 άλλα μέλη
31 Αυγούστου, 2022
Να αφήσω κι εγώ το σχόλιο μου, τσάμπα είναι.. Γράφεις ότι το γραφείο ήταν άψογο. Στις υπηρεσίες η κοπέλα δηλώνει, εμπειρία φιλενάδας, αυτό που περιγράφεις μόνο εμπειρία φιλενάδας δεν ήταν..στόμα και μουνι έδωσε μόνο, ας βγει λοιπόν μια Τρίτη κατηγορία PFF, pussy for fuck, για να είμαστε ακριβείς και δίκαιοι! Να κάνουμε καταδρομικες μισάωρου.. πονηρή αυτή, πονηροί κι εμείς.. εννοείτε ότι γράφω είναι με φιλική πρόθεση και σ ευχαριστώ που επισήμανες τον λάκκο στη φάβα!
JH
James Hud
review reaction 1 hornyasfuck, TheRealMandigo, Katz και 6 άλλα μέλη
31 Αυγούστου, 2022
@katz: έσωσες κόσμο με την κριτική σου! Από την στιγμή που δεν τηρεί τις αναγραφόμενες υπηρεσίες άκυρο και από εμένα και τουλάχιστον κίτρινη κάρτα στο γραφείο που ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές. Το ότι είναι ουκρανίδα "πρόσφυγας" δεν της δίνει και το ακαταλόγιστο να τα αρπάζει λουφάροντας! Άλλη μια τύπου Ολίβια στο παιχνίδι του εύκολου κέρδους. Σωστά επεσήμαναν και άλλοι σχολιαστές αν δεν θέλει να προσφέρει ας πάει να δουλέψει σε μπουρδέλο η σε φαστφουντάδικο Θυμός
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE, Katz
31 Αυγούστου, 2022
@James Hud: Συμφωνώ μαζί σου. Το εκάστοτε γραφείο όμως δεν μπορεί να ελέγξει το τί συμβαίνει μέσα στο δωμάτιο. Η επικοινωνία ως προς το κλείσιμο του ραντεβού ήταν πολύ καλή με το γραφείο. Δεν τους πήρα τηλέφωνο καθώς έκατσα οικειοθελώς την μία ώρα. Μου πέρασε από το νου η αλήθεια είναι στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά δεν το έπραξα. Δικό μου το φάουλ εκεί, απλά όταν πάμε για να γαμήσουμε δεν πάμε με σκοπό να στείλουμε πίσω συνοδό για αυτό πιάστηκα εξ απηνής και δυστυχώς σκέφτηκα με το κάτω κεφάλι εξού και τα γαμησιάτικα.
review reaction 1 hornyasfuck, James Hud, TOMCRUISE
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2